Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ξύρισμα

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Αν όμως μια γυναίκα δει στο όνειρό της ότι ξυρίζεται, κατά τον ονειροκρίτη  σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι ή ότι θα κάνει κάποια πράξη η οποία θα δημοσιοποιηθεί και θα την εξευτελίσει.

Επίσης, είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα, αν δεις στο όνειρο σου ότι ξυρίζεις τα μαλλιά από το κεφάλι σου, σημαίνει ότι θα γελοιοποιηθείς.

Αν είσαι άντρας και ονειρευτείς απλά μια ξυριστική μηχανή, να περιμένεις στενοχώριες. Αν είσαι παντρεμένος, το ίδιο όνειρο είναι προμήνυμα για απιστία από τη σύντροφό σου.

 

Σχόλια1

Χρηστος

πριν από 9 χρόνια 6 μήνες

Καλημερα σας θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινει οταν δει καποιος οτι προσπαθει να ξυρισει τα χερια του.Ειδα το βραδυ οτι ξυριζα τα χερια μου με απλο ξυραφακι χωρις να κοπω.Παρεπιπτοντως ξυριζω μονο τα γενια μου στη πραγματικοτητα,απλα το αναφερω σε περιπτωση που εχει καποια σημασια.Ευχαριστω.