Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Παπάς, ιερέας

Αν δείτε στο όνειρό σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, κατά το ονειροκρίτη σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα έχετε επιτυχίες στις δουλειές σας ή θα πάρετε κάποια λεφτά.

Το ίδιο σημαίνει αν δείτε όνειρο με κάποιον παπά να παντρεύεται ή να παντρεύει κάποιον άλλο.

Αν δείτε στο όνειρο παπά με μαύρα ράσα, σημαίνει πως θα περάσετε μια μεγάλη αρρώστια. Ακόμα χειρότερα κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε πολλούς παπάδες μαζί, είτε στο δρόμο, είτε στο σπίτι σας, να περιμένετε μεγάλη δυστυχία και θάνατο ακόμη αγαπημένου σας προσώπου ή συγγενή.

Αν ονειρευτείτε παπάδες με τα ράσα τους να γλεντούν και να χορεύουν, σημαίνει πως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτόν τον καιρό γιατί έρχονται μεγάλες συμφορές και στενοχώριες για εσάς, τους γονείς σας και γενικά την οικογένειά σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας παπά να σας προσφέρει κάτι και να το παίρνετε, σημαίνει ότι μεγάλη συμφορά σας απειλεί είτε στην οικογένεια είτε στα οικονομικά σας. Αν έχετε μωρό ή μεγάλο παιδί πρέπει να προσέξετε την υγεία του.

Αν δείτε παπά ή ιερωμένο γενικά να κηρύττει τα λόγια τον θεού, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε παπά να εξομολογεί άλλους, σημαίνει πως θα μάθετε πολλά πράγματα που προσπαθούσατε καιρό να τα πληροφορηθείτε. Αν δείτε όνειρο με παπά να σας μιλάει για την Παναγία, σύντομα θα φύγει από πάνω σας ένα μεγάλο βάρος.

Αν δείτε στον ύπνο σας και σας έκανε εντύπωση μια παπαδιά, o ονειροκρίτης λέει πως θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Μην δώσετε σημασία σε ό,τι σας πουν αυτές τις μέρες.

Σχόλια3

Ανώνυμος

πριν από 11 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στην εκκλησία, είχε λειτουργία κανονικά και καθόμουν δίπλα στην παπαδιά. Δεν θυμάμαι αν μου είπε κάτι αλλά σε κάποια φάση μου κράτησε το χέρι. Τι σημαίνει ότι όταν η παπαδιά σου κρατάει το χέρι στον ύπνο σου;

ανωνιμους

πριν από 2 χρόνια 4 μήνες

ειδα ονειρο παλι τον παπα του χωριου μας και δεν θυμαμαι αν ειδα τα μαυρα του τα ρασα αλλα ηταν να σα με ξανα βαπτισε στο ονειρο επειδη ειμαι με τον εωσφορο αυτος με βαπτισε χωρις να το θελω και ειχα νευρα και παλι ομως πιστευα στον εωσφορο αλλα κρυφα και τοτε ο παπας ελεγε να παρω κατι γλυκα απο το σπιτι του που μου τα εδινε η γυναικα του εχω ομως μεσα μου ειχα νευρα ειδα και την εκκλυσια με την κολλυμπιθρα ντυμενη στα λευκα αλλα δεν μπηκα μεσα τι σημαινει βοηθίστε με σας παρακαλω !!!!

Ανώνυμος

πριν από 3 χρόνια 6 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στη δουλειά μου και ένας ιερέας ήρθε και στάθηκε απέναντι μου, κάτι μου είπε που δεν θυμάμαι, και έφυγε ήταν όμως σχετικός με τη δουλειά μου χωρίς να ξέρω πώς ακριβώς σαν να δουλεύε μαζί μου τι σημαίνει αυτό;