Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Αδερφός, αδερφή, αδέρφια

Αδέρφια ενωμένα, σπίτια ευτυχισμένα, λέει το ελληνικό ρητό και επίσης, μια άλλη παροιμία λέει: “Τ’ αδέρφια όταν σμίγουνε, τριαντάφυλλα ανθισμένα”. Πως εξηγούνται όμως τα όνειρα στα οποία βλέπουμε τον αδερφό ή την αδερφή μας;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρό σας ότι έχετε καλές σχέσεις με αδερφό ή αδερφή σας, αυτό ερμηνεύεται ως οικογενειακή και οικονομική σταθερότητα.

Αν όμως δείτε ότι μαλώνετε με τα αδέλφια σας, η ερμηνεία του ονείρου είναι ότι θα έχετε οικογενειακά προβλήματα από οικονομικές, κτηματικές ή κληρονομικές διαφορές.

Παρόμοια, αν ονειρευτείτε ότι μισείτε τον αδελφό ή την αδελφή σας, και αυτό είναι οιωνός για προβλήματα. Κατά μια ερμηνεία, ίσως είναι προμήνυμα ότι κάποιος θα συκοφαντήσει εσάς ή άτομα που αγαπάτε.

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι ο αδερφός ή η αδερφή σας είναι άρρωστοι, αυτό ερμηνεύεται ως σημάδι ότι θα αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας. Εναλλακτικά, αν όντως είναι άρρωστοι, μπορεί να είναι δείγμα ότι ανησυχείτε για την υγεία τους.

Επίσης, αν ονειρευτείτε αδέρφια σας που είναι πεθαμένα, είναι σημάδι ότι θα έχετε οικογενειακά προβλήματα και ίσως να σας ταλαιπωρήσουν αρρώστιες.

Αν δείτε δυσαρεστημένα τα αδέρφια σας (και γενικότερα στενούς συγγενείς) ή να φοράνε μαύρα ρούχα, αυτό ίσως σημαίνει ότι θα χάσετε λεφτά ή ότι θα χάσετε έναν έρωτα.

Αν ο αδερφός ή η αδερφή σας δουν στο όνειρό τους ότι κάνουν κακό σε αδελφό τους, μεγάλες στενοχώριες και πίκρες να περιμένουν στο σπίτι τους.

Γενικότερα πάντως, αν ένας αδερφός ονειρευτεί πως υποδέχεται τον αδελφό ή την αδερφή του του από ένα μακρυνό ταξίδι, αυτό το όνειρο δείχνει ότι πλούτη και κέρδη μεγάλα τον περιμένουν.

Αν όμως δείτε τα αδέρφια σας φτωχά και λυπημένα, ή να εκλιπαρούν βοήθεια, αυτό ειναι κακός οιωνός. Ισως κάποια τρομερή απώλεια ή και θάνατος να παραμονεύει στο οικογενειακό περιβάλλον σας.

Σχόλια2

Παναγιώτα

πριν από 8 μήνες

Βλέπω εδώ και καιρό στον ύπνο μου τον μικρότερο αδελφό μου που έχει εξαφανιστεί! Άλλες φορές είναι χαρούμενος και άλλες φορές προβληματισμένος, όμως σχεδόν σε όλα τα όνειρα μου ζητά βοήθεια! Το σημαίνει αυτό?

Μαρίνα

πριν από 11 μήνες 1 εβδομάδα

Να αγαπάτε τα αδέρφια σας όσο συχνά και να τσακώνεσται,Όλα τα αδέρφια τσακωνόμαστε είτε με κακίες λέξης είτε να χτυπάμε ο ένας το άλλον!Αυτό ωμός δεν σημενει ότι δεν πρέπει να αγαπάμε τα αδέρφια μας πρέπει να τα προστατεύουμε και να μην θέλουν εκείνα να τους βοηθήσουμε πάντα να δίνετε βοήθεια στα αδέρφια σας όσο και να τσακώνεσται...Να είστε πάντα αγαπημένα αδέρφια γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστείτε ο ένας τον άλλον και θα σκέφτεσται αυτά που κάνατε και θα λέτε (τι κάναμε τότε δεν είχαμε μυαλό) και ειναι κρίμα να μετανιώσετε πράγματα από την παιδική σας ηλικία!