Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ψείρες

Όνειρο με ψείρες γενικά δείχνει προβλήματα υγείας, στενοχώριες, φτώχεια και απώλειες. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ψείρες σε άλλους ή σε ζώα, ή αν τις σκοτώνεις, θα αντιμετωπίσεις μεγάλη στενοχώρια στη ζωή σου με οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.

Ετσι κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε όνειρο με ψείρες στον ύπνο σας, να περιμένετε στενοχώρια και προβλήματα στην οικογένεια.

Αν ονειρευτείτε ψείρες πάνω σε ζώα, είναι σημάδι ότι θα έχετε απώλεια, πιθανό διαζύγιο ή θάνατο αλλά και μεγάλα οικονομικά προβλήματα

Αν ονειρευτείτε πως είχατε ψείρες επάνω σας, σημαίνει ότι η συμπεριφορά σας θα σας κάνει αντιπαθητικό στους γύρω σας, αλλά από την άλλη θα κερδίσεις πολλά χρήματα.

Αν δείτε στo όνειρο σας ότι πιάνατε ψείρες, προμηνύεται αρρώστια και νοσηρότητα. Ακόμη σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας δημιουργήσουν ενοχλητικές καταστάσεις, προβαίνοντας σε ύπουλες ενέργειες και υπονομεύοντας τις επιχειρηματικές σας προσπάθειες.

 

Σχόλια3

Αννα Μαρία

πριν από 1 χρόνο 8 μήνες

είχα δει ότι ειμουν με μια φίλη μου και εβγαζα τρίχες από την χτένα και είχε ψειρεςά

Παναγιώτης

πριν από 2 χρόνια 3 μήνες

Βρέθηκα σε ένα δάσος με τον γιο μου και έναν ανηψιό μου όπου βρήκα και χάιδεψα ένα πολύ μικρό σκιουράκι. Σε λίγο γεμίσαμε ψείρες παντού. Όσο και να τις διωχναμε αυτές δεν έφευγαν.

Κωνσταντίνα

πριν από 5 χρόνια 3 μήνες

Είδα ότι είχα ψείρες πάνω στο κεφάλι μου αλλά ήταν τεράστιες μπορούσα να τις ακούσω όταν πιδουσαν και πονούσα τόσο πολύ που ένιωθα ότι πεθενα