Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Τσιγάρο

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.

Το όνειρο με τσιγάρο (και γενικότερα κάπνισμα)  δείχνει άγχος και ανησυχία για τη ζωή μας. Πιθανώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μας "ξεπερνούν", ενώ μπορεί να είναι δείγμα οικονομικών προβλημάτων ή οικογενειακών καβγάδων.

Αν δεις στο όνειρό σου κάποιον ζωντανό να καπνίζει τσιγάρο ή πούρο είναι οιωνός για δυσάρεστα νέα και ειδήσεις που θα σε συνταράξουν.

Αν δεις στον ύπνο σου κάποιον νεκρό, από το περιβάλλον σου, να καπνίζει είναι δείγμα  πως κάτι δυσάρεστο θα σου συμβεί και θα σε στενοχωρήσει πολύ.

Αν ονειρευτείς τον εαυτό σου να καπνίζει συνεχώς ένα τσιγάρο, μπορεί να μάθεις κάποιον θάνατο. Αν δεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που καπνίζει πολύ να έχει καρκίνο, σημαίνει ότι ανησυχείς πολύ για την υγεία του.

Επίσης, αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι καπνίζει πολύ, ίσως είναι προμήνυμα για προβλήματα στη σχέση της με τον σύντροφό της ή στο γάμο της.

Αν όμως ονειρευτείς ότι καπνίζεις μαζί με ένα φίλο ή τον σύντροφό σου, αυτό έχει δύο εξηγήσεις: είτε είναι οιωνός για συντροφικότητα και καλή σχέση ή δείχνει ότι θα χάσεις αυτόν τον άνθρωπο.

Αν ονειρευτείς ότι βρίσκεις τσιγάρα στο δρόμο ή αποτσίγαρα, είναι προμήνυμα για κακοτυχία.

Αν δεις στο όνειρό σου πολλά τσιγάρα και στάχτες σε τασάκι, σημαίνει ότι ανησυχείς σοβαρά για κάποιο μέλος της οικογένειας σου (πατέρα, μητέρα, αδερφό ή σύζυγο) ή για εσένα τον ίδιο.

Ομοια, αν δεις στο όνειρό σου οτι άνοιξες την τσάντα σου κι ήταν μεσα γεμάτη με αποτσίγαρα και καπνίζεις, σημαίνει ότι θα έχεις προβλήματα στον οικονομικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται να χάσεις και κάποια λεφτά.

Αν δεις φωτιά να ανάβει από πεταμένο τσιγάρο στο δάσος, είναι οιωνός ότι πρέπει να προσέξεις τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν.

Αν ονειρευτείς ότι στρίβεις τσιγάρο, είναι ίσως προμήνυμα για κακή προετοιμασία στα σχέδια σου, που θα ναυαγήσουν.

Τέλος, αν ονειρευτείς ότι κόβεις το κάπνισμα είναι καλός οιωνός: δείχνει ότι έχεις θέληση και θα πετύχεις να αλλάξεις σημαντικά πράγματα στη ζωή σου.

Σχόλια3

Άννα Αυγουστιδη

πριν από 2 μήνες

Ειδα στον υπνο μου οτι καπνιζα ενω το εχω κοψει εδω και 15 χρονια.Και μαλιστα καπνιζα πολυ και το απολαμβανα ενω το σιχαινομαι. Προσφατα εχασα την μητερα μου.Ελπιζω να μην ακουσω για άλλο θανατικο.Βαρεθηκα αυτη την εποχη..

Μάρω5822

πριν από 1 χρόνο

Είδα ότι ήμουν σε ένα σπίτι με τους γονείς μου και έψαχνα το πακέτο με τα τσιγάρα αλλά δεν το έβρισκα και είχα αρχίσει να νευριάζω. Ψάχνοντας ξύπνησα, δεν το βρήκα ποτέ. Δεν το είδα καν στο όνειρο μου. Οι γονείς μου στην πραγματικότητα έχουν πεθάνει και έχω κόψει το κάπνισμα εδώ και πολλά χρόνια. Εκείνο το σπίτι στο όνειρο, υποτίθεται ότι ήταν των γονιών μου, αλλά δεν θυμάμαι αν έμενα και εγώ μαζί τους.

Νινα

πριν από 2 χρόνια 10 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ότι ο πρώην μου καπνίζει Ενώ δεν καπνίζει πραγματικά τι σημαίνει αυτό???