Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Πατέρας

Σε όλες τις κοινωνίες, ο πατέρας όπως και η μητέρα είναι κέντρο αναφοράς για την οικογένεια, θεμέλιος λίθος, άξονας σταθερότητας και προστασίας για την οικογένεια και τα παιδιά. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον πατέρα μας.

Έτσι, αν ονειρευτείτε τον πατέρα σας σημαίνει ότι έχετε υποστήριξη και προστασία.

Αν δείτε όνειρο με τον πατέρα σας νεκρό ενώ είναι ζωντανός, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο: ο πατέρας θα έχει μακροζωία και θα ζήσει ευτυχισμένος.

Αν ονειρευτείτε τον πατέρα σας να περνάει κακουχίες, βασανισμούς ή να διέρχεται από φωτιά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε οικογενειακές δυσκολίες.

Αν δείτε στο όνειρό σας το πέσιμο του πατέρα σας από σκάλα ή από μπαλκόνι ή ακόμα και πτώση στο κενό/γκρεμό, ίσως πρέπει να ανησυχείτε για αυτόν για κάποιον πρόβλημα υγείας.

Αν στο όνειρό σας δείτε τον πατέρα σας να λαμβάνει από κάποιον λεφτά, δεν είναι καλό. Σημαίνει ότι κάποιος επιχειρεί να τον εξαπατήσει και, αντίθετα με αυτό που είδατε, κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει λεφτά ή τη δουλειά του.

Αν ο πατέρας σας είναι καλά στην υγεία του αλλά τον δείτε στο νοσοκομείο ή στο κρεββάτι άρρωστο ή να χάνει αίμα, υπάρχουν δύο εξηγήσεις: είτε ότι θα αρρωστήσει είτε ότι φοβάστε για την υγεία του και τον σκέφτεστε συνέχεια.

Αν δείτε τον πατέρα σας να δίνει φιλί στη μητέρα σας, σημαίνει ότι ο γάμος τους πηγαίνει τέλεια και είναι ευτυχισμένοι μαζί. Αν όμως οι γονείς σας έχουν χωρίσει και δείτε αυτό το όνειρο, συμβολίζει το απωθημένο που έχετε για τον χωρισμό των γονιών σας.

Αν ονειρευτείτε τον πατέρα σας μέσα σε θάλασσα φουρτουνιασμένη να ζητάει βοήθεια, σημαίνει ότι έρχεται μεγάλη καταστροφή και θα πρέπει να φυλαχτείτε κι εσείς και να προφυλάξετε τον πατέρα σας. Το ίδιο ισχύει αν δείτε τον πατέρα σας να έχει πέσει σε πηγάδι: συμβολίζει το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί.

Σχόλια3

Αλέξανδρος Κασ…

πριν από 2 μήνες 3 εβδομάδες

Εγώ είδα τον πατέρα μου ότι πηγαίναμε μαζί δουλειά, άργησα να ξυπνήσω,είχα πάει στον φούρνο να πάρω πρωινό μαζί μου,ο πατέρας μου είπε πάνε γρήγορα καί έλα να φύγουμε, πηγαίνοντας στον φούρνο είχε ουρά με κόσμο, άργησα κάνα δεκάλεπτο γυρνάω στο σπίτι που με περίμενε ο πατέρας μου για να πάμε δουλειά αλλά ήταν είδη αργά, φτάνοντας βρήκα τον αδερφό μου λέγοντας ότι έφυγε μόνος χωρίς εμένα στην δουλειά,και εγώ έπρεπε αναγκαστικά να πάω, κλέψαμε ένα όχημα με τον αδερφό μου πήγαμε στον πατέρα μου και μας είπαν ότι δεν ήταν εκεί

Γιαννης

πριν από 2 μήνες 3 εβδομάδες

Είδα τον πατέρα μου ολογυμνο να περνάει βερνίκια σε ένα σπίτι 2 γυναικών

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

πριν από 6 μήνες 1 εβδομάδα

Είδα τον πατέρα μου στην κουζίνα με κόσμο που φορούσαν μαύρα να κάνει ανανέωση όρκους γάμου στην μάνα μου και να είναι χαρούμενη όλοι... ζούνε και η δυο