Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κρασί

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Γενικά, αν ονειρευτείς κρασί σε βαρέλι ή μπουκάλι, σημαίνει ότι θα έχεις σημαντικές ερωτικές και οικονομικές επιτυχίες.

Το κόκκινο κρασί στο όνειρο μπορεί να είναι οιωνός για δύσκολη δουλειά αλλά με αρκετά κέρδη. Αν δεις ότι πίνεις κόκκινο κρασί, σημαίνει ότι θα έχεις χαρά στα αισθηματικά σου. Για τους παντρεμένους, δείχνει καλύτερες μέρες στο γάμο. Ενώ για τους ανύπαντρους το κόκκινο κρασί είναι καλή ερωτική ζωή.

Επίσης αν είσαι άρρωστος και ονειρευτείς κόκκινο κρασί, σημαίνει ότι θα αναρρώσεις γρήγορα.

Αν ονειρευτείς μαύρο κρασί, αυτό σημαίνει επιτυχία που θα έρθει όμως μετά από πολύ δύσκολο και κοπιαστικό αγώνα. Για τον επιχειρηματία που θα πίνει μαύρο κρασί, προοιωνίζονται επιτυχίες και λεφτά.

Το λευκό κρασί στο όνειρο συμβολίζει την καλή υγεία. Για τους παντρεμένους, μπορεί να σημαίνει όμως και ένα παιδί που θα έρθει σύντομα.

Αν δεις ξυνισμένο κρασί ή πίνεις κρασί που ειναι ξυνό, να προσέχεις γιατί θα έχεις στενοχώριες και καβγάδες στην οικογένεια ή στη δουλειά.

Αν δεις στο όνειρό σου ποτήρι με θολό κρασί, αυτό προμηνύει επιτυχία μετά από πολλές προσπάθειες.

Αν δεις κρασί να χύνεται, αυτό σημαίνει εγκατάλειψη και στενοχώρια. Αν έχεις σχέση, πιθανώς να διαλυθεί. Επίσης το ίδιο όνειρο είναι οιωνός για απώλεια χρημάτων και ενδεχομένως κάποιο δυστύχημα.

Αν δεις παπά να πίνει κρασί, θα λάβεις άσχημα νέα.

Σχόλια