Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ρούχα

Τα ρούχα που φοράμε είναι συστατικό στοιχείο της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για τον εαυτό μας. Στα όνειρα όμως τα ρούχα έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους, την κατάστασή τους κλπ.

Για παράδειγμα, αν ονειρευτείτε ότι φορούσατε καθαρά και όμορφα ρούχα, τότε σημαίνει ότι θα έχετε τύχη. Επίσης, αν δείτε στο όνειρό σας να φοράτε καθαρά και καινούρια ρούχα ή παντελόνια σημαίνει ότι θα έχετε ευημερία και λεφτά.

Αν όμως τα ρούχα ήταν λερωμένα, να περιμένετε κακοτυχία. Επίσης, αν στο όνειρό σας δείτε λεκιασμένα ή βρώμικα ρούχα, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε οικογενειακά προβλήματα χωρίς σημαντικό λόγο ή προβλήματα με τον σύντροφό σας.

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί τα ρούχα του άντρα της να είναι λερωμένα, σημαίνει ότι είναι άπιστος ή ότι θα την προδώσει σύντομα.  Αν μια γυναίκα ονειρευτεί τα ρούχα της σκισμένα σημαίνει ότι θα μετανιώσει πικρά για κάποια σχέση.

Κατά μία άλλη ερμηνεία, αν ονειρευτείτε τα ρούχα σας λερωμένα και σκισμένα, σημαίνει ότι κάποιος σας έχει βάλει στο μάτι και ετοιμάζει απάτη. Οι επιχειρηματίες και όσοι έχουν δουλειά πρέπει να προσέχουν τις δοσοληψίες τους. Επίσης, αν στο όνειρό σας τριγυρνούσατε με σχισμένα ρούχα, είναι προμήνυμα ότι τα επαγγελματικά σχέδια θα ναυαγήσουν από λάθος επιλογές που θα κάνετε.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι πλένατε ρούχα στο χέρι, και τα καθαρίζατε καλά, σημαίνει ότι οι προσπάθειές σας θα ευοδωθούν και τελικά θα ολοκληρώσετε με επιτυχία τα σχέδια σας. Για όσους μελετούν ή προετοιμάζονται για κάτι, αυτό το όνειρο είναι οιωνός επιτυχίας. Αν όμως στο όνειρό σας τα ρούχα παρέμεναν λεκιασμένα και μετά το πλύσιμο σημαίνει ότι θα αποτύχετε.

Αν ένας άντρας ονειρευτεί μια γυναίκα ή γυναίκες να πλένουν ρούχα, είναι οιωνός για πρόσκαιρες ερωτικές απολαύσεις αλλά και ότι είναι ανικανοποίητος.

Αν μια γυναίκα δει στο όνειρό της να σιδερώνει πολλά ρούχα, είναι οιωνός για δυσκολίες και μεγάλο φόρτο εργασίας. Αν όμως τακτοποιεί καλά και γρήγορα τα σιδερωμένα ρούχα, το ίδιο όνειρο δείχνει ότι έχει τον έλεγχο των καταστάσεων.

Αν ονειρευτείτε ότι σιδερώνατε ρούχα και τα κάψατε ή κάψατε τα χέρια σας, αυτό το όνειρο είναι προμήνυμα για αρρώστιες, προβλήματα στο σπίτι και υποψίες για την αγάπη του συντρόφου της.

Αν στο όνειρό σας δείτε μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα ή γενικά ότι έχετε πολλά ρούχα, σημαίνει ότι θα χάσετε λεφτά. Για τους άντρες το ίδιο όνειρο ίσως σημαίνει ερωτικές απογοητεύσεις ή σχέδια που δε θα τελεσφορήσουν.

Αν ονειρευτείτε ότι είστε γυμνοί χωρίς ρούχα, αυτό είναι οιωνός για ντροπιαστικές εξελίξεις. Για τις παντρεμένες ή τους παντρεμένους με παράνομο δεσμό ίσως σημαίνει ότι θα αποκαλυφτεί η απιστία τους. Για τους εργαζόμενους το ίδιο όνειρο δείχνει ότι θα έχουν προβλήματα στη δουλειά τους.

