Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ψώρα

Η ψωρίαση ή ψώρα είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική ασθένεια του δέρματος και των αρθρώσεων. Προκαλεί συνήθως κόκκινίλες, φολιδωτές κηλίδες στην επιδερμίδα.  Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψώρα;

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι πάσχεις από ψώρα και έχεις πάει σε πολλούς γιατρούς, τότε αυτό σημαίνει μάλλον ότι σε περιμένει μεγάλη φτώχεια.

Αντίθετα αν ονειρευτείς ότι έχεις ψώρα αλλά δεις ότι γιατρεύεσαι,  προμηνύεται επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα και υπέρβαση δυσκολιών.

Για τις γυναίκες που θα δουν στο όνειρό τους ότι πάσχουν από ψώρα, ειναι συνήθως δείγμα έλλειψης αυτοπεποίθησης και φόβου για τη δημόσια εικόνα τους. Ενα τέτοιο όνειρο σημαίνει πιθανώς άγχος για τις ερωτικές σχέσεις ή για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. 

Για τους άντρες που θα ονειρευτούν ότι έχουν ψώρα, είναι δείγμα κακοτυχίας ή μεμψιμοιρίας που οφείλεται σε συνεχόμενα προβλήματα στον επαγγελματικό ή ερωτικό τομέα.

Σχόλια1

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗ

πριν από 8 χρόνια 4 μήνες

Η ψωρίαση δεν έχει καμμία σχέση με την ψώρα και δεν είναι καθόλου μεταδοτική.Είναι πολύ λάθος η παραπληροφόρηση αυτή και δημιουργεί κοινωνικό προηγούμενο και στίγμα για τους ασθενείς με ψωρίαση!