Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Δρόμος

Ο δρόμος στο όνειρο συμβολίζει συνήθως μια κατάσταση που εξελίσσεται ή τα σχέδια μας. Τα όνειρα με δρόμο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του δρόμου.

Ετσι, αν δεις ότι περπατάς σε δρόμο που είναι ευθύς, καθαρός και καλοστρωμένος, σημαίνει συνήθως ότι όλες οι δουλειές σου θα πάνε όπως έχεις σχεδιάσει.

Επίσης, αν ονειρευτείς έναν ωραίο και μεγάλο ή πλατύ δρόμο στον οποίο περπατούσες, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι οιωνός πως θα έχεις πολλές επιτυχίες σε πολλούς τομείς. Οι δουλειές σου και τα αισθηματικά σου θα πάνε καλά.

Αν ακόμα δεις ότι διαβαίνεις δρόμο που είναι ανηφορικός, η ερμηνεία είναι ότι αντιμετωπίζεις δυσκολίες τις οποίες όμως θα ξεπεράσεις και θα θριαμβεύσεις.

Αν όμως δεις στο όνειρό σου έναν κατηφορικό δρόμο, αυτό είναι προμήνυμα για στενοχώριες και λύπες. Πιθανώς να αποτύχεις σε κάτι που θες πολύ, λόγω της κακής ζωής που κάνεις.

Παρόμοια, ένας λασπωμένος δρόμος στο όνειρο, καθώς και ο άσχημος ή χαλασμένος δρόμος, σημαίνει αποτυχίες και τάση προς την άσωτη ζωή.

Αν δεις έναν δρόμο ο οποίος περνά μέσα από ωραία δέντρα και πράσινα λιβάδια, αυτό κατά τον ονειροκρίτη συμβολίζει την οικογενειακή σου ζωή η οποία θα είναι ευτυχισμένη. Αν περιμένεις παιδί, αυτό το όνειρο δείχνει καλοτυχία και χαρά.

Αν δεις ότι περπατάς σε δρόμο που δεν γνωρίζεις ή βρίσκεσαι σε έναν δρόμο με πολλά εμπόδια, να ξέρεις ότι το μέλλον σου επιφυλάσσει ταλαιπωρίες ενώ δεν αποκλείεται να χάσεις το σεβασμό ανθρώπων που εκτιμάς.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και βρίσκεσαι μόνος σου σε έρημο δρόμο, να περιμένεις δύσκολες μέρες και στενοχώριες...

Αν όμως δεις έναν δρόμο που βρίσκεται δίπλα σε γκρεμό, αυτό είναι προμήνυμα είτε ότι βρίσκεσαι σε κίνδυνο είτε ότι κάποιες αποφάσεις σου θα βάλουν σε κίνδυνο τις υποθέσεις σου. Το ίδιο όνειρο, δηλαδή δρόμος με γκρεμό, στα συναισθηματικά θεωρείται προάγγελος για ερωτικές απογοητεύσεις.

Αν ονειρευτείς ότι οδηγείς αυτοκίνητο αλλά βγαίνεις από το δρόμο και πέφτεις σε γκρεμό ή διαλύεται ο δρόμος και γίνεται γκρεμός, αυτό είναι οιωνός για κάποιες λάθος αποφάσεις που έχεις πάρει στο παρελθόν. Αυτές οι αποφάσεις μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά αν δεν προσέξεις.

 

 

Σχόλια3

Neli

πριν από 1 χρόνο 7 μήνες

Oneirevtika oti vgika gia perpatima me ton proin mou, san na imastan pali mazi. Ti simeni?

Ραφαέλα Κ.

πριν από 2 χρόνια 7 μήνες

Γεια σας λοιπόν εγώ είδα όλο και όλο ότι φτιάχνω έναν δρόμο με μεγάλες πέτρες από κάτω λάσπη και πίσα με κάποια άλλα άτομα που είχαν καλυμμένο το πρόσωπό τους οπότε δεν μπορούσα να καταλάβω καλά τα πρόσωπά τους και μετά εγώ να ρωτάω τι θέλετε τις πέτρες από κάτω από τον δρόμο αλλά χωρίς καμία απάντηση μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει κάποιος/α που ξέρει

Μαρία

πριν από 2 χρόνια 9 μήνες

Καλημερα θα ήθελα να μου εξηγήσετε το όνειρο που είδα, Ήμουν σε μια παραλία με την μητέρα μου και τον σύντροφό μου,τον σύντροφό μου δεν τον είδα είχε πάει για κολύμπι και καθόμουν σε καρέκλα με την μητέρα μου και γύρισε και μου είπε με λυπημένο βλέμμα μάλλον δεν το θυμάμαι πολύ καλά αυτό (α! Σύντομα τελειωνει να το ξες). Τι σημαίνει;;;