Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Συγγενείς

Οι συγγενείς μας είναι το αίμα μας, τα αγαπημένα (ή όχι) μας πρόσωπα με τα οποία λίγο πολύ συγχρωτιζόμαστε όλη τη ζωή μας. Πώς όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε συγγενείς μας; Δείτε τις ερμηνείες.

Γενικά, οι συγγενείς στα όνειρα έχουν αντικρουόμενες ερμηνείες, ανάλογα με το ποιους είδατε και πως τους είδατε. Δηλαδή, ένα όνειρο με συγγενείς μπορεί κάποιες φορές να σημαίνει χαρά και αγάπη. Άλλες φορές όμως οι συγγενείς στα όνειρα είναι σημάδια για φιλονικίες, έριδες για περιουσιακά θέμα και σύγκρουση συμφερόντων.

Πιο συγκεκριμένα, αν δείτε στο όνειρό σας τους γονείς ή τα αδέρφια σας ευχαριστημένους, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα έχετε αρμονία και ειρήνη στην οικογένεια σας και καλούς φίλους. Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας με χαμόγελο, σημαίνει ότι θα έχετε οικογενειακή γαλήνη και καλούς και ευχάριστους φίλους.

Αν αντίθετα ονειρευτείτε τους γονείς σας, που είναι πεθαμένοι, αυτό ερμηνεύεται από τον ονειροκρίτη ως προμήνυμα για προβλήματα και αρρώστιες που έρχονται και πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Παρόμοια, αν δείτε σε όνειρο θείους και θείες που είναι ζωντανοί να χαίρονται ή να γελούν σημαίνει ότι θα έχετε καλές ειδήσεις και ευχάριστη ζωή. Αντίθετα, αν ονειρευτείτε πεθαμένους θείους ή θείες, κατά τον ονειροκρίτη αυτό το όνειρο δείχνει κακά προαισθήματα. Ίσως είναι σημάδι για οικογενειακά προβλήματα.

Αν δείτε δυσαρεστημένους συγγενείς, αδερφό ή τους γονείς σας στα μαύρα σημαίνει είτε ότι θα χάσετε λεφτά ή θα τελειώσεις ένας έρωτας.

Αν ονειρευτείτε συγγενείς πάνω σε πλοίο να πηγαίνουν ταξίδι, αυτό θεωρείται καλό όνειρο. Πιθανώς για τους συγγενείς αυτούς να ξεκινά μια ευτυχισμένη περίοδος της ζωής τους. Εναλλακτικά, μια άλλη ερμηνεία είναι οι συγγενείς αυτοί ετοιμάζονται για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, π.χ. γάμος αν είδατε μια νεαρή ξαδέλφη.

Σχόλια3

Ευτυχία Ραγκαβή

πριν από 5 χρόνια 9 μήνες

Είχα δει ότι ήμουν στο σχολείο μέσα στην ταξη και βλέπω ότι είναι όλοι/λες οι συμμαθήτες/τριες και ξαφνικά εξαφάνιζωνται κάποιοι μετα κι άλλοι μετά κι άλλοι στο τέλος.Μείνανε τρεις έγω έφυγα και πήγα και είδα στην Αυλή του σχολείου μια αγαπημένη youtuber και έναν άλλο youtuber μιλήσουμε και οι τρεις. Ξαφνικά βλέπω στα κάγκελα του σχολείου τις δύο Δεύτερες Ξαδέρφες μου και την θεία μου που ήρθαν απο μακριά μαζί με την μαμά μου.Στο μεταξύ δεν ήταν ούτε η μεγάλη μου αδερφή, ούτε το ο μικρός αδερφός μου κι ούτε ο μικρός δευτερός ξαδέρφος μου.Παω να τις αγκαλιασω και τι τρεις και ξαφνικά θυμήθηκα ότι ξέχασα κάτι πάνω στην τάξη στο μεταξύ άρχισα να τρέχω σαν τον flash, ήταν εκεί ακόμα εκείνη οι τρεις μαζί με τον καθηγητή, κατεβαίνω πολυ γρήγορα σαν τον flash και φεύγουμε απο το σχολείο. Αυτό είναι το τέλος του ονείρου.

Ραφαελα

πριν από 6 χρόνια 3 μήνες

Ειχα δει στον υπνο μου τον δευτερο ξαδερφο μου απο το σοι της μητερας μου. Δεν εχουμε καθολου επαφες, ουτε ειχαμε οταν ημουν μικρη. Τον βλεπουμε μονο σε ιδιαιτερες στιγμες (γαμος, βαπτιση κλπ) Στο ονειρο λοιπον εδειξε οτι με φλερταρε παρα πολυ. Προσπαθουσε να κανει κατι μαζι μου. Στη πραγματικη ζωη, αυτο καπως ειχε συμβει πριν απο 6 χρονια στη βαπτιση του ξαδερφου της μητερας μου. Ειχε δειξει καποια σημαδια οτι με φλερταρει, με κοιτουσε ολη την ωρα. Δεν ηξερα τι ενιωθα εκεινη τη στιγμη, αηδια ή λυπηση. Τι μπορει να σημαινει το ονειρο λοιπον;;;

εβελινα

πριν από 6 χρόνια 6 μήνες

Ειδα οτι ειχαμε παει να παρουμε ενα φορεμα στην αδερφη μου και οτι δν ηθελε κανενα κ θελαμε να της παρουμε ενα ροζ με μαυρο κ λευκο .. τι ειναι?