Ονειροκρίτης » Γουρούνι, Γουρούνια

Ονειροκρίτης Γουρούνι, Γουρούνια

Γουρούνι, Γουρούνια, ονειροκρίτης, ερμηνεία ονείρου

Τα γουρούνια είναι άκακα ζώα που τα εκτρέφουμε για φαγητό, όμως τα έχουμε συνδέσει και με τη βρωμιά. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε γουρούνι.

Γενικά, το γουρούνι θεωρείται σύμβολο είτε «βρώμικων» επιθυμιών και εξαχρείωσης, είτε γονιμότητας και πλούτου, ανάλογα με τις λεπτομέρειες του ονείρου. Ετσι, το γουρούνι στο όνειρο μπορεί να δείχνει κάποια «βρωμιά» που έχουμε κάνει ή ότι θα μπλέξουμε λόγω της ξεροκεφαλιάς και της απληστίας μας. Από την άλλη πλευρά όμως, το γουρούνι μπορεί να υποδηλώνει λαιμαργία, πλούτο και υπερβολική απόλαυση. Γενικά, τα όνειρα με γουρούνια συνήθως θεωρούνται αρνητικά και προμηνύουν προβλήματα.

Ειδικότερα, αν δείτε στο όνειρό σας παχιά, άσπρα και καθαρά γουρούνια σε χοιροστάσιο, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα έχετε πολλά αγαθά και χρήματα.

Το ίδιο ισχύει αν ονειρευτείτε πως αγοράζετε ένα τροφαντό και παχύ γουρούνι. Είναι προμήνυμα για πλούτο και επιτυχίες στις δουλειές και τις επιχειρήσεις σας. Εναλλακτικά, αν δείτε στο όνειρό σας πως διαπραγματεύεστε για να αγοράσετε ή να πουλήσετε γουρούνια, θα κάνετε μάλλον περιουσία αλλά μετά από σκληρή δουλειά.

Γενικά τα καθαρά, παχιά και καλοθρεμμένα γουρούνια θεωρούνται σημάδια για επωφελείς αλλαγές στις επιχειρήσεις και οιωνοί για συμφωνίες που θα σας φέρουν κέρδη.

Επίσης, αν είδατε ότι σφάζετε γουρούνι για να το φάτε αυτό είναι καλός οιωνός για προκοπή στη δουλειά και μεγάλα κέρδη που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε ότι τρώτε χοιρινό κρέας κι αυτό είναι προμήνυμα για χαρές ή λεφτά.

Αν δείτε άλλους να σφάζουν ένα γουρούνι, σημαίνει πως ένας εχθρός σας θα αφανιστεί.

Κατά μία άλλη ερμηνεία, το να τρώτε κρέας από γουρούνι, ίσως σημαίνει ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική ζωή και τον έρωτα. Το ψητό γουρούνι και το  γουρουνόπουλο είναι οιωνός για ευτυχία και ευζωία.

Αν όμως δείτε άρρωστα ή καχεκτικά γουρούνια, συνήθως σημαίνει το αντίθετο. Θα έχετε ζημιές στα οικονομικά σας ενώ μπορεί να βρείτε και εμπόδια στις δουλειές και τα σχέδιά σας.

Εναλλακτικά, τα άρρωστα γουρούνια μπορεί να ερμηνευτούν και ως επερχόμενες φασαρίες και εντάσεις στην οικογένεια.

Γενικά, τα αδύνατα και τα βρώμικα γουρούνια στο όνειρο προμηνύουν ενοχλήσεις και προβλήματα με συνεργάτες, υπαλλήλους, παιδιά ή τα οικονομικά σας. Το ίδιο ισχύει και για το μαύρο γουρούνι ή το αγριογούρουνο.

Επίσης, αν ονειρευτήκατε να ταΐζετε γουρούνια, πρέπει να προσέχετε τη σχέση σας, γιατί αυτό το όνειρο θεωρείται προμήνυμα για απιστία και γενικά σκάνδαλα. Υπάρχει όμως και διαφορετική ερμηνεία, αν είδατε ότι ταΐζετε γουρούνια και ήταν δικά σας: θεωρείται οιωνός για αναπάντεχη αύξηση περιουσίας είτε από κληρονομιά ή από δουλειά που κάνατε στο παρελθόν.

Αν είδατε στο όνειρο σας ένα γουρούνι μέσα στο σπίτι σας, αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως προδοσία από φίλο που δεν θέλει το καλό σας.

Αν δείτε επιθετικό γουρούνι ή αγριογούρουνο να έρχεται με άγριες διαθέσεις προς το μέρος σας, είναι οιωνός πως υπάρχει κάποια απειλή και μπορεί να πάθετε κακό.

