Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κροκόδειλος

Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκριτη, αν ονειρευτείς κροκόδειλο σε οποιαδήποτε φάση και οτιδήποτε κι αν δεις να κάνει, αυτό δεν είναι καθόλου καλό όνειρο. Σημαίνει απιστία, αρρώστιες, χωρισμό, στενοχώριες, απώλεια χρημάτων, επαγγελματικές αναποδιές και μεγάλες στανοχώριες στην οικογένεια.

Αν δείτε στον ύπνο σας κροκόδειλο ή αλιγάτορα είναι κακός οιωνός για όλα τα πρόσωπα που έχουν σχέση με το όνειρο, ειδικά τους συγγενείς σας. Σε κάθε περίπτωση, το όνειρο αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Αντίθετα, αν δείτε κροκόδειλο αλλά τον σκοτώνετε, τότε το όνειρο δείχνει ότι θα παλέψετε με τη κακή τύχη σας και θα υπερνικήσετε τα εμπόδια. Για τις παντρεμένες, αυτό το όνειρο δείχνει ότι ο γάμος θα στρώσει ενώ για τους άντρες σημαίνει ότι έχουν αστείρευτες δυνάμεις να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους αρκεί να το πιστέψουν.

Σχόλια