Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Μπουλντόζα

Τα όνειρα με μπουλντόζα έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος της μπουλντόζας, την κατάστασή της και τι ακριβώς βλέπουμε ότι κάνει. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπουλντόζες στα όνειρά μας.

Γενικά, η μπουλντόζα είναι ένα τεράστιο και τρομερό μηχάνημα, με ερπύστριες ή ρόδες, που χρησιμοποιούμε για μεταφορά χώματος, ευθυγράμμιση εδάφους και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βαριές εργασίες. Είναι δηλαδή σύμβολο δύναμης και πολλές φορές καταστροφής για καλό ή και για κακό.

Ετσι αν δούμε απλά μια μπουλντόζα ακίνητη, αυτό θεωρείται οιωνός για επερχόμενα εμπόδια στις υποθέσεις μας. Αν όμως δούμε ότι βρισκόμαστε εμείς πάνω σε μπουλντόζα, τότε αυτό σημαίνει ότι έχουμε τον έλεγχο και μάλλον θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.  

Αν ονειρευτείτε μπουλντόζες που δουλεύουν ήρεμα και μεταφέρουν χώμα, είναι καλός οιωνός για τα σχέδια σας. Αν ασχολείστε με επιχειρήσεις, αυτό το όνειρο δείχνει μάλλον ότι και οι δουλειές σας θα πάνε μια χαρά.

Αν δειτε μπουλντόζα να κινείται ασταμάτητα πάνω στις ερπύστριες, και να συνθλίβει πέτρες και ό,τι άλλο βρει  μπροστά της, αυτό είναι προμήνυμα ότι έχετε αστείρευτη θέληση και δεν θα διστάσετε να πάρετε τις πιο απίθανες και δύσκολες αποφάσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Για τους άντρες, το όνειρο αυτό υποδηλώνει αυτοπεποίθηση που θα φέρει επιτυχίες. Για τις γυναίκες, αυτό το όνειρο με ασταμάτητη μπουλντόζα μπορεί να σημαίνει ότι θα πετύχουν τους στόχους τους, αλλά στην πορεία θα αναγκαστούν να πληγώσουν κάποια άτομα.

Αν ονειρευτείτε όμως ότι είσαστε οδηγός σε μπουλντόζα με σκαπτικό και σκάβετε στο έδαφος ανοίγοντας βαθιά τρύπα, αυτό μάλλον σημαίνει ότι κάνετε σχέδια που θα αποτύχουν ή ότι χάνετε τον χρόνο σας σε κάποια υπόθεση δίχως αποτέλεσμα.

Αν δείτε μια μπουλντόζα με χαλασμένη ερπύστρια, ή μια μπουλντόζα που έχει κολλήσει στη λάσπη, αυτό είναι οιωνός ότι κάποια υπόθεση θα βαλτώσει. Αν έχετε σχέση με δικαστήρια, αυτό το όνειρο συχνά θεωρείται πως είναι προμήνυμα για αρνητική έκβαση.  

Παρόμοια, αν δείτε στο όνειρό σας χαλασμένη μπουλντόζα, ή τράκτορα γεμάτη σκουριά και βρώμες, τότε μπορεί να ακούσετε δυσάρεστα νέα ή θα περάσετε ταλαιπωρίες.

Αν δείτε μπουλντόζα με ατσάλινη φαγάνα να στέκει κάθετη και να σπρώχνει το χώμα, αυτό πάλι ερμηνεύεται ότι θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας αλλά θα αναγκαστείτε να κάνετε πέρα φίλους και συγγενείς για το καταφέρετε.

Αν ονειρευτείτε μπουλντόζες και γενικά βαρια μηχανήματα να δουλεύουν σε εργοτάξιο, μπορεί να σημαίνει ότι θα μπλέξετε σε δύσκολες και χρονοβόρες υποθέσεις. Τελικά όμως θα βρείτε  από αυτές κερδισμένοι.

Αν ονειρευτείτε έναν νεκρό που τον ξέρατε να δουλεύει με μπουλντόζα, σημαίνει ότι τον σκέφτεστε. Αν είναι κοντινός συγγενείς, πατέρας ή μητέρα που έχουν πεθάνει, ίσως πρέπει να τους ανάψετε ένα κερί.

Αν ακούσετε στο όνειρό σας τον φοβερό ήχο μιας μπουλντόζας, που μουγκρίζει, αυτό ερμηνεύεται ως κάποιο εμπόδιο που έρχεται προς το μέρος σας. Πιθανώς να είναι προάγγελος για κάποιον εχθρό που σας επιβουλεύεται στην εργασία σας.

Αν δείτε ότι δουλεύετε με μπουλντόζες σε ορυχείο, και κουράζεστε, αυτό είναι όνειρο για αναγνώριση και λεφτά που θα έρθουν μετά από πολύ δουλειά και πάρα πολλούς κόπους.

Αν είδατε μπουλντόζες να ισιώνουν τον δρόμο για να περάσετε, σημαίνει ότι θα έχετε βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένατε. Αν επιπλέον δείτε ότι εσείς ισιώνετε τον δρόμο με μπουλντόζα, αυτό σημαίνει ότι θα δώσετε καίριο πλήγμα σε έναν εχθρό σας.

Παρόμοια αν δείτε στο όνειρό σας μπουλντόζες να καθαρίζουν χιόνια από το δρόμο, και μπορείτε πλέον να περάσετε, σημαίνει ότι σύντομα θα βρείτε λύση σε κάποιο αδιέξοδο που είχατε περιέλθει.

Αν ονειρευτείτε μπουλντόζα που αντί για φαγάνα έχει μπροστά λεπίδες σαν δόντια και οργώνει το έδαφος ή καταστρέφει δρόμους, αυτό το όνειρο ερμηνεύεται ως επερχόμενη αλλαγή. Πιθανώς κάποια απόφαση που θα πάρετε να σας οδηγήσει σε καυγάδες και χωρισμό  ή να βάλετε τη ζωή σας σε νέα κατεύθυνση. Δηλαδή αυτό το όνειρο μπορεί να είναι και καλό και κακό, ανάλογα με το τι θα είναι η αλλαγή που θα σας συμβεί.

Αν δείτε μπουλντόζα να ρίχνει χώματα μέσα σε νερό ή θάλασσα, αυτό σημαίνει ότι θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους.

Αν δείτε μπουλντόζες να καταστρέφουν ένα σπίτι, αυτό θεωρείται προμήνυμα ότι σας "έχουν βάλει στο μάτι". Αν το σπίτι που καταστρέφουν οι μπουλντόζες είναι το δικό σας, αυτό μπορεί να είναι οιωνός και για κάποια καταστροφή ή θεομηνία που θα σας βρει από την οποία όμως θα καταφέρετε να γλυτώσετε.

Σχόλια