Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κάπνισμα, καπνίζω

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.

Γενικά αν δεις στο όνειρό σου κάποιον να καπνίζει να περιμένεις δυσάρεστα νέα. 

Κατά μία άλλη ερμηνεία, το όνειρο αυτό δείχνει άγχος και ανησυχία για το παρόν. Πιθανώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις να σε ξεπεράσουν και να πάθεις κάποια οικονομική ζημιά ή να έχεις τσακωμούς στην οικογένειά σου.

Αν ονειρευτείς τον εαυτό σου να καπνίζει συνεχώς, συνήθως εξηγείται ως οιωνός ότι θα πάρεις κάποια είδηση για θάνατο. Επίσης, αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι καπνίζει πολύ, ίσως είναι προμήνυμα για προβλήματα στη σχέση της ή στο γάμο της.

Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου πολλά τσιγάρα και στάχτες σε τασάκι, αυτό είναι σύμβολο των ανησυχιών σου για κάποιο μέλος της οικογένειας σου (πατέρα, μητέρα, αδερφό ή σύζυγο) ή για εσένα τον ίδιο.

Αν όμως ονειρευτείς ότι καπνίζεις μαζί με ένα φίλο ή τον σύντροφό σου, αυτό έχει δύο εξηγήσεις: είτε είναι οιωνός για συντροφικότητα και καλή σχέση ή δείχνει ότι θα χάσεις αυτόν τον άνθρωπο.

Τέλος, αν ονειρευτείς ότι κόβεις το κάπνισμα είναι καλός οιωνός: δείχνει ότι έχεις θέληση και θα πετύχεις να αλλάξεις σημαντικά πράγματα στη ζωή σου.

Σχόλια3

Κάπνισμα

πριν από 2 χρόνια 10 μήνες

Είδα όνειρο τόν πεθαμένος πατέρα, καθόμασταν μαζί καί οι δύο είχαμε τσιγάρο στο χέρι καί κάπνισα εγώ και αυτός. Κάτω στο πάτωμα είχε πολύ στάχτη από τσιγάρο. Τι σημαίνει?