Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Συνεργείο

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.

Αν είδατε στον ύπνο σας ένα συνεργείο όπου εργάζονται μηχανικοί στα αυτοκίνητα και στις μηχανές, θεωρείται καλός οιωνός. Μπορεί να πάρετε λεφτά και γενικά να έχετε τύχη.

Αν όμως δείτε ότι εργάζεστε εσείς σε συνεργείο και κάνετε χειρωνακτική δουλειά, αυτό θεωρείται κακό σημάδι. Είτε έχετε ανασφάλεια για τη θέση σας ή υπάρχει πιθανότητα να μείνετε χωρίς εργασία.

Κατά μία άλλη ερμηνεία, αν δείτε ότι είστε μηχανικός σε συνεργείο, και διορθώνετε κινητήρες κλπ, μπορεί να σημαίνει ότι κάποιοι θα επωφεληθεί από τον ιδρώτα της δουλειάς σας.

Αν ονειρευτείτε ένα ακριβό αυτοκίνητο ή μια πανάκριβη μηχανή στο συνεργείο, αυτό είναι  συνήθως προμήνυμα για ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά και στην οικογένεια. Επίσης, μπορεί να έχετε επιτυχία σε επαγγελματικές πρωτοβουλίες.

Αν όμως δείτε στο όνειρό σας το αυτοκίνητο σας να είναι χαλασμένο στο συνεργείο και να μην φτιάχνετε, αυτό είναι οιωνός για αποτυχία, είτε στον έρωτα είτε στα επαγγελματικά.

Από την άλλη πλευρά αν ονειρευτήκατε πως επισκευάζατε το αυτοκίνητο σας σε συνεργείο, είτε γιατί χάλασε είτε μετά από ατύχημα ή τρακάρισμα, αυτό είναι καλό όνειρο και ερμηνεύεται ως λεφτά και τύχη.

Τέλος, αν δείτε πως βάζατε το αυτοκίνητο σας σε γκαράζ ή στο συνεργείο για επισκευές, θα έχετε οικονομική και επαγγελματική στήριξη.

Σχόλια