Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Μάτια, μάτι

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου, λένε κάποιοι, και το μάτι στο όνειρο είναι πολύ ισχυρό σύμβολο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αλλες φορές έχουν καλή ερμηνεία άλλες φορές όχι.

Ειδικότερα, αν δεις στο όνειρό σου όμορφα, εκφραστικά και μεγάλα μάτια να περιμένεις αγάπη και ευτυχία. 

Αν τα μάτια που θα δεις είναι του αγαπημένου σου πρόσωπου, το όνειρο αυτό δείχνει ότι έχει στραμμένη την προσοχή του σε εσένα. Εξαίρεση: αν δεις τα μάτια του αγαπημένου σου να κοιτούν αλλού...

Αν ονειρευτείς μάτια που αλλάζουν χρώμα, είναι σημάδι για αλλαγές που είτε σε προβληματίζουν είτε τις επιδιώκεις χωρίς όμως να έχεις βεβαιότητα για τα αποτελέσματα.

Αν δεις μάτια που αλληθωρίζουν, είναι οιωνός για στενοχώριες και προβλήματα. 

Αν ονειρευτείς κλειστά μάτια, θα έχεις ψυχρότητα στην ερωτική σου σχέση ή απιστία από το σύντροφό σου.

Επίσης, αν ονειρευτείς ότι σου βγάζουν τα μάτια, είναι πολύ κακός οιωνός: θα βιώσεις την καταστροφή σε όλα τα επίπεδα.

 

Σχόλια3

Έλενα

πριν από 5 μήνες 3 εβδομάδες

Εγώ είδα πως είχε μπει στο ένα μάτι μου ένα σκουπιδάκι και πηγα να το βγάλω και έβγαλα το χρώμα τον ματιών μου ήταν σαν φακός που βάζουν στα μάτια και το ματι μου ήταν μετα άσπρο και μου είχε χαλάσει ο φακός που είχε το χρώμα από τα μάτια και δεν μπορουσα να το ξαναβαλω και μίλησα με την μαμά και μου είπε θα πάμε σε οφθαλμίατρο αυριο να το δει και να μας πει.Δεν έγινε κάτι μετά από αυτό συνέχισα τον υπνο μου και είδα κι άλλα όνειρα. Αυτό όμως τι μπορεί να σημαίνει?

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΝΑ

πριν από 1 χρόνο 5 μήνες

Καλησπερα σας, εαν καποιος γνωριζει... εβλεπα στον υπνο μου οτι κατι με ενοχλουσε στο ματι μου.. πηγαινα στην δουλεια και ετρεχα κατευθειαν λεει στο μπανιο να δω τι ηταν αυτο... μου γωναξε ο υπευθηνος καλα που πας εχει ερθει ο τραμπ για παραλαβη τωρα που κολαγε αυτος δεν ξερω.... οταν ειδα στον καθρεφτη τρομαξα τοσο πολυ εβαλα τις φωνες ενω προσπαθουσα να βγαλω η ηταν ψαλιδα η σαρανταποδαρουσα δεν θυμαμαι ττοτε λεει ενας συναδελφος ο οποιος ηταν ψηλος μαλλον ανοιχτοχρομος πηρε ενα λεπτο σιδερακι και μου το εβγαλε,,,, τον ανθρωπο αυτον δεν τον ειδα ποιος ηταν ουτε τον ηξερα... τι μπορει να σημαινει??? εμτομεταξει τωρα προκειται να πιασω δουλεια δεν δουλευω... μπορει καποιος να μου πει διοτι ξυπνησα αναστατομενη και εκλαιγα???\

μαριακουτση

πριν από 1 χρόνο 4 μήνες

Σε απάντηση του από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΝΑ

σημαινει οτι ο πρωτοσ σιναδελφοσ που θα σιναντισισ στη δουλια σου θα ειναι η σαρανταποδαρουσα τισ ζωισ σου

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.

Ο βράχος είναι γεωλογικός σχηματισμός που συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, γι' αυτό λέμε συχνά "δυνατός σαν βράχος". Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βράχους και βράχια.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.

Αν ονειρευτείς πως ανάβεις αναπτήρα, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει μεγάλη ευτυχία στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα.

Επίσης, αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι δίνει αναπτήρα σε έναν ένα ωραίο άντρα αυτό είναι οιωνός για μια νέα γεμάτη έρωτα σχέση.