Επίσης, αν χαϊδεύατε γουρούνια στο όνειρό σας, κι αυτό είναι κακό σημάδι, μια και ερμηνεύεται ότι συναναστρέφεστε με κακόβουλους ανθρώπους και θα βρείτε μπελάδες. Αν χαϊδεύετε ένα γουρούνι πάει να πει πως οι σκέψεις σας και οι ενέργειές σας θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Το ίδιο ισχύει αν ονειρευτείτε γουρούνια να κυλιούνται στη λάσπη. Θεωρείται προμήνυμα ότι έχετε κάποιους φίλους που σας φθονούν και θέλουν το κακό σας. Μια άλλη ερμηνεία, αν δείτε ένα γουρούνι να κυλιέται στη λάσπη, είναι ότι δίνετε πολλά δικαιώματα και θα μειωθείτε ηθικά.

Από την άλλη πλευρά όμως αν δείτε καθαρά γουρούνια στο όνειρό σας, είναι μάλλον σημείο για νέες και χρήσιμες γνωριμίες.

Αν δείτε άντρα να κρατά γουρούνι, ίσως δείχνει ότι τον θεωρείτε σωβινιστή και γενικά ότι δεν τον συμπαθείτε καθόλου.

Αν ακούσατε γουρούνια να φωνάζουν ή να βογκούν στο όνειρό σας, δεν είναι καλό σημάδι, γιατί ερμηνεύεται ως κακά νέα για φίλους και συγγενείς, σοβαρή αρρώστια ή θάνατο από ατύχημα. Κατά Εναλλακτικά, οι φωνές γουρουνιών στο όνειρο μπορεί να είναι προμηνύματα λανθασμένες προβλέψεις που θα σας στοιχίσουν.

Αν ονειρευτείτε γουρούνι ενώ ετοιμάζετε ταξίδι, είναι κακός οιωνός και πρέπει να προσέξετε και να προετοιμαστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα. Πιθανώς κάτι να σας διαφεύγει και να το μετανιώσετε.

Ένα θηλυκό γουρούνι με τα μικρά του στο όνειρο, ερμηνεύεται ως γονιμότητα και αφθονία. Για τους αγρότες δείχνει καλή σοδειά ενώ για τους επιχειρηματίες προκοπή και κέρδη στις δουλειές. Για μια νέα γυναίκα, σημαίνει ευτυχία στην οικογένεια ή εγκυμοσύνη.

 

Σχόλια

Δαγκωμα απο γουρουνι

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τηλέφωνο

τηλέφωνο
Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας. Για μια γυναίκα που θα δει στον ύπνο της ότι μιλά...

Καβγάς, τσακωμός

Ονειροκρίτης Καβγάς, τσακωμός, φιλονικία, διένεξη
Ενας καβγάς είναι πάντα ένα δυσάρεστο και λυπηρό θέαμα, πόσο μάλλον όταν μπλέξουμε εμείς οι ίδιοι σε τσακωμό. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καβγάδες, τσακωμούς και φιλονικίες;...

Καρέκλα

καρέκλα ονειροκρίτης
Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς. Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν δεις στο...

Βάτραχος

βάτραχος, βατράχι, επίσκεψη, φίλοι, ονειροκρίτης, κέρδος, υγεία, γάμος,
Αν ονειρευτείτε να πιάνετε βατράχια, προσέξτε τα θέματα υγείας, γιατί αυτά θα δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια σας. Αν δείτε βατράχια πάνω στο γρασίδι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι...

Αλογόμυγα

αλογόμυγα, ονειροκρίτης
Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα. Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις...

Σάπια, σάπιο

σάπια, ονειροκριτης, σάπιος, σάπια φρούτα,
Τα όνειρα με σάπια πράγματα είναι πολύ κακοί οιωνοί. Αν δεις σάπια φρούτα στο όνειρό σου να περιμένεις κάποια αρρώστια ή οικονομική καταστροφή. Αν δεις σάπια κρέατα να ξέρεις ότι οι προσδοκίες...

Πέτρα, πέτρες

Πέτρα, πέτρες ονειροκριτης
Πέτρες λέμε όλα τα υλικά που δημιουργούνται από γεωλογικές διαδικασίες και προέρχονται από πετρώματα. Τις βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι λογικό να τις δούμε και στα όνειρά μας. Δείτε πως εξηγεί...

Δικαστήριο

δικαστήριο, ονειροκρίτης,
Το όνειρο με δικαστήριο σημαίνει γενικά προβλήματα και ενοχλήσεις στις δουλειές σου. Ακόμα κι αν δεις απλώς την άδεια αίθουσα ενός δικαστηρίου ή το κτίριο ενός δικαστικού μεγάρου να προσέχεις γιατί...