Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κόκκινο χρώμα

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το κόκκινο χρώμα στα όνειρα μας.

Γενικά, αν ονειρευτείς ένα αντικείμενο με κόκκινο χρώμα, τις περισσότερες φορές σημαίνει ότι θα έρθει κάτι γρήγορα, ξαφνικά και αναπάντεχα. Σημαίνει ακόμη μεγάλη χαρά και πολλά κέρδη.

Αν δεις κόκκινο τριαντάφυλλο, αυτό κατά τον ονειροκρίτη συμβολίζει ότι σύντομα θα βρεις την αγάπη που έψαχνες. Αν την έχεις βρει ήδη, τότε ίσως είναι οιωνός για γρήγορο γάμο.

Αν δεις ότι έβαφες με κόκκινη μπογιά αυτό είναι προμήνυμα για ευτυχία και ευημερία.

Παρόμοια, αν είδες ότι έβαφες ρούχα ή παπούτσια με κόκκινη βαφή αυτό είναι καλό όνειρο και οιωνός για εξελίξεις στα ερωτικά και τα προσωπικά σου θέματα γενικότερα.

Αν ονειρευτείς ότι οδηγείς ή βλέπεις στο όνειρό σου ένα φανταχτερό κόκκινο αυτοκίνητο, να ξέρεις πως θα έχεις ευτυχία, αλλά θα είναι προσωρινή.

Το κόκκινο κρασί στο όνειρο μπορεί να είναι οιωνός για δύσκολη δουλειά αλλά με αρκετά κέρδη. Αν δεις ότι πίνεις κόκκινο κρασί, σημαίνει ότι θα έχεις χαρά στα αισθηματικά σου. Για τους παντρεμένους, δείχνει καλύτερες μέρες στο γάμο. Ενώ για τους ανύπαντρους το κόκκινο κρασί είναι καλή ερωτική ζωή.

Αν δεις κόκκινο κερί αναμμένο, σημαίνει έντονη ερωτική ζωή για εσένα και ίσως κάποιον μεγάλο έρωτα. Αν όμως δεις τον αγαπημένο σου να κρατάει κόκκινο κερί, μπορεί να σημαίνει ότι εκείνος επιθυμεί κάποια άλλη ή σου έχει κάνει απιστία.

Κόκκινο χιόνι στο όνειρο σημαίνει ότι έρχεται μεγάλη στενοχώρια. Αν είναι κάποιος άρρωστος, μπορεί δυστυχώς να σημαίνει ότι θα τον χάσεις.

Αν δεις ότι βαδίζεις πάνω σε κόκκινο χαλί, αυτό συμβολίζει το πάθος, την ευτυχία και το καλό σεξ. Για τους άντρες σημαίνει επιτυχίες στον ερωτικό τομέα και στις δουλειές τους.

Αν δεις κόκκινο ηλιοβασίλεμα, είναι οιωνός για μεγάλη αγάπη.

Αν είσαι ανύπαντρη γυναίκα, και δεις κόκκινο χαλί, μπορεί να σημαίνει ότι θα ντυθείς σύντομα νύφη - ειδικά αν δεις ότι ανεβαίνεις τα σκαλιά μιας εκκλησίας όπου είναι στρωμένο ένα κόκκινο χαλί.

Σχόλια2

Anthi

πριν από 1 χρόνο 7 μήνες

Είδα στο όνειρο μου μια κόκκινη νταλίκα να πέφτει επάνω σε ένα δικό μου πρόσωπο και να το σκοτώνει

Μαρία Μουταφιδου

πριν από 4 χρόνια

Είδα στο όνειρο μου μία μικρούλα (βρέφος) στο καρότσι της με μία κατακόκκινη κουβερτούλα σκεπασμένη..Και νομίζω πως την είχε κόρη μου..Δεν είμαι σίγουρη όμως!! Ξεκάθαρα μόνο αυτή η εικόνα το μωρό στο καρότσι του σκεπασμένο με κόκκινη κουβέρτα!!!