Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ατύχημα, Δυστύχημα

Τα ατυχήματα συμβαίνουν δυστυχώς και είναι λογικό να βλέπουμε και όνειρα σχετικά με αυτά. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ατυχήματα και δυστυχήματα.

Αν δειτε στο όνειρό ένα τροχαίο ατύχημα με αυτοκίνητο η ερμηνεία είναι ότι θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εμπόδια στην προσωπική σας ζωή αλλά και στη δουλειά σας.

Αν ονειρευτείτε ένα ατύχημα που αφορά οικονομικά ζητήματα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, σημαίνει ότι θα επιδοθείτε σε έναν αγώνα για να κερδίσετε κάτι και θα τα καταφέρετε. Στην πορεία όμως κάποιος γνωστός ή συγγενής σας που θα σας βοηθήσει θα έχει μεγάλες απώλειες.

Για τους άντρες, ένα τέτοιο όνειρο είναι και οιωνός για οικονομικές απώλειες, για ατυχία, ή για εξαπάτηση από κάποιο φίλο.

Για τις γυναίκες που θα δουν όνειρο με ατύχημα σημαίνει ότι πιθανώς να χάσουν τον άντρα τους από κάποια «φίλη».

Σχόλια3

Αλέκα

πριν από 1 χρόνο 2 μήνες

Εγώ είδα ότι ήμουν με κάποιες κοπέλες που δεν συμπαθώ στον δρόμο και πήγε μια από αυτές τις κοπέλες στην μέση του δρόμου για να περάσει απέναντι και την χτύπησε ένα άσπρο βανακι. Να σημειώσω ότι η κοπέλα έμεινε πάνω στο καπό όταν χτύπησε

Στέλλα

πριν από 2 χρόνια 6 μήνες

Είδα όνειρο ότι ήμουν μέσα στο αμάξι με την οικογένειά μου (μαμά, μπαμπά, αδερφή, γιαγιά) και ο πατέρας μου έκανε όπισθεν πάνω σε ένα βουνό και πέφταμε σε γκρεμό και ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω και έτσι πήρα αγκαλιά την μαμά μου που καθόταν δίπλα ο μπαμπάς μου προσπάθησε να μας σώσει πατώντας γκάζι για να πάει μπροστά...μετά ξύπνησα και δεν θα μάθω ποτέ τι έγινε!

Ανδρια

πριν από 4 χρόνια 10 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στο αμάξι και ο οδηγός χτύπησε έναν νεαρό...όταν βγήκα από το αμάξι ο νεαρός ήταν γεμάτος αίματα και οι φίλοι του κρατούσαν αναμμένα σπυρτα....τι μπορεί να σημαίνει αυτό..??