Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Δάκρυα

Στην πραγματικότητα τα δάκρυα είναι συνήθως ένδειξη στενοχώριας αλλά στα όνειρα έχουν διαφορετική σημασία. Ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι συνήθως είναι οιωνός για καλά γεγονότα,χαρά,  ευθυμία και ανακούφιση.

Όπως και τα όνειρα με κλάμα, αν ονειρευτείς δάκρυα από πόνο ή στενοχώρια θα σου συμβεί το αντίθετο, δηλαδή θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και γεγονότα που θα αλλάξουν την τύχη σου.

Αντίθετα, αν δεις στο όνειρό σου ότι γελάς πολύ και τρέχουν πολλά δάκρυα από τα δικά σου μάτια, τότε να περιμένεις λύπη και στενοχώρια και πιθανώς αρρώστιες. Εξαίρεση: αν είσαι γυναίκα και δεις τα δάκρυα σου, σημαίνει καλές εξελίξεις για την οικογένεια σου.

Αν όμως είσαι γυναίκα και στο όνειρό σου δεις τα δάκρυα του άντρα σου, σημαίνει ότι έχει αλλάξει αισθήματα απέναντί σου.

Αν ονειρευτείς τα δάκρυα ενός φίλου σου, σημαίνει ότι θα έχεις άσχημα μαντάτα για αυτόν, είτε θα τον βρει αρρώστια είτε θα χάσει λεφτά.

Αν δεις δάκρυα νύφης, να ξέρεις ότι την περιμένουν άσχημα γεγονότα.

Σχόλια1

Χριστίνα

πριν από 4 χρόνια

Είδα στο όνειρο μου ότι οι γονείς μου με βαραγανε και εγώ προσπαθούσα να φύγω τι μπορεί να σημαίνει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.