Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Λεωφορείο

Τα όνειρα με λεωφορεία και γενικά μέσα μεταφοράς συνήθως ερμηνεύονται ως προάγγελοι για γεγονότα και αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας. Ανάλογα με το ακριβώς συμβαίνει στο όνειρο, υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για την αντίδρασή μας σε αυτά τα γεγονότα.

Αν δεις στο όνειρό σου πως κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι με λεωφορείο, να περιμένεις κάποια ευτυχία που θα είναι όμως πρόσκαιρη και θα περάσει γρήγορα.  Αν  όμως το λεωφορείο που θα ονειρευτείς ότι ταξιδεύεις είναι στενάχωρο, σημαίνει ότι δεν έχεις σιγουριά για κάποια σου απόφαση.

Αν στο όνειρο σου βλέπεις ένα λεωφορείο, και μόνο αυτό, είναι οιωνός για μια πρόταση (επαγγελματική ή άλλη) που θα δεχθείς σύντομα και η οποία μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Στα επαγγελματικά, τις περισσότερες φορές ένα λεωφορείο στον ύπνο μας σημαίνεις θετικές εξελίξεις.

Το όνειρο με λεωφορείο για τους ανύπαντρους μπορεί να σημαίνει και επερχόμενη πρόταση γάμου. Σε κάθε περίπτωση όμως το ίδιο το όνειρο με λεωφορείο δείχνει ότι και έλλειψη αποφασιστικότητας. Δηλαδή δεν έχεις αποφασίσει αν θα δεχθείς την πρόταση αυτή.

Αν ονειρευτείς λεωφορείο να είναι γεμάτο πολύ κόσμο μέσα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα έχεις πίεση στη δουλειά σου. Επίσης, η πολυκοσμία στο λεωφορείο, μπορεί να είναι προμήνυμα για κούραση και πολύ προσπάθεια που θα πρέπει να αφιερώσεις για να πετύχεις τους στόχους σου.

Εναλλακτικά, το γεμάτο με κόσμο λεωφορείο ίσως δείχνει ότι έχεις ανάγκη για περισσότερες κοινωνικές επαφές ή την αγωνία σου για έχεις καλύτερη κοινωνική κι επαγγελματική τύχη.

Αν όμως το λεωφορείο που θα ονειρευτείς είναι άδειο και είσαι ο μόνος επιβάτης, αυτό θεωρείται σημάδι εσωστρέφειας. Είτε σε βασανίζει η ντροπαλότητά σου είτε ο εγωκεντρισμός σου δεν σε αφήνει να χαρείς τη ζωή και τη σχέση σου.

Αν δεις στο όνειρό σου να περιμένεις στη στάση να έρθει ένα λεωφορείο, σημαίνει ότι περιμένεις αλλαγές στη ζωή σου. Αν κάνεις επαγγελματικά σχέδια ή ετοιμάζεις κάτι σοβαρό, θα το πετύχεις μόνο αν βασιστείς σε αυτούς που σε αγαπάνε: οικογένεια και φίλους.

Αν στο όνειρό σου δεις ότι τελικά μπαίνεις στο λεωφορείο για να πας κάπου που θες, σημαίνει ότι θα έχεις επιτυχίες και ευτυχία. Αν ετοιμάζεις κάποιο σχέδιο, το όνειρο αυτό σημαίνει ότι θα πετύχεις.

Αν όμως ονειρευτείς να έρχεται ένα λεωφορείο, και να κατεβαίνουν κάποιοι επιβάτες χωρίς να ανέβεις εσύ, είναι οιωνός ότι θα χάσεις κάποια ευκαιρία. Κάποια αλλαγή ή κάτι σημαντικό θα σου συμβεί που όμως θα είναι περαστικό αν δεν βρεις τον τρόπο να εξασφαλίσεις αυτά που ονειρεύεσαι.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα λεωφορείο με χαλασμένη μηχανή ή διαλυμένο ή γεμάτα σκουριά, και βρώμες, τότε θα ακούσεις δυσάρεστα νέα ή θα περάσεις ταλαιπωρίες.

Αν δεις ένα λεωφορείο και τον οδηγό του στο όνειρό σου, αυτό δείχνει ότι θα αναλάβεις πρωτοβουλίες σε κάποιο έργο ή γενικότερα ότι έχεις τάσεις για να ηγηθείς σε μια ομάδα ή στη δουλειά σου. Με απλά λόγια, σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο. Για τους επαγγελματίες, το ίδιο όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι έχουν μείνει πίσω στην εξέλιξη τους.

Αν δεις όμως ότι είσαι οδηγός σε λεωφορείο αυτό συμβολίζει τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σου να πας μπροστά και να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Αν οδηγείς γρήγορα, τότε ίσως είσαι λίγο βιαστικός και πρέπει να δείξεις περισσότερη υπομονή.

Αν δεις ένα σχολικό λεωφορείο, είτε να έρχεται είτε να είσαι μέσα, αυτός είναι προμήνυμα ότι θα πάρεις μια απόφαση που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου. Η ίδια ερμηνεία ισχύει αν δεις ότι πηγαίνεις σε σχολείο με λεωφορείο,

Επίσης, αν δεις ότι οδηγείς εσύ σχολικό λεωφορείο αυτό το όνειρο σημαίνει ότι σου αρέσει να προσέχεις αυτούς που αγαπάς και να φροντίζεις για το μέλλον τους. Εναλλακτικά, το όνειρο αυτό μπορεί να δείχνει τη δίψα που έχεις για γνώση και δύναμη αλλά και τη διάθεση για αλλαγές που θα καλυτερεύσουν τη ζωή σου. Πιθανώς να έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις σημαντικά τις γνώσεις σου.

Τέλος, αν δεις στο όνειρό σου ατύχημα με λεωφορείο η ερμηνεία είναι ότι θα έχεις δυσκολίες και εμπόδια στην προσωπική ζωή αλλά και στη δουλειά.

 

Σχόλια3

Λια

πριν από 11 μήνες

Είδα ότι είχα πάει εκδρομή με τον πατέρα μου και ότι κάναμε στάση εγώ μπήκα σε αλλο λεωφορείο και το κατάλαβα όταν είχε πια ξεκινήσει. Βγήκα από το λεωφορείο και προσπαθούσα να βρω ένα κινητό για να πάρω τηλ τον μπαμπά μου αλλά κανείς δεν με βοηθούσε στο τέλος αγανάκτησα και φώναξα 'οποίος μου δώσει το τηλέφωνό του τώρα θα του δώσω 50€' αμέσως ένας άντρας κοντά μου πήγε να μου δώσει το δικό του αλλά πριν προλάβει ξύπνησα. Τεράστια αγανάκτηση. Εφιάλτης θα έλεγα.

Selita

πριν από 3 χρόνια

Λοιπόν είδα πως είμαι σε άλλη χώρα σε ένα σημείο μάλλον στάση η ήταν ένα λεωφορείο η ήρθε και είχε αρκετό κόσμο και ειχα όπλο (ειχα σκοτώσει κάποιους χωρίς αίματα) και έβλεπα κάποια και την ειχα σαν στόχο με εβλεπε και ήξερε ότι πρόκειται να την σκοτώσω αλλα ο διπλανός της αντιδρούσε βγαίνω και βλέπω αστυνομία (δεν είχε αναχωρήσει το λεωφορείο) και παω κάπου αλλού από πίσω και βλέπω πολλά taxi να περιμένουν τα μπροστινά αυτοκίνητα να ξεκινήσουν(μάλλον το λεωφορείο) και βγαίνω από εκεί που ήταν σαν τούνελ και βλέπω λοφο πρώτα από θάλασσα και βλέπω σκορπισμένους τους συμμαθητές μου ... κάποια στιγμή βλέπω μια που αντιπαθώ στην πραγματικότητα να με καταλαβαίνει πως οπλοφορώ πήγα να φύγω αλλα τελικά πήγα προς τα εκείνη (σαν να παίζαμε κρυφτό ) και επειδή φώναζε ( μάλλον ότι εγώ είμαι ο δολοφόνος) η κυρια ( η προηγούμενη κυρια μου στην πραγματικότητα) μάζεψε την τάξη στην διαδρομή για να πάμε στο σημείο που μας φώναζε προσπάθησα να την σκοτώσω ξέροντας πως θα με δουν όλοι και η διπλανή της ...και τελικά το όπλο ήταν μπουκαλάκι του νερου ε κατι μέσα σε μικρή ποσότητα σαν νερό με χώμα και έψαχνα σε ποια μεριά θα ήταν η σκανδάλη και πως θα το κρατήσω και παράλληλα σκεφτόμουν πως το έχω ξανακάνει και ξέρω πως θα μπορέσω να βρω άμεσα τοον τρόπο τελικά τον βρήκα και η το μπουκάλι η εγω με το στόμα μου η και τα δυο ... ακουστικε ένας ήχος τότε της λεω σαν να το λεω για πλάκα και με χαζομάρα σε σκοτώσω έπρεπε να είσαι κάτω ( κάπως έτσι κάνω όταν παίζω με τα μικρότερα αδέλφια μου και κάνουν του κεφαλιού τους ) μπορεί να μου δωσει κάποιος την ερμηνεία?

Παρασκευας Μαυ…

πριν από 4 χρόνια 6 μήνες

Περιμένω στην στάση του λεωφορείου. Δικό μου μικρό σκυλάκι (θηλυκο,faeye)χωρίς λουράκι, τρέχει από μπροστά τού λεωφορείου. Σήμερα 9 με 10 το πρωί. 12.09.2019.Μπορεί κάποιος να πει κάτι?Ευχαριστώ.