Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Χαλί

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Έτσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όταν δούμε ότι πουλάμε χαλιά σημαίνει ότι ετοιμαζόμαστε για ένα ευχάριστο ταξίδι αναψυχής ή για μια νέα περιπέτεια στον αισθηματικό τομέα.

Αν δούμε όνειρο ότι αγοράζουμε χαλιά θα σημειώσουμε μια σημαντική οικονομική επιτυχία και θα κερδίσουμε λεφτά.

Αν ονειρευτούμε ότι στρώνουμε χαλιά τότε θα πρέπει να περιμένουμε επισκέψεις από πρόσωπα που έχουμε να δούμε πολύ καιρό, πιθανώς από κάποιον πρώην ή έναν συγγενή.

Αν δούμε όνειρο ότι περπατάμε πάνω σε απαλό χαλί θα υπάρξουν ευχάριστες οικογενειακές εξελίξεις.

Επίσης, αν δεις ότι βαδίζεις πάνω σε κόκκινο χαλί, αυτό συμβολίζει το πάθος, την ευτυχία και το καλό σεξ. Για τους άντρες σημαίνει επιτυχίες στον ερωτικό τομέα και στις δουλειές τους. Αν είσαι ανύπαντρη γυναίκα, αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι θα ντυθείς σύντομα νύφη - ειδικά αν δεις ότι ανεβαίνεις τα σκαλιά μιας εκκλησίας οπου είναι στρωμένο ένα κόκκινο χαλί.

Το λευκό χαλί στο όνειρο συμβολίζει την οικογενειακή ηρεμία και την γαλήνη.

Το μαύρο χαλί όμως συμβολίζει τις στενοχώριες, τις λύπες και τα οικογενειακά προβλήματα. Επίσης, για τους άντρες μπορεί να σημαίνει ότι έχουν κάνει λάθος επιλογές και θα χάσουν λεφτά.

Αν ξεσκονίζουμε ή τινάζουμε χαλί, θα έρθουν διάφορες ατυχίες και αρρώστιες, αλλά θα τα ξεπεράσουμε.

Όνειρο με χαλιά παλιά, φθαρμένα, τρυπημένα ή μαδημένα αποτελούν οιωνό οικονομικής στενότητας. Επίσης, μπορεί να σημαίνουν ότι θα πάθετε υπερκόπωση από μεγάλο φόρτο εργασίας.

Αν δεις σκατά πάνω σε χαλί, πάντως, είναι καλό και σημαίνει ότι θα έχεις τύχη.

Αντίθετα, αν δεις αίματα πάνω σε λευκό χαλί, σημαίνει βαριά αρρώστια στο στενό περιβάλλον και ίσως κάποιος θάνατος.

Σχόλια2

ελενα

πριν από 9 χρόνια 4 μήνες

Καλησπέρα!!! Χτες είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο…. οτι μου δειναν ενα χαλι, δεν ξερω ποιος, δεν ειδα προσωπο, ο οποιος στεκοταν πανω απο μενα και την ωρα που μου το εδινε αυτο ανεμιζε. Διαπιστωσα ομως οτι το χαλι αυτο ηταν απο σκατα, δεν ξερω πως το καταλαβα γιατι ουτε φαινοταν ουτε και μυριζε κατι! Δεν ξερω εχω μπερδευτει!!! Ευχαριστω

Τελικά με την γνωση το 2017 το όνειρο σου ήταν προφητικό. Προείδες τα Μνημόνια που υπογράφηκαν. Το ποιοις του έδωσε δεν το είδες τώρα το βλέπεις όμως σήμερα Λέγεται Κυβερνηση Συριζα-Ανελ