Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Δώρα - Δώρο

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας, λέει το ρητό. Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου να σου προσφέρουν δώρα, τις περισσότερες φορές πρέπει να προσέξεις πολύ. Δες τι εξήγηση δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με δώρα.

Γενικά τα όνειρα με δώρα δεν είναι αθώα και πολλές φορές σημαίνουν κίνδυνο ή ανησυχία. Στην πιο απλή περίπτωση, αν ονειρευτείς να παίρνεις δώρα από άγνωστο ή κάποιον που δεν συμπαθείς, είναι οιωνός ή προαίσθημα ότι υπάρχουν γύρω σου άνθρωποι που θέλουν να σε βλάψουν. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου τα όνειρα με δώρα ειναι θετικά.

Κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι ανύπαντρη και ονειρευτείς στον ύπνο σου ότι σου δίνουν δώρο ένα δαχτυλίδι είναι κακός οιωνός για την σχέση σου. Μάλιστα αν δεις ότι σου το βάζουν βέρα στο δάχτυλο, θα περάσεις δύσκολες στιγμές είτε στην οικογένεια σου είτε στην ερωτική σχέση σου.

Αν ονειρευτείς ότι κάνεις δώρο στο σύντροφό σου κοσμήματα (χρυσαφικά, κλπ) αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα πάρεις και θα δώσεις ψεύτικες υποσχέσεις στον έρωτα και η σχέση σας θα διαλυθεί.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι χαρίζεις σε κάποιον ή κάποιαν τα χρυσαφικά σου, είναι μια προειδοποίηση πως η περιουσία σου διατρέχει κινδύνους από επιτήδειους ή προμήνυμα ότι θα ζημιώσεις τον εαυτό σου από λάθος αιτία.

Αν όμως δεις ότι κάνεις ή παίρνει δώρο διαμάντια, αυτό σημαίνει ολοκληρωτικό δόσιμο της καρδιάς σου στο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου ότι σου κάνουν δώρο λουλούδια, αυτό έχει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το χρώμα των λουλουδιών. Για παράδειγμα, κόκκινα λουλούδια στο όνειρο είναι προμήνυμα για γρήγορο και ευχάριστο γεγονός.  Αν δεις να σου δίνει ο αγαπημένος σου λουλουδένιο στεφάνι μπορεί να σημαίνει γάμο ή αρραβώνα.

Αν δεις ότι σου κάνουν δωρο ένα άσπρο ή κόκκινο αυτοκίνητο, να ξέρεις πως θα έχεις ευτυχία, αλλά θα είναι προσωρινή.

Αντίθετα, αν ονειρευτείς  ότι εσύ κάνεις σε κάποιον φίλο ή συγγενή σου δώρα, να περιμένεις ευχάριστα νέα.

Αν είσαι άντρας και ονειρευτείς ότι προσφέρεις δώρο σε μια γυναίκα με την οποία δεν έχεις σχέση, αυτό προμηνύει ερωτική περιπέτεια μαζί της ή ότι εσύ θα ήθελες να κάνεις σχέση μαζί της γιατί την αγαπάς πολύ.  Αν όμως είσαι παντρεμένος και δείς ότι δίνει δώρο στη σύζυγό σου, αυτό συνήθως είναι δείγμα σεβασμού και εκτίμησης που τρέφεις για αυτήν.

Αν είσαι ανύπαντρος άντρας και ονειρεύεσαι ότι χαρίζεις διαμάντια, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στην επιλογή της γυναίκας που θα παντρευτείς.

Τέλος αν δεις δώρα γύρω από χριστουγεννιάτικο δέντρο, αυτό ειναι καλός οιωνός, δείχνει οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία. Αν έχεις παιδιά και τα ονειρευτείς να ανοίγουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους, είναι δείγμα πόσο πολύ τα αγαπάς και τα σκέφτεσαι για να έχουν τα πάντα.

Γενικότερα, τα όνειρα με δώρα στα Χριστούγεννα είναι προμήνυμα για καλές γιορτές αλλά και ένα καλύτερο μέλλον.

Σχόλια