Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Δόντια, δόντι

Γενικά είναι ένα κακό όνειρο. O ονειροκρίτης λέει ότι τα όνειρα με δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι οιωνός ότι θα αποτύχετε σε κάποιον τομέα.

Τα μαυρισμένα και κιτρινιάρικα δόντια σημαίνουν στενοχώριες. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να πέφτουν τα δόντια σου, περίμενε πολλές συμφορές ή και τον θάνατο συγγενικού σου προσώπου. Το στόμα που δεν έχει καθόλου δόντια, σημαίνει στενοχώρια και δυστυχία.

Ένα από τα πιο δυσοίωνα όνειρα είναι να δει κανείς δόντια κακόφτιαγμένα ή δόντια με αίμα. Αν δείτε τέτοιο όνειρο θα έχετε απανωτές κακοτυχίες: θα χάσετε λεφτά, θα αποτύχετε σε διάφορες υποθέσεις, θα έχετε κακή υγεία, εκνευρισμούς και νευρικές διαταραχές ακόμα και αν έχετε ατσάλινα νεύρα!

Αν δείτε οδοντίατρο να σας βγάζει δόντι, σημαίνει αρρώστια ίσως και θανατηφόρα. Επίσης, αν δείτε όνειρο ότι σας φτιάχνουν μασέλες, σημαίνει ότι πολλά βάρη θα πέσουν επάνω σας και θα τα αντιμετωπίσετε με μεγάλη δυσκολία.

Αν ονειρευτείτε ότι χάσατε δόντια με οποιοδήποτε τρόπο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει είτε ότι θα πάθετε κάποια καταστροφή στις επιχειρήσεις σας και θα χάσετε λεφτά είτε θα έχετε προβλήματα  στις ιδιωτικές και οικογενειακές υποθέσεις σας.

Αν δείτε ότι εξετάζετε τα δόντια σας, είναι μια προειδοποίηση ότι σας περιτριγυρίζουν εχθροί. Αν ονειρευτείτε πως φτύνετε δόντια, προμηνύεται αρρώστια δική σας, ή της οικογένειας σας.

Αντίθετα, αν δείτε ότι σφραγίζετε τα δόντια σας σημαίνει ότι πιθανώς να βρείτε χαμένα αντικείμενα.

Επισης, αν ονειρευτείς να φυτρώνουν δόντια, θα μείνεις έγκυος. Αν είσαι ελεύθερη γυναίκα και δεις στο όνειρο να φυτρώνουν δόντια σημαίνει γάμο.

Αν βλέπεις πως στο στόμα σου έχεις χρυσά δόντια, περίμενε μεγάλη ευτυχία και γαλήνη στο σπίτι σου και πολλά λεφτά από τις δουλειές σου.

Αντίθετα, αν δείτε ότι καθαρίζετε τα δόντια σας, θα έχετε προβλήματα οικονομικά και θα κάνετε αγώνα για να μπορέσετε να διατηρήσετε την περιουσία σας.

Αντίθετα, αν ονειρευτείτε ότι θαυμάζατε τα δόντια σας για τη συμμετρία και τη λευκότητα τους, προμηνύονται ευχάριστες απασχολήσεις, ευτυχία και ευχαρίστηση μετά την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Γενικά, τα γερά και άσπρα δόντια σημαίνουν ευτυχία και χαρά.

 

Σχόλια3

Ανώνυμος

πριν από 3 μήνες 3 εβδομάδες

Θα ακουστεί περίεργο, αλλά εγώ ειδα ότι πήγα στο οδοντίατρο για να δει τα δόντια μου, τα οποία φαίνονταν κίτρινα και με πέτρα. Βέβαια, δεν έβγαλε δοντι. Αντί αυτού έβγαλε μια αράχνη που είχε ριζώσει στα ούλα μου και τα πολλα μωρά της.

αλεκα

πριν από 1 χρόνο 3 μήνες

μια φορά κοιμόμουν και είδα ότι μου φυτρώνανε παντου στο στόμα μου κυνόδοντες και τους ξερίζωνα με τα χέρια μου και μετά κράταγα ολα τα δόντια στα χέρια μου και έτρεχε αίμα από όλο το στόμα μου

ΒΙΒΗ

πριν από 1 χρόνο 7 μήνες

ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΝΩΡΙΜΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, ΕΨΕΛΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩς ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΕΣΠΑΓΕ ΤΟ ΣΜΑΛΤΟ ,Η ΓΥΑΛΑ ΤΟΥς . ΗΜΟΥΝ ΑΝΥΣΗΧΗ.