Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Θάλασσα

Τα όνειρα με θάλασσα είναι γενικά καλά όνειρα, εκτός κι αν δείτε ότι πέφτετε σε αυτήν ή αν την δείτε φουρτουνιασμένη ή με περίεργο χρώμα.

Ειδικότερα, ο ονειροκρίτης λέει ότι η γαλάζια, ήρεμη θάλασσα (αυτή που μας αρέσει δηλαδή) είναι καλό σημάδι και συμβολίζει το ευτυχισμένο και γαλήνιο σπιτικό. Παρόμοια το λιμάνι στο όνειρο είναι το καταφύγιο, άρα και η γαλήνη μας.

Αντίθετα, αν ονειρευτείτε θάλασσα με φουρτούνα αυτό συμβολίζει προβλήματα και στενοχώριες. Αν δεις τα νερά της θάλασσας να απομακρύνονται (παλίρροια), περίμενε δύσκολες και δυστυχισμένες μέρες.

Αν ονειρευτείς πολλά καράβια στη θάλασσα, περίμενε μέρες ευτυχισμένες.

Αν δεις στο όνειρό σου πως πέφτεις στη θάλασσα, κάποιο κακό θα σε βρει.

Υπάρχει και μια άλλη ερμηνεία ειδικά για τις γυναίκες. Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, μια γυναίκα που βλέπει θάλασσα, ουσιαστικά βλέπει τον εαυτό της σε καθρέφτη. Η γυναίκα που βλέπει ήρεμη και γαλανή θάλασσα, είναι ένας ήπιος και ήρεμος χαρακτήρας, γεμάτος στοργή και αγάπη. Η φουρτουνιασμένη θάλασσα μας δείχνει πως η γυναίκα αυτή που τη βλέπει, είναι ικανή να προκαλέσει καταστροφές. Το λιμανάκι που βλέπει κανείς, άντρας ή γυναίκα, σημαίνει γαλήνη και ψυχική ηρεμία.

Τέλος, αν δείτε ψάρια στη θάλασσα είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία.

 

Σχόλια3

Σια

πριν από 3 μήνες 2 εβδομάδες

Εγώ είδα στον ύπνο μου ότι κάποιος έκανε μπάνιο σε ήρεμη θάλασσα μαζί με ένα άλλο άτομο..και εγώ απλά κοιτούσα δεν έκανα κάτι... ΥΓ. τα δύο άτομα που έκαναν μπάνιο ήταν γυναίκες

Ρενάτα Τσαουσο…

πριν από 6 μήνες 4 εβδομάδες

Είδα ότι ήμουν με μια φίλη μου κ μου έδειξε ένα γκρεμό όπου είχε φουρτουνιασμένη θαλασσα εγώ δεν ήθελα να κοιτάξω γιατί βιαζομουνα. Κοίταξα όμως κ μετά πήγαμε παρακάτω μπήκαμε σε μια ταβέρνα όπου από κάτω είχε θάλασσα κ τεράστια κύματα. Τους έλεγε εγώ δεν μπαίνω στην ταβέρνα γιατί είναι τόσο μεγάλα τα κύματα που θα έρθουν μέχρι την ταβέρνα κ φοράω μπότες. Τελικά όμως μπήκα κ οντως χτύπησε ένα τεράστιο κύμα μετά που μπήκε μέχρι εκείνη την ταβέρνα μαγαζί που θέλαμε να κάτσουμε δηλαδή κ ήταν σαν πισίνα. Το νερό έφτανε μέχρι τα γόνατα περίπου αλλά ήταν ήρεμο μετά. Και μετά έφυγα από κει...τι μπορεί να σημαίνει;

Κατερίνα Πιερ…

πριν από 11 μήνες 1 εβδομάδα

Λέει ότι ήμασταν σε μια τεράστια θάλασσα εγώ ένας θείος μου μια ξαδέλφη μου και πολλά άλλα παιδιά που δεν τα ξέρω ,και ξαφνικά βλέπω το πτερύγιο ενός καρχαρία και φωνάζω καρχαρίας και προσπαθούσαμε να ανέβουμε σε βαρέα εγώ κολυμπαγα γρήγορα για να βγω έξω θάλασσα ευτυχώς όλοι βγήκαμε απ' την μέση της θάλασσας γρήγορα χωρίς να αρπάξει κανέναν ο καρχαρίας 🦈. Και μετά η θάλασσα έγινε καταγάλανη με κρυστάλλινα νερά και είχε βγει κι ο ήλιος. Ενώ πριν ήμασταν στην μέση της θάλασσας και ήταν μουντός ο ουρανός. Αλλά είδα στο όνειρο όταν πήγα να βγω ότι με ξανά ρίξε μέσα στο τέλος αλλά κατάφερα να βγω να αποφύγω τον καρχαρία από μια που έχω να μιλήσω και να δω χρόνια κοπέλα. εκεί στα ρηχά και ξανά βγήκα

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Οι κλόουν ή γελωτοποιοί είναι κωμικοί που μας διασκεδάζουν με τις σκανδαλιές τους, την εμφάνιση τους με περούκες, κόκκινη μύτη, και πολύχρωμα ρούχα. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τους κλόουν και τους παλιάτσους στα όνειρα μας;

Όνειρο με ψείρες γενικά δείχνει προβλήματα υγείας, στενοχώριες, φτώχεια και απώλειες. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ψείρες σε άλλους ή σε ζώα, ή αν τις σκοτώνεις, θα αντιμετωπίσεις μεγάλη στενοχώρια στη ζωή σου με οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.

Αν δεις ακίνητο άγαλμα στον ύπνο σου, είναι συνήθως οιωνός για αποτυχίες και στασιμότητα στις δουλειές σου. Αν όμως είδες στο όνειρό σου να θαυμάζεις ή να ακουμπάς ένα ωραίο άγαλμα κάποιου μεγάλου άντρα ή του Θεού, να περιμένεις επιτυχίες και θα ακούσεις ευχάριστα γεγονότα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να ανοίγεις κάποια τρύπα ή λάκο, θα πέσεις έξω στα επαγγελματικά σου. Οι δουλειές σου θα αποτύχουν ή θα απολυθείς.

Αν πέφτεις σε κάποια τρύπα, θα πάθεις κάποιο ατύχημα.

Ονειρο με μύτη θεωρείται καλό σημάδι για τον ονειροκρίτη.

Ετσι αν ονειρευτείς μεγάλη μύτη σημαίνει ότι θα έχεις γρήγορα επαγγελματικές επιτυχίες και θα αποκτήσεις κοινωνική υπόληψη. Οι επενδύσεις σου, αν έχεις, θα πάνε καλά και θα βγάλεις λεφτά.

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.