Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Γέλιο

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.

Το γέλιο στα όνειρα θεωρείται συνήθως οιωνός για δυσάρεστες καταστάσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αν γελάτε εσείς, σημαίνει ότι θα ακούσετε κακές ειδήσεις, ενώ αν γελούν οι άλλοι σημαίνει ότι θα πικράνετε και θα στενοχωρήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείτε πως γελάτε, θα στεναχωρηθείτε με κάτι που θα συμβεί. Όσο πιο πολύ γελάτε, τόσο πιο πολύ θα πικραθείτε και θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες καταστάσεις. Γενικά, αν δείτε τον εαυτό σας να γελάει να περιμένετε το αντίθετο: κλάματα, πίκρες και μεγάλες στενοχώριες, στα επαγγελματικά σας και στα αισθηματικά.

Μια άλλη ερμηνεία αν ονειρευόσαστε ότι γελάτε είναι πως νιώθετε πιεσμένοι για κάτι που σας απασχολεί και θέλετε να χαλαρώσετε και να αφήσετε πίσω τα προβλήματά σας. Αν ισχύει αυτό, τότε απλά μην ασκείτε πίεση στον εαυτό σας και στους ανθρώπους σας.

Αν ονειρευτείτε άλλα άτομα να γελούν, θεωρείται προμήνυμα ότι αυτά τα πρόσωπα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα και δύσκολες καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται κι εσείς να λάβετε άσχημα μαντάτα. Ετσι, αν δείτε κάποιο άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον σας να γελά, το πρόσωπο αυτό μάλλον θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Αν ακούτε στο όνειρό σας γέλια, χωρίς να βλέπετε ποιοι είναι αυτοί που γελάνε, είναι οιωνός για δυσάρεστα νέα. Επίσης, αν δείτε άλλους να γελάνε εις βάρος σας, σημαίνει ότι σας διακατέχουν ανασφάλειες και φόβοι πως δεν είσαστε αποδεκτοί.

Αν ακούτε ένα κακό, δαιμονικό γέλιο στα όνειρά σας, αυτό δείχνει ότι σας έχουν πλημμυρίσει συναισθήματα ταπείνωσης ή νιώθετε ότι δεν έχετε τη βοήθεια που θα θέλατε.

Αντίθετα, αν δείτε μικρά παιδιά ή μωρά να παίζουν και να γελούν, σημαίνει πως γρήγορα θα πάρετε μια μεγάλη χαρά. Για τις γυναίκες το όνειρο αυτό μπορεί να σημαίνει εγκυμοσύνη ή καλή γέννα. Γενικότερα, το να ακούτε το χαρούμενο γέλιο των παιδιών στο όνειρό σας προμηνύει μεγάλη χαρά και υγεία.

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν κλόουν ή γελωτοποιό, σημαίνει κάτι άσχημο έχει ήδη συμβεί από δική σας επιπολαιότητα και κάποιοι σας κοροϊδεύουν. Πιθανώς να κάνατε ασυλλόγιστες και επιπόλαιες πράξεις για τις οποίες χάσατε την αξιοπρέπειά σας, με αποτέλεσμα να πέσετε πολύ στα μάτια των φίλων σας, που πλέον σας κοροϊδεύουν και σας χλευάζουν.

Μια παρόμοια ερμηνεία αν δείτε τον εαυτό σας να είναι κλόουν ή γελωτοποιός και να γελάει, είναι ότι κινδυνεύετε να χάσετε τη θέση σας.

Επίσης, το πολύ γέλιο στο όνειρο σημαίνει ασθένεια. Αν είστε άρρωστοι ή έχετε κάποια ασθένεια, αυτό το όνειρο θεωρείται προάγγελος ότι θα χειροτερέψετε.

Και για τον επαγγελματικό τομέα όμως το πολύ γέλιο στα όνειρα προμηνύει δυσκολίες. Πρέπει να προσέξετε τις αποφάσεις που θα λάβετε και τις πράξεις σας.

Σχόλια