Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Καρκίνος

Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι σημαίνουν όμως και πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον καρκίνο;

Γενικά, πρέπει να γνωρίζετε ότι το όνειρο με καρκίνο συνήθως δεν είναι καλό. Προμηνύει δυσκολίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Επίσης, μπορείτε να το δείτε ως προειδοποίηση για κάποια ασθένεια. Για αυτό το λόγο μην παραμελείτε ποτέ την υγεία σας, κάντε εξετάσεις και αν χρειάζεται συμβουλευθείτε τον γιατρό σας.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείτε ότι έχετε εσείς καρκίνο, κατά τον ονειροκρίτη, αυτό δείχνει ότι κάτι σας απασχολεί με αποτέλεσμα να διακατέχεστε από απελπισία, λύπη ή αυτολύπηση και νιώθετε ότι χρειάζεστε συγχώρεση για κάτι. Πιθανώς να έχει συμβεί κάτι σε εσάς ή στο περιβάλλον σας που σας κάνει να αισθάνεστε ότι σπαταλάτε τη ζωή σας. Γενικά το όνειρο αναφέρεται σε τομείς της ζωής που σας ενοχλούν και σας πονάνε αισθηματικά.

Επίσης, αν ονειρευτείς καρκίνο, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάποιο πρόσωπο στην οικογένειά σου θα ταλαιπωρηθεί από κάποιο πρόβλημα υγείας ή ότι θα έχεις καβγάδες με αυτούς που αγαπάς.

Για τους επιχειρηματίες και όσους ετοιμάζουν κάποια δουλειά, το όνειρο με καρκίνο δείχνει ότι ίσως να μην είναι η κατάλληλη περίοδος για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Να περιμένετε οικονομική κρίση, κατά την οποία οι δουλειές σας θα καρκινοβατούν και δε θα αποφέρουν κέρδη. Στο εργασιακό περιβάλλον δε θα πραγματοποιηθούν κάποια από τα σχέδιά σας, και πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και τις κινήσεις σας, μην κάνετε νέες συνεργασίες και ανοίγματα. Αν όμως δείτε πως καταφέρατε να νικήσετε τον καρκίνο, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και το μέλλον σας θα είναι προσοδοφόρο και ευτυχισμένο. 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάποιο αγαπημένο πρόσωπο έχει καρκίνο και είναι στο νοσοκομείο, είναι προμήνυμα ότι θα βιώσετε λύπη για κάποιο άτυχο συμβάν στην οικογένειά σας. Μια άλλη ερμηνεία, αν δείτε ότι κάποιος άλλος έχει καρκίνο, είναι ότι χρειάζεται να αλλάξετε τον αρνητικό τρόπο σκέψης σας προτού σας συμβούν χειρότερα. Ίσως, δηλαδή είναι προμήνυμα για να αρχίσετε να είστε πιο θετικοί στη ζωή και να βλέπετε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, ο καρκίνος στο όνειρο είναι οιωνός λύπης. Να περιμένετε δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση με το σύζυγο ή τον αγαπημένο σας οπότε δεν πρέπει να επαναπαύεστε. Είναι πιθανό να διαλυθεί ο έρωτας λόγω ψυχρής τυπικότητας.

Σε κάθε περίπτωση, αν δείτε στο όνειρό σας καρκίνο να θεραπεύεται, αυτό σημαίνει ότι εσείς ή το πρόσωπο που είδατε στο όνειρο θα ξεφύγετε από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και τη φτώχεια και θα ξεκινήσει μια πλούσια και ευτυχισμένη περίοδος.

Σχόλια