Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Θάλασσα

Τα όνειρα με θάλασσα είναι γενικά καλά όνειρα, εκτός κι αν δείτε ότι πέφτετε σε αυτήν ή αν την δείτε φουρτουνιασμένη ή με περίεργο χρώμα.

Ειδικότερα, ο ονειροκρίτης λέει ότι η γαλάζια, ήρεμη θάλασσα (αυτή που μας αρέσει δηλαδή) είναι καλό σημάδι και συμβολίζει το ευτυχισμένο και γαλήνιο σπιτικό. Παρόμοια το λιμάνι στο όνειρο είναι το καταφύγιο, άρα και η γαλήνη μας.

Αντίθετα, αν ονειρευτείτε θάλασσα με φουρτούνα αυτό συμβολίζει προβλήματα και στενοχώριες. Αν δεις τα νερά της θάλασσας να απομακρύνονται (παλίρροια), περίμενε δύσκολες και δυστυχισμένες μέρες.

Αν ονειρευτείς πολλά καράβια στη θάλασσα, περίμενε μέρες ευτυχισμένες.

Αν δεις στο όνειρό σου πως πέφτεις στη θάλασσα, κάποιο κακό θα σε βρει.

Υπάρχει και μια άλλη ερμηνεία ειδικά για τις γυναίκες. Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, μια γυναίκα που βλέπει θάλασσα, ουσιαστικά βλέπει τον εαυτό της σε καθρέφτη. Η γυναίκα που βλέπει ήρεμη και γαλανή θάλασσα, είναι ένας ήπιος και ήρεμος χαρακτήρας, γεμάτος στοργή και αγάπη. Η φουρτουνιασμένη θάλασσα μας δείχνει πως η γυναίκα αυτή που τη βλέπει, είναι ικανή να προκαλέσει καταστροφές. Το λιμανάκι που βλέπει κανείς, άντρας ή γυναίκα, σημαίνει γαλήνη και ψυχική ηρεμία.

Τέλος, αν δείτε ψάρια στη θάλασσα είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία.

 

Σχόλια3

Ρενάτα Τσαουσο…

πριν από 1 μήνας 3 εβδομάδες

Είδα ότι ήμουν με μια φίλη μου κ μου έδειξε ένα γκρεμό όπου είχε φουρτουνιασμένη θαλασσα εγώ δεν ήθελα να κοιτάξω γιατί βιαζομουνα. Κοίταξα όμως κ μετά πήγαμε παρακάτω μπήκαμε σε μια ταβέρνα όπου από κάτω είχε θάλασσα κ τεράστια κύματα. Τους έλεγε εγώ δεν μπαίνω στην ταβέρνα γιατί είναι τόσο μεγάλα τα κύματα που θα έρθουν μέχρι την ταβέρνα κ φοράω μπότες. Τελικά όμως μπήκα κ οντως χτύπησε ένα τεράστιο κύμα μετά που μπήκε μέχρι εκείνη την ταβέρνα μαγαζί που θέλαμε να κάτσουμε δηλαδή κ ήταν σαν πισίνα. Το νερό έφτανε μέχρι τα γόνατα περίπου αλλά ήταν ήρεμο μετά. Και μετά έφυγα από κει...τι μπορεί να σημαίνει;

Κατερίνα Πιερ…

πριν από 6 μήνες

Λέει ότι ήμασταν σε μια τεράστια θάλασσα εγώ ένας θείος μου μια ξαδέλφη μου και πολλά άλλα παιδιά που δεν τα ξέρω ,και ξαφνικά βλέπω το πτερύγιο ενός καρχαρία και φωνάζω καρχαρίας και προσπαθούσαμε να ανέβουμε σε βαρέα εγώ κολυμπαγα γρήγορα για να βγω έξω θάλασσα ευτυχώς όλοι βγήκαμε απ' την μέση της θάλασσας γρήγορα χωρίς να αρπάξει κανέναν ο καρχαρίας 🦈. Και μετά η θάλασσα έγινε καταγάλανη με κρυστάλλινα νερά και είχε βγει κι ο ήλιος. Ενώ πριν ήμασταν στην μέση της θάλασσας και ήταν μουντός ο ουρανός. Αλλά είδα στο όνειρο όταν πήγα να βγω ότι με ξανά ρίξε μέσα στο τέλος αλλά κατάφερα να βγω να αποφύγω τον καρχαρία από μια που έχω να μιλήσω και να δω χρόνια κοπέλα. εκεί στα ρηχά και ξανά βγήκα

Ξενια

πριν από 1 χρόνο

Ειδα οτι ημουν σε ενα πολυ μικρο σπιτακι πανω σε ενα βραχο και ημουν εξω και καθομουν στο γραφειο και διαβαζα και γυρω μου ητανε θαλασσα ελαφρως φουρτουνισμενη αλλα καθαρη αν και δεν φαινοτανε πολυ καλα γιατι ητανε βραδυ Τι να σημαινει αυτο το ονειρο;;

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Τα όνειρα με λεωφορεία και γενικά μέσα μεταφοράς συνήθως ερμηνεύονται ως προάγγελοι για γεγονότα και αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας. Ανάλογα με το ακριβώς συμβαίνει στο όνειρο, υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για την αντίδρασή μας σε αυτά τα γεγονότα.

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.

Στην πραγματική ζωή, η πτώση και γενικά το πέσιμο είναι μια κατάσταση στην οποία δεν έχουμε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια μας. Τι σημαίνει όμως αν δείτε αν ονειρευτήκατε ότι πέφτετε; Ο ονειροκρίτης δίνει την ερμηνεία.

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.