Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κουνούπι

Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα , ποτε το χερακι! λέει το παιδικό τραγουδάκι για τα γνωστά σε όλους κουνούπια που μας ταλαιπωρούν ιδίως το καλοκαίρι. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κουνούπια;

Γενικά, τα κουνούπια στα όνειρα συμβολίζουν παροδικές ενοχλήσεις, μικροπροβλήματα που όμως συνήθως ξεπερνιούνται με μια απόφαση.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν δεις κουνούπια, η συνηθέστερη ερμηνεία είναι για ερωτικά προβλήματα και στενοχώριες. Παράλληλα για τους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες, το όνειρο με κουνούπια ίσως δείχνει οικονομικές δυσκολίες.

Αν ονειρευτείς ότι σκοτώνεις κουνούπι, είναι οιωνός ότι ο ερωτικός δεσμός σου δεν πάει καλά και μάλλον σκέφτεσαι να το διαλύσεις.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι σε τσιμπάει κουνούπι και βγάζεις σπυρί, αυτό συνήθως ερμηνεύεται πως θα έχεις προσωρινές δυσκολίες στο εργασιακό σου περιβάλλον, τις οποίες όμως θα ξεπεράσεις.

Αν δεις πολλά κουνούπια μαζεμένα σε μπουκάλι, ή άλλο δοχείο, αυτό είναι προμήνυμα ότι κάποια άτομα θα σου βάλουν εμπόδια ή ότι καποιοι που παριστάνουν τους φίλους σε γλωσοτρώνε.

Αν δεις όνειρο με κουνούπι να σου τσιμπά το αυτί, αυτό έχει την ερμηνεία ότι θα ακούσεις κάποια δυσάρεστη είδηση.

Αν ονειρευτείς κουνούπι σκοτωμένο, σημαίνει ότι θα απαλλαγείς από τους εχθρούς σου ή από κάποιο πρόβλημα χωρίς καν να κουνήσεις το δάχτυλό σου.

 

 

 

Σχόλια1

Βαλεντίνα

πριν από 5 χρόνια 7 μήνες

Γεια σας. Είδα όνειρο ένα ζευγάρι Που συζητούσανε για την υγεία της κοπέλας. Το παλικάρι έλεγε ότι όλοι οικογένεια του είναι γιατροί και αν χρειαστεί θα κάνουν Εγχείρηση. Η κοπέλα ήταν αποφασισμένοι και απαντά ότι δεν Πρόκειται να κάνει εγχείρηση. Ταυτόχρονα έβαζε την ζακέτα της και ετοιμαζότανε να φύγει. Είχε πλούσιο μακρύ κάστανο μαλλί και έχει Χτένισμα λουλουδάτο. Ήταν όμορφη γυναίκα με καθαρό πρόσωπο.