Ο πιο μεγάλος ονειροκρίτης online!

φιλί

Γεια σας. (Αρχικά να πω οτι σαυτη τη φαση της ζωής μου ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα γιατι ενω ξεκίνησα μια σχεση που θεωρούσα ιδανική,ξαφνικά επειδή μάλλον πέσαμε κ οι δυο με τα μούτρα κ το αγόρι μου έχει κ κάποια θέματα με τη δουλειά του μου ζήτησε χρόνο να ηρεμήσει.οποτε ειμαστε σε ΑΠΟΣΤΑΣΗ.) Στο όνειρο ειδα οτι ΞΥΠΝΗΣΑ βγηκα στη βεράντα κ ηταν ολα χιονισμένα.δε το περιμενα αλλα ηταν κατι μου εκανε να νιώσω χαρουμενη κ ηρεμη.πηρα μια καρέκλα κ έκατσα εκει στη βεράντα.ειπλα μου σε μια καρέκλα καθόταν το αγορι μου αλλα εγω δε του μιλούσα καθολου.κ πιο διπλα καθόταν η μανα μου.οητε αυτη του μιλο
Γεια σας.. Το Σάββατο ειδα ενα πολυ ζωντανό όνειρο. Πηγα στην παραλια με της φιλες μου, ακριβώς δίπλα μας έρχεται μία παρέα αγοριών που τους ξέρουμε, αλλά δεν κανουμε παρεα μαζι τους. Στην παρεα των αγοριών ηταν και το αγόρι που μ’αρεσει.
Καλησπέρα, το όνειρο που θα σας διηθηγώ είναι κάπως αηδιαστικό. Είδα στον ύπνο μου ότι με φίλησε στο στόμα ένας φίλος μου (έχουμε εξαφανιστεί λίγο με αυτόν τον φίλο) και την ώρα που με φίλησε μάλλον καταλάθος μου άφησε φλέματά του μέσα στο στόμα μου. Εγώ προφανώς αηδίασα πολύ και άρχισα να κάνω εμετό, πολύ. Γενικώς τον εμετό τον βλέπω συχνά στον ύπνο μου. Αλλα δεν ειναι ανακουφιστικός, με κάνει και αισθάνομαι πιο άσχημα. ευχαριστώ πολύ για την ερμηνεία σας. Ασπασία
Είδα στον ύπνο μου την πρώην μου να μου στρώνει το κρεβάτι και να μου φιλάει το δεξί χέρι, μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Σε όλες τις κοινωνίες, ο πατέρας όπως και η μητέρα είναι κέντρο αναφοράς για την οικογένεια, θεμέλιος λίθος, άξονας σταθερότητας και προστασίας για την οικογένεια και τα παιδιά. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον πατέρα μας.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Το φιλί είναι σύμβολο της αγάπης και τα όνειρα με φιλιά θεωρούνται καλοί οιωνοί, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ονειροκρίτης όμως δίνει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το ποιος φιλάει ποιον και σε τι περιβάλλον. Διαβάστε αναλυτικά τις ερμηνείες για το φιλί στα όνειρα.

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.