Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Σπυρί - Σπυριά

Τα σπυριά είναι δερματικές παθήσεις που μπορεί να οφείλονται σε πολλές αιτίες από ένα αθώο τσίμπημα ενός κουνουπιού, έως και σοβαρή δερματική ασθένεια. Σε κάθε περίπτωση τα σπυριά μας ενοχλούν και δύσκολα τα αποφεύγουμε. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το σπυρί στα όνειρα;

Αν δεις στον ύπνο σου ένα σπυρί, πάνω σου, αυτό σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα ότι υπάρχει κάτι το οποίο σε ενοχλεί. Ισως ένα οικογενειακό θέμα ή πρόβλημα στη δουλειά δεν σε αφήνει σε ησυχία.

Αν ονειρευτείς ότι έχεις σπυριά που σε ενοχλούν και σε πιάνει φαγούρα, π.χ. στο κεφάλι, τότε κατά τον ονειροκρίτη αυτό ίσως σημαίνει ότι νιώθεις άσχημα για μια δουλειά που έχεις αφήσει ανολοκλήρωτηγ ή ένα καθήκον που έχεις παραμελήσει.

Αν δεις το πρόσωπό σου γεμάτο σπυράκια, σαν ακμή, το όνειρο αυτό έχει συνηθως την ερμηνεία ότι νιώθεις άβολα για την εξωτερική σου εμφάνιση παρότι δεν θα έπρεπε. Για τις γυναίκες, αυτό το όνειρο ερμηνεύεται και ως δείγμα ανασφάλειας.

Αν ονειρευτείς ότι σπάς και ανοίγεις σπυράκια που έχεις πάνω σου, είναι δείγμα ότι έχεις δυνατό χαρακτήρα και λύνεις τα προβλήματα χωρίς εξωτερική βοήθεια.

Αν δεις κακό σπυρί πάνω σου, δηλαδή ένα μαύρο και άσχημο σπυρί ή ένα σπυρί που βγάζει πύον ή αίμα, η συνηθέστερη ερμηνεία είναι ότι νιώθεις κάποιο φόβο για την υγεία σου.

Αν δεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο να γεμίζει σπυριά, ίσως είναι οιωνός για κάποια αρρώστια ή κάποιο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει.

Αν δεις παιδί ή έφηβο με σπυριά στο πρόσωπο, η ερμηνεία του ονειροκρίτη είναι συνήθως ότι πρόκειται για άκακο όνειρο που πηγάζει από την ανησυχία σου.

Αν ονειρευτείς σπυριά σε ευαίσθητη περιοχή, στα γεννητικά όργανα, ίσως είναι προμήνυμα για ερωτικά λάθη ή ότι θεωρείς ότι έχεις άστατη σεξουαλική ζωή.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι σε τσιμπάει κουνούπι και βγάζεις σπυρί, αυτό ερμηνεύεται ότι θα αντιμετωπίσεις προσωρινές δυσκολίες στο εργασιακό σου περιβάλλον, τις οποίες όμως θα ξεπεράσεις.

 

Σχόλια