Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Γέρος - Γριά

Τα ανθρώπινα όντα περνάμε από πολλά στάδια, και αν δεν μας τύχει κάποια αρρώστια ή ατύχημα, καταλήγουμε πάντα στο γήρας, δηλαδή όλοι γινόμαστε κάποια στιγμή γέροι ή γριές. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γέρους ή γριές;

Γενικά, ο ονειροκρίτης θεωρεί πως αν ονειρευτείς σου κάποιον γέρο ή γριά, σε καλή κατάσταση, το όνειρο αυτό είναι καλό και συμβολίζει τη  μακροζωία.

Αν το γέρικο πρόσωπο που ονειρεύτηκες είναι γνωστό ή κάποιος από την οικογένειά σου, σημαίνει ότι τον σκέφτεσαι και τον αγαπάς πολύ.

Αν δεις γέρο ή γριά με χαλασμένα, μαυρισμένα ή κιτρινιάρικα δόντια ή να του έχουν πέσει τα δόντια και να είναι φαφούτης, αυτό σημαίνει στενοχώριες και συμφορές. Πιθανώς να χάσεις κάποιο πρόσωπο ή λεφτά.

Αν ο γέρος ή η γριά που είδες στο όνειρό σου είναι πεθαμένος  αλλά σου μιλούσε, με λόγια που δεν τα καταλάβαινες, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως ισως να σου συμβεί κάτι δυσάρεστο που θα σε στενοχωρήσει πολύ.

Παρόμοια, αν δεις τους γέρους γονείς σου που ειναι νεκροί να σε καλούν, μάλλον πρέπει να προσέξεις γιατί είτε θα σου συμβεί κάποιο ατύχημα είτε θα έχεις κάποια κακοτυχία στις δουλειές σου.

Αν δεις έναν πεθαμένο γέρο συγγενή να σου ζητάει να κάνεις κάτι, μην παραλείψεις να το κάνεις. Το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι έχεις παραμελήσει τα θρησκευτικά σου καθήκοντα (καλό είναι να βρεις έναν παπά για να κάνεις κανένα τρισάγιο ή να του ανάψεις ένα κερί).

Αν δεις στο όνειρό σου τον εαυτό σου να είναι γέρος ή γριά, χωρίς να νιώθεις ανησυχία ή κίνδυνο, ίσως να σημαίνει ότι νιώθεις πληρότητα και ευτυχία στην οικογενειακή σου ζωή και ότι θα ζήσεις μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα μέχρι τα βαθιά γηρατειά σου. Αν όμως δεις ότι είσαι γέρος ή γριά αλλά άρρωστος βαριά, τότε το όνειρο δείχνει ότι κάτι σε απασχολεί και φοβάσαι για το μέλλον σου ή την υγεία σου.

Αν είσαι νέα γυναίκα και δεις πως έγινες καλόγρια, θα έχεις ερωτικές απογοητεύσεις και στενοχώριες. Επίσης, αν δεις μια γριά καλόγρια στον ύπνο σου, μπορεί να είναι προειδοποίηση ότι κάποιο άτομο κοντά σε εσένα που σου παρουσιάζεται ως φίλη ή φίλος έχει άσχημα σχέδια για εσένα. Παρόμοια, ο γέρος καλόγερος στο όνειρο συμβολίζει τον εχθρό που προσπαθεί να σου κάνει κακό. Χρειάζεται προσοχή.

Αν δεις στο όνειρό σου γέρο, ζητιάνο ή με σκισμένα κα λερωμένα ρούχα, και δεν τον βοηθάς, μπορεί να σημαίνει ότι νιώθεις ότι έχεις αδικήσει κάποιον και θες εξιλέωση.

 

 

Σχόλια1

Κατινα

πριν από 4 χρόνια 1 μήνας

Αν δεν βοηθάς τον γέρο ζητιάνο σημαίνει αυτό που αναγράφεται. Αλλά τι σημαίνει αν ονειρευτείς οτι τον βοηθάς τελικά;;; Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;; Την τελευταία φορά που ζήτησα βοήθεια απο κάποιον ανάλογο ονειροκρίτη μου απάντησαν ενα ξέρο " Ψαξε στο συγκεκριμένο συνημμένο." Χωρίς καν να με βοηθήσουν ανάλογα οπότε ελπίζω να με κατατοπισετε καλύτερα αν μπορείτε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.