Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Οδηγός, οδήγηση

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε εσείς οδηγός αυτοκινήτου (είτε είναι το δικό σας είτε ξένο), και νιώθετε σιγουριά, ο ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προμήνυμα για άνοδο στις δουλειές και βελτίωση της κοινωνικής σας θέσης.

Αν δείτε πως οδηγείτε αυτοκίνητο και τρέχετε με μεγάλη ταχύτητα σε δρόμο χωρίς να νιώθετε κίνδυνο, το όνειρο αυτό ερμηνεύεται συνήθως ως επερχόμενη επιτυχία. Εναλλακτικά, όμως μπορεί να δείχνει ότι έχετε υπερβολικά μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τα σχέδια σας. Ίσως να πρέπει να προσέξετε μήπως πέσετε θύμα της σιγουριάς σας.

Παρόμοια, αν είστε άντρας ή γυναίκα και δείτε ότι είστε οδηγός στο τιμόνι ενός πολυτελούς αυτοκινήτου που τρέχει πολύ γρήγορα, αυτό μάλλον δείχνει ευνοϊκές συνθήκες για πραγματοποίηση σχεδίων ή για αλλαγές που θα θέλατε σε κάποια υπόθεση. Μη βιαστείτε όμως γιατί μπορεί να συμβεί κάποιο ατύχημα.

Αν ονειρευτείτε ότι οδηγείτε ένα ακριβό αυτοκίνητό ή μια πανάκριβη μηχανή και την πηγαίνετε στο συνεργείο, αυτό θεωρείται προμήνυμα για θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και στην οικογένεια. Από την άλλη πλευρά, τα όνειρα με ακριβά ή φανταχτερά αυτοκίνητα ερμηνεύονται ως σημάδι για ευτυχία αλλά προσωρινή.

Αν δείτε σε όνειρο ότι οδηγείτε αυτοκίνητο σε γκαράζ ή στο συνεργείο για επισκευές, αυτό ερμηνεύεται συνήθως ότι θα έχετε οικονομική και επαγγελματική στήριξη.

Αν όμως δείτε ότι είστε οδηγός στο αυτοκίνητό σας και χαλάει, χωρίς να φτιάχνεται, αυτό είναι οιωνός για αποτυχία, είτε στον έρωτα είτε στα επαγγελματικά.

Αν στο όνειρό σας δείτε κάποιον συγγενή να οδηγεί αυτοκίνητο και σας χαιρετάει, αυτό θεωρείται κακό σημάδι και ερμηνεύεται ως θάνατος. Διαφορετικά αν το πρόσωπο είναι ήδη πεθαμένο, σημαίνει ότι το σκέφτεστε πολύ.

Αν δείτε πως είστε οδηγός σε ταξίδι αλλά για κάποια αιτία σταματήσατε, αυτό σημαίνει πως κάτι δεν θα πάει καλά και θα δείτε στα οικονομικά ή στις σχέσεις σας μια κάμψη που δεν την είχατε φανταστεί.

Αν ονειρευτήκατε ότι ήσασταν οδηγός και τρακάρατε σε ατύχημα, αυτό μάλλον σημαίνει ότι δεν θα πετύχουν τα σχέδιά σας ή ότι δεν θα γίνει κάτι που θέλατε εδώ και καιρό.

Παρόμοια, αν είδατε όνειρο ότι οδηγούσατε αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ, αυτό είναι οιωνός για κακές αποφάσεις που θα σας φέρουν κοντά στην καταστροφή. Το ίδιο ισχύει αν ονειρευτείτε ότι είστε οδηγός και στέλνετε μηνύματα ή μιλάτε στο κινητό. Πρόκειται για απροσεξίες που όπως και στην πραγματική ζωή κοστίζουν ζωές.

Αν δείτε στο όνειρό σας πως οδηγείτε αυτοκίνητο και σας σταμάτησε η τροχαία για έλεγχο, αυτό είναι οιωνός πως θα αναβάλετε κάποιο ταξίδι ή κάποια συμφωνία δεν θα γίνει λόγω δικού σας σφάλματος ή τύχης.

Αν ονειρευτείτε πως οδηγείτε σε στροφές, αυτό είναι προμήνυμα για εμπόδια, δυσκολίες και ανωμαλίες τις οποίες όμως θα ξεπεράσετε με λίγη προσοχή.

Αν δείτε πως οδηγείτε νεκροφόρα, αυτό σημαίνει πως θα σας τύχουν λεφτά ή κάποια κληρονομιά.

Αν δείτε πως είστε οδηγός σε τραίνο, το όνειρό αυτό δεν είναι καλό σημάδι, γιατί ερμηνεύεται ως οιωνός για δυστυχία, πίκρες και βάσανα.

Παρόμοια, αν δείτε στον ύπνο σας πως οδηγούσατε αμαξοστοιχία χωρίς επιβάτες, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιον θάνατο.

Αν δείτε πως οδηγείτε καραβάνι στην έρημο, σημαίνει πως μεγάλες ταλαιπωρίες θα έχετε αυτόν τον καιρό.

Αν ονειρευτείτε ότι οδηγείτε ζώα ή ανάπηρο άτομο, αυτό είναι καλό γιατί θα πάρετε κάποια ανταμοιβή ή λεφτά από εκεί που δεν το περιμένατε.

Αν δείτε στο όνειρό σας πως κάνετε ορειβασία ή πεζοπορία και έχετε οδηγό κάποιο άλλο άτομο, αυτό μάλλον σημαίνει πως θα πάνε καλά οι δουλειές σας.

Αν είστε νέος και δείτε να έχετε οδηγό γυναίκα, το όνειρο θεωρείται προειδοποίηση πως θα κάποιοι θα σας φερθούν πονηρά και ύπουλα.

Το ίδιο ισχύει αν είστε γυναίκα και δείτε πως έχετε οδηγό έναν άντρα. Αυτός ή άλλος άνδρας μπορεί να σας φερθεί πονηρά ή ύπουλα με σκοπό την εξαπάτηση. Για τις παντρεμένες, το ίδιο όνειρο ίσως δείχνει και υποψία απιστίας.

Αν δείτε ότι εργάζεστε σε συνεργείο και άλλοι οδηγοί φέρνουν τα αυτοκίνητα τους για επισκευή, αυτό είναι σημάδι για ανασφάλεια στην εργασία σας ή ότι μπορεί να μείνετε χωρίς δουλειά.

Σχόλια