Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κάβουρας, καβούρια

Τα καβούρια είναι πολύ νόστιμα όστρακα. Πως ερμηνεύεται όμως η παρουσία τους στα όνειρά μας; Διαβάστε την ερμηνεία του ονειροκρίτη...

Γενικά, τα όνειρα με καβούρια ερμηνεύονται συνήθως σε σχέση με τα συναισθηματικά ή τα ψυχολογικά μας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα ζωντανά καβούρια στο όνειρο θεωρούνται οιωνοί για άσχημα μπλεξίματα είτε στις σχέσεις είτε στην υγεία είτε στα εργασιακά μας. Σε λίγες περιπτώσεις το όνειρο με καβούρι θεωρείται καλό όνειρο.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να σε δαγκώνει κάβουρας, θεωρείται προμήνυμα ότι κάποιος θα σε κλέψει. Πιθανώς κάποιος ανταγωνιστής στη δουλειά ή εχθρός να στήνει παγίδα.

Στα συναισθηματικά, τα καβούρια στο όνειρο είναι δείγμα ότι αμφιταλαντεύεσαι ή ότι θα εμφανιστούν ευκαιρίες που θα σε βάλουν σε πειρασμό. Επίσης, αν δεις κάβου­ρα να σε πιάνει με τις δαγκάνες του, είναι οιωνός για νέο έρωτα που όμως μπορεί να αποβεί μοιραίος και να σε βάλει σε μπελάδες.

Για τους άντρες και τις γυναίκες που είναι σε δεσμό ή γάμο, το καβούρι στο όνειρο είναι προμήνυμα για μπλεξίματα με άλλο πρόσωπο που μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες.

Αν δεν είσαι σε δεσμό όμως, και δεις καβούρια στο όνειρό σου, αυτό σημαίνει ότι θα έχεις ευκαιρία για νέες γνωριμίες χωρίς όμως να είναι καλό το αποτέλεσμα.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι πιάνεις ή μαζεύεις καβούρια από τη θάλασσα, αυτό σημαίνει ότι θα αποκαλύψεις κάποιον απατεώνα. Ωστόσο, κατά μία άλλη ερμηνεία, το να πιάνεις καβούρια είναι προμήνυμα για προβλήματα υγείας ή προβλήματα στην οικογένεια. Για τους παντρεμένους, μπορεί να σημαίνει ανειλικρίνια από το σύντροφο, ενώ για τους ανύπαντρους ίσως δείχνει καυγάδες με γονείς ή συγγενείς.

Αντίθετα, αν ονειρευτείς ότι τρως καβούρια σημαίνει πως θα αποκαλύψεις και θα αποφύγεις, μια σοβαρή απάτη που γίνεται εις βάρος σου. Επίσης, αν τρως καβούρια στο όνειρο, σημαίνει ότι θα καταφέρεις κάτι καλό. Μπορεί να πάρεις λεφτά και να κάνεις περήφανη την οικογένεια ή τους γονείς σου. Για τις νεαρές γυναίκες όμως υπάρχει κι άλλη ερμηνεία αν δουν ότι τρώνε καβούρι: ότι κάποιος θα τις κακολογήσει και θα τις συκοφαντήσει.

Τέλος, αν ονειρευτείς κάβουρες να τσακώνονται σημαίνει ότι θα βρεθείς σε καυγάδες και τσακωμούς στο περιβάλλον σου, χωρίς να φταις εσύ.

Σχόλια