Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Πισίνα

Η πισίνα είναι μια από τις ανθρώπινες επινοήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της φύσης, μια και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε το νερό και την κολύμβηση ακόμα και εκεί όπου κανονικά δεν υπήρχε ούτε σταγόνα. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πισίνες;

Καταρχάς, όπως συμβαίνει πολλές φορές στον ονειροκρίτη, τα όνειρα με πισίνες έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος και το βάθος της πισίνας καθώς και την κατάστασή της.  Σε γενικές γραμμές, η πισίνα συμβολίζει την πολυτέλεια, την διασκέδαση, την απόδραση αλλά και την επικράτηση του ανθρώπου πάνω στο περιβάλλον του.

Ετσι, αν δούμε στο όνειρό μας μια ωραία πισίνα με καθαρό νερό μπορεί να σημαίνει ότι έρχονται καλές μέρες με ηρεμία, ταξίδια και ανέσεις. Παρόμοια, η πισίνα στο όνειρο μας μπορεί να υποδηλώνει ότι είμαστε κουρασμένοι από τις καθημερινές υποχρεώσεις και το τρέξιμο για να τα φέρουμε βόλτα, και γι’ αυτό θέλουμε διακοπές και την ξεκούραση μιας πισίνας.

Εναλλακτικά, η πισίνα μπορεί να ερμηνευθεί και ως σύμβολο για τη συναισθηματική ζωή. Για τις γυναίκες και τους άντρες που βρίσκονται σε σχέση, η πισίνα στο όνειρο μπορεί να αντανακλά και την ποιότητα της σχέσης τους.

Αν ονειρευτείτε ότι κολυμπάτε σε μια καθαρή πισίνα, αυτό μάλλον σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχίες στα σχέδια σας. Για τις γυναίκες, το όνειρο με καθαρή πισίνα μπορεί να δείχνει και καλή ερωτική ζωή.

Αν ονειρευτείτε ότι βουτάτε τα πόδια σας σε μια πισίνα με κρύο νερό το καλοκαίρι, αυτό θεωρείται καλό όνειρο και συμβολίζει την χαλάρωση που μάλλον έχετε ανάγκη και την οποία θα απολαύσετε  σύντομα.

Αν δείτε στο όνειρό σας όμως ότι κολυμπάτε σε μια βρώμικη πισίνα, αυτό συνήθως θεωρείτε οιωνός για επερχόμενα προβλήματα είτε στις σχέσεις είτε και οικονομικά. Η βρώμικη πισίνα μπορεί ακόμα να δείχνει ότι κάποιοι «φίλοι» ή άτομα στο περιβάλλον σας «στολίζουν» με άσχημα λόγια για εσάς και σας βρωμίζουν χωρίς να το γνωρίζετε.

Αν δείτε μια πολύ μεγάλη ή πολύ βαθιά και σκοτεινή πισίνα, αυτό μάλλον υποδηλώνει ότι νιώθετε χαμένοι σε κάποια υπόθεση. Για τους άντρες που ετοιμάζονται να ανοίξουν τα επιχειρηματικά φτερά τους, αυτό το όνειρο με βαθιά ή πολύ μεγάλη πισίνα δείχνει και άγχος.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κολυμπάτε σε μια πισίνα και κάτι σας τραβάει κάτω ή νιώθετε ότι πνίγεστε, αυτό μπορεί να ερμηνευθεί με διάφορους τρόπους. Ίσως να νιώθετε πλέον άβολα στη σχέση σας και ότι λειτουργεί σαν βαρίδι που σας κρατάει πίσω.

Το όνειρο με πνιγμό σε πισίνα μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ανησυχείτε υπερβολικά για τα προβλήματα της ζωής ή ότι πραγματικά θα αντιμετωπίσετε σύντομα δυσκολίες που θα σας κάνουν να νιώθετε ότι πνίγεστε. Σε κάθε περίπτωση όμως, με προσοχή, επιμονή και ηρεμία, θα τα ξεπεράσετε όλα.

Αν ονειρευτείτε μια άδεια πισίνα, κατά τον ονειροκρίτη αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε στερέψει συναισθηματικά ή ότι η σχέση στην οποία βρίσκεστε οδηγείται σε αδιέξοδο.

Αν δείτε μια κατεστραμμένη πισίνα, αυτό μάλλον σημαίνει ότι το όνειρο της σχέση σας τελείωσε και σύντομα θα την τερματίσετε εσείς ή ο σύντροφός σας. Για τους εργαζόμενους ή τους επιχειρηματίες, το όνειρο με πισίνα σε άσχημη κατάσταση, ίσως αντανακλά και τα οικονομικά θέματα.

Μια πισίνα γεμάτη σκουπίδια, συνήθως θεωρείται οιωνός έκλυτης ζωής ή ενός τρόπου ζωής που δεν λαμβάνει υπόψη τις μελλοντικές συνέπειες. Αν δείτε τέτοιο όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ανησυχείτε ενδόμυχα μήπως ζείτε μια ζωή που είτε δεν σας αξίζει είτε είναι υπερβολική για εσάς και την οικογένειά σας.

Αν όμως δείτε ότι καθαρίζετε οι ίδιοι μια πισίνα με απόχη ή με άλλα καθαριστικά, αυτό σημαίνει ότι θα βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα επικρατήσετε σε κάποιον αγώνα ή διαγωνισμό.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε ένα ξενοδοχείο που έχει πισίνα, αυτό είναι καλό όνειρο, και υποδηλώνει επερχόμενο ταξίδι, ξεκούραση και καλή τύχη.

Επίσης, αν δείτε ότι έχετε στο σπίτι σας ή στην ταράτσα σας μια πισίνα, αυτό θεωρείται προμήνυμα για θετικές εξελίξεις στα οικονομικά.

Για τις παντρεμένες γυναίκες που θα ονειρευτούν μωρό να κάνει μπάνιο σε πισίνα, αυτό μπορεί να είναι είτε οιωνός για εγκυμοσύνη είτε (αν έχουν παιδιά) προμήνυμα για καλή ζωή και ευτυχισμένες στιγμές.

Τέλος, αν ονειρευτείτε ότι κάνετε ηλιοθεραπεία δίπλα σε πισίνα, αυτό μπορεί να δείχνει πόσο ανάγκη έχετε τις διακοπές. Το όνειρο αυτό μπορεί να υποδηλώνει και διάθεση για απόδραση από τα προβλήματα.

Σχόλια1