Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Παπάς, ιερέας

Αν δείτε στο όνειρό σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, κατά το ονειροκρίτη σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα έχετε επιτυχίες στις δουλειές σας ή θα πάρετε κάποια λεφτά.

Το ίδιο σημαίνει αν δείτε όνειρο με κάποιον παπά να παντρεύεται ή να παντρεύει κάποιον άλλο.

Αν δείτε στο όνειρο παπά με μαύρα ράσα, σημαίνει πως θα περάσετε μια μεγάλη αρρώστια. Ακόμα χειρότερα κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε πολλούς παπάδες μαζί, είτε στο δρόμο, είτε στο σπίτι σας, να περιμένετε μεγάλη δυστυχία και θάνατο ακόμη αγαπημένου σας προσώπου ή συγγενή.

Αν ονειρευτείτε παπάδες με τα ράσα τους να γλεντούν και να χορεύουν, σημαίνει πως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτόν τον καιρό γιατί έρχονται μεγάλες συμφορές και στενοχώριες για εσάς, τους γονείς σας και γενικά την οικογένειά σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας παπά να σας προσφέρει κάτι και να το παίρνετε, σημαίνει ότι μεγάλη συμφορά σας απειλεί είτε στην οικογένεια είτε στα οικονομικά σας. Αν έχετε μωρό ή μεγάλο παιδί πρέπει να προσέξετε την υγεία του.

Αν δείτε παπά ή ιερωμένο γενικά να κηρύττει τα λόγια τον θεού, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε παπά να εξομολογεί άλλους, σημαίνει πως θα μάθετε πολλά πράγματα που προσπαθούσατε καιρό να τα πληροφορηθείτε. Αν δείτε όνειρο με παπά να σας μιλάει για την Παναγία, σύντομα θα φύγει από πάνω σας ένα μεγάλο βάρος.

Αν δείτε στον ύπνο σας και σας έκανε εντύπωση μια παπαδιά, o ονειροκρίτης λέει πως θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Μην δώσετε σημασία σε ότι σας πουν αυτές τις μέρες.

Σχόλια3

ανωνιμους

πριν από 7 μήνες 3 εβδομάδες

ειδα ονειρο παλι τον παπα του χωριου μας και δεν θυμαμαι αν ειδα τα μαυρα του τα ρασα αλλα ηταν να σα με ξανα βαπτισε στο ονειρο επειδη ειμαι με τον εωσφορο αυτος με βαπτισε χωρις να το θελω και ειχα νευρα και παλι ομως πιστευα στον εωσφορο αλλα κρυφα και τοτε ο παπας ελεγε να παρω κατι γλυκα απο το σπιτι του που μου τα εδινε η γυναικα του εχω ομως μεσα μου ειχα νευρα ειδα και την εκκλυσια με την κολλυμπιθρα ντυμενη στα λευκα αλλα δεν μπηκα μεσα τι σημαινει βοηθίστε με σας παρακαλω !!!!

Ανώνυμος

πριν από 1 χρόνο 10 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στη δουλειά μου και ένας ιερέας ήρθε και στάθηκε απέναντι μου, κάτι μου είπε που δεν θυμάμαι, και έφυγε ήταν όμως σχετικός με τη δουλειά μου χωρίς να ξέρω πώς ακριβώς σαν να δουλεύε μαζί μου τι σημαίνει αυτό;

Λυδια

πριν από 1 χρόνο 11 μήνες

Είδα στον ύπνο μου να είμαι σε ένα καινούργιο σπίτι του αγοριού μου λίγο απομονωμένο. Όντως ζει σε ένα ερημικό αλλά εγώ στον ύπνο μ άλλο είδα δεν το αναγνώριζα. Τελοςπαντων κάποια στιγμή φεύγει με αφήνει κ μπαίνουν δύο άντρες να κλεψουν να κάνουν κακό. Με πιάνουν κ μένα με βάζουν να οδηγήσω κ κάθονται πίσω μ εάν κάνω μια λάθος κίνηση να σε σκοτώσουν. Δεν ήξερα π πήγαινα. Δεν μίλαγαν. Ξαφνικά τα καταφερνω γυρνάω πίσω απότομα παίρνω το πιστόλι σκοτώνω τον έναν κ με τον άλλον παιδευτηκα λίγο είχα το νου μ κ στο τιμόνι να μη σκοτωθούμε όμως άνοιξα την πόρτα κ τα κατάφερα. Συρθηκα με αίματα στο δρόμο. Ήθελα να περάσει κάποιος να με βοηθήσει σηκωνα το χέρι μ και τίποτα. Ξαφνικά σταματάει ένας παπάς πριν καν μιλήσω μου λέει μπες πες μ το όνομα σου. Ένας πολύ ήρεμος παπάς έδειχνε πραγματικά ότι θέλει να με σώσει. Του έλεγα τι συμβαίνει κ εκείνος με άκουγε προσεκτικά. Θεωρώ πως ήταν κάποιος Άγιος βασικά κ όχι παπάς. Μου έμοιαζε με τον Άγιο Παΐσιο. Και εκεί καθώς γυρνάγαμε και του εξηγούσα ξύπνησα. Όμως ένιωσα μια ανακούφιση που με έσωσε.

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Το τέρας στο όνειρό μας σημαίνει δυσάρεστες ειδήσεις. Μερικές φορές ειναι προμήνυμα για αρρώστια ή/και θάνατο.

Το κουδούνι είναι ηχητικό σήμα επίσκεψης ή εισόδου αλλά ταυτόχρονα και σήμα για το τέλος ή την αρχή μιας κατάστασης. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κουδούνια.

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.

Οι φακές είναι μια πολύ ωραία σούπα, αλλά δυστυχώς όταν τις βλέπουμε στο όνειρο μας δεν είναι καλός οιωνός.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι τρως φακές, θα έχεις ζημιές στις επιχειρήσεις σου.

Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη ερμηνεία.

Κακό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αν δεις τα χωράφια, τον κήπο ή τα κτήματά σου να είναι χωρίς βλάστηση, πρόσεχε πολύ γιατί τα σχέδια που προγραμματίζεις θα αποτύχουν.