Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Θάλασσα

Η θάλασσα μας ταξιδεύει και τη λατρεύουμε, όμως η θάλασσα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με τα συναισθήματα και τα στοιχεία κάθε ονείρου Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Γενικά, τα όνειρα με θάλασσα θεωρούνται καλά όνειρα, εκτός αν δείτε ότι πέφτετε σε αυτήν ή αν τη δείτε φουρτουνιασμένη ή με περίεργο χρώμα.

Έτσι, η θάλασσα συνήθως συμβολίζει την ειρήνη, την ηρεμία και την αίσθηση ψυχικής ξεκούρασης. Το χρώμα και η κατάσταση της θάλασσας μπορεί να ενισχύσουν αυτήν την ερμηνεία.

Για παράδειγμα, μια γαλήνια και γαλάζια θάλασσα μπορεί να υποδηλώνει αίσθηση ηρεμίας. Ο ονειροκρίτης λέει ότι η γαλάζια, ήρεμη θάλασσα (αυτή που μας αρέσει δηλαδή) είναι καλό σημάδι και συμβολίζει το ευτυχισμένο και γαλήνιο σπιτικό. Παρόμοια το λιμάνι στο όνειρο είναι το καταφύγιο, άρα και η γαλήνη μας.

Αντίθετα, αν ονειρευτείς θάλασσα με φουρτούνα αυτό συμβολίζει προβλήματα και στενοχώριες. Αν δεις τα νερά της θάλασσας να απομακρύνονται (παλίρροια), περίμενε δύσκολες και δυστυχισμένες μέρες.

Αν ονειρευτείς πολλά καράβια στη θάλασσα, περίμενε μέρες ευτυχισμένες.

Αν βλέπεις ανθρώπους να παίζουν στη θάλασσα, αυτό μπορεί να συμβολίζει ότι θα βρεις ευτυχία και χαρά. Αν όμως δεις ανθρώπους να πνίγονται στη θάλασσα, αυτό μπορεί να συμβολίζει τον φόβο, την απώλεια, ή τη ματαίωση κάποιων σχεδίων.

Αν όμως δεις στο όνειρό σου πως πέφτεις στη θάλασσα, κάποιο κακό θα σε βρει.

Υπάρχει και μια άλλη ερμηνεία ειδικά για τις γυναίκες. Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, μια γυναίκα που ονειρεύεται θάλασσα, ουσιαστικά βλέπει τον εαυτό της σε καθρέφτη. Η γυναίκα που βλέπει ήρεμη και γαλανή θάλασσα, είναι ένας ήπιος και ήρεμος χαρακτήρας, γεμάτος στοργή και αγάπη. Η φουρτουνιασμένη θάλασσα μας δείχνει πως η γυναίκα αυτή που τη βλέπει, είναι ικανή να προκαλέσει καταστροφές. Το λιμανάκι που βλέπει κανείς, άντρας ή γυναίκα, σημαίνει γαλήνη και ψυχική ηρεμία.

Η θάλασσα μπορεί επίσης να συμβολίζει την αναζήτηση περιπέτειας και νέων εμπειριών. Αυτό μπορεί να είναι θετικό, αν είσαι άτομο που αναζητά προκλήσεις, ή αρνητικό, αν είσαι από αυτούς που ανησυχούν διαρκώς για το μέλλον.

Τέλος, αν δεις ψάρια στη θάλασσα, είναι ευνοϊκό όνειρο και σημαίνει χαρά και ευτυχία.

Σχόλια3

Ανώνυμος

πριν από 6 μήνες

Βαρκάδα με τον αποθανόντα σύζυγο. Ο σύζυγος ήρεμος και χαρούμενος. Του μιλούσε και του έλεγε πόσο ωραίο ήταν και πως πρώτη φορά βρισκόταν σε ενα τέτοιο όμορφο μέρος. Έβλεπε πολλές βάρκες μαζί , να πηγαινοέρχονται σε καθαρή φουρτουνιασμένη θάλασσα και τα ψάρια ήταν δεμένα γύρω απο την βάρκα. Τι να σημαίνει άραγε?

Σια

πριν από 1 χρόνο 9 μήνες

Εγώ είδα στον ύπνο μου ότι κάποιος έκανε μπάνιο σε ήρεμη θάλασσα μαζί με ένα άλλο άτομο..και εγώ απλά κοιτούσα δεν έκανα κάτι... ΥΓ. τα δύο άτομα που έκαναν μπάνιο ήταν γυναίκες