Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Δουλειά

Τα όνειρα με δουλειά ή εργασία είναι από τα πιο δυσεξήγητα στον ονειροκρίτη, διότι έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος της δουλειάς, τις συνθήκες αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο και τι ακριβώς βλέπει ότι συμβαίνει.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κάνεις χειρονακτική δουλειά σε ένα εργοστάσιο ή ένα εργοτάξιο και είσαι στην πραγματικότητα εργάτης ή εργάτρια σε φάμπρικα, το όνειρο είναι σημάδι ανασφάλειας και πιθανώς να μείνεις χωρίς δουλειά. Αν όμως δεν κάνεις χειρονακτική εργασία και ονειρευτείς άλλους εργάτες να δουλεύουν, ειναι καλό όνειρο - να περιμένεις λεφτά, κέρδη ή γενικά κάποια τύχη. 

Αν όμως δεις ότι φτιάχνεις ή επιδιορθώνεις καρέκλες, αυτό σημαίνει είτε ότι θα πάρεις μια καλή και σίγουρη δουλειά είτε ότι θα κερδίσεις χρήματα από τον κόπο σου.

Αν ονειρευτείς ότι είσαι ελαιοχρωματιστής ή γενικότερα ότι δουλειά σου είναι να βάφεις, να χρωματίζεