Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Σχολείο

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείτε ένα βρώμικο σχολείο, σημαίνει ότι θα λυπηθείτε και θα στενοχωρηθείτε.  Αν όμως δείτε μικρά παιδιά να παίζουν στο σχολείο θα πάρετε μεγάλη χαρά.

Αν είστε μαθητής ακόμα και δείτε στο όνειρο σας ότι βρισκόσαστε εσείς στο σχολείο σας, σημαίνει πως θα διακριθείτε στα γράμματα.

Αν έχετε μεγαλώσει και δείτε πως είστε νέος και βρισκόσαστε στο παλιό σχολείο σας, σημαίνει πως οι λύπες και οι δυσκολίες σας κάνουν να αναπολείτε το παρελθόν ή κάποιον παλιό έρωτα. Αν ονειρευτείτε πως επισκεφθήκατε το παλιό σχολείο σας και είναι ερειπωμένο προβλέπεται πως η ζωή σας θα έχει απογοητεύσεις και αρρώστιες.

Αν ονειρευτείτε πως είστε δάσκαλος σε σχολείο, σημαίνει πως έχετε κλίση για τα γράμματα, αλλά λόγω της ζωής που κάνετε δε θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τα ταλέντα σας.

Σχόλια3

Βασίλης

πριν από 2 χρόνια

Είδα ότι ημουν στο σχολείο μου και κοιμήθηκα εκεί μαζί με τους καλύτερους μου φίλους ,τι σημαίνει αυτό;

Μαρια

πριν από 4 χρόνια 1 μήνας

Καλησπερα εχω χωρισει στη πραγματικοτητα με το πρωην μου ειδα στο ονειρο μου βρισκομουν σε μια εκκλησια διπλα στο σπιτι του και εκανα ενα βημα και το ειδα απο το παραθυρο του σπιτιου του με αλλην τι σημαινει αυτο αλλα δε με ειδε ειχε φωτα στο σπιτι του.