Τα μπαλώματα στα ρούχα και γενικά τα μπαλωμένα ρούχα στα όνειρα είναι οιωνός για προβλήματα και δυσχέρειες. Αν δείτε τα ρούχα σας με μπαλώματα σημαίνει ότι θα αποτύχετε προσωρινά σε κάποια από τα σχέδιά σας αλλά τελικά θα τα καταφέρετε.

Αν δείτε ξένα ρούχα με μπαλώματα, να προσέξετε γιατί μπορεί να χάσετε λεφτά.

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί τα καινούρια ρούχα της να έχουν μπαλώματα ή να τα μπαλώνει σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα στη σχέση της.

Αν δείτε στο όνειρό σας ρούχα γεμάτα αίμα, σημαίνει ότι κάποιοι προσπαθούν να σας πληγώσουν και να ματαιώσουν τα σχέδια σας. Για τις ανύπαντρες που σχεδιάζουν γάμο, αυτό το όνειρο ίσως σημαίνει σοβαρά εμπόδια.

Αν ονειρευτείτε ποντίκια στα ρούχα σας, σημαίνει είτε ότι σας απασχολεί κάποιο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα είτε ότι θα μπλεχτείτε σε κάποια δύσκολη υπόθεση στη δουλειά σας που θα σας στοιχίσει σοβαρά.

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι φορά σέξι φούστα ή φόρεμα σημαίνει ότι νιώθει άνετα με τη θηλυκότητα της και είναι οιωνός για έντονη σεξουαλική ζωή...

Αν είδατε στο όνειρό σας ότι ράβατε ρούχα ή πλέκατε ρούχα, είναι οιωνός για γαλήνη και πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

Αν μια γυναίκα δει στο όνειρό της να φορά καλά ρούχα για γάμο, αυτό σημαίνει καλές επαφές ή ότι θα συναντηθεί με καλούς φίλους.

Τα μεταξωτά ρούχα στο όνειρο είναι είτε δείγμα των φιλοδοξιών σας που μπορεί να πραγματοποιηθούν αν προσπαθήσετε πολύ είτε οιωνός για επανένωση με φίλους ή με κάποιον πρώην.

Τα λινά ρούχα είναι οιωνός για ευτυχία και ανέσεις. Συνήθως ερμηνεύεται και ως προμήνυμα για λεφτά που θα πάρετε.

Η κοπέλα που βλέπει πως απλώνει τα ασπρόρουχα της, βιάζεται να παντρευτεί χωρίς όμως παρόλη τη βιασύνη της να συμβαίνει σύντομα.

Τέλος, αν δεις το αγαπημένο σου πρόσωπο να φορά ανάποδα τα ρούχα του, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως το ζηλεύεις πολύ. Αν εσύ φοράς ανάποδα τα ρούχα σου, να ξέρεις πως υπάρχουν άνθρωποι που σε ζηλεύουν χωρίς όμως, να μπορούν να σε βλάψουν. Αν άγνωστοι τα φορούν, περίμενε ευχάριστη είδηση από μακριά.

Σχόλια3

Ανώνυμος

πριν από 2 χρόνια 11 μήνες

Είδα όνειρο με έναν πρώην σύντροφό μου να φοράει ροζ καρό φούστα και γενικά να είναι ντυμένος με γυναικεία ρούχα

Παναγιώτης Κακ…

πριν από 3 χρόνια 1 μήνας

Είδα ότι σιδερωνα διαφορά ρούχα και το αφεντικό να είναι απάνω από το κεφάλι μου και να μου φωνάζει ότι δεν το κάνω όπως πρέπει ενώ προσπαθούσα, και τέλος με όλες αυτές της φωνές της να μην λέω να τα παρατήσω και να φύγω αλλά καθόμουν και άκουγα της φωνές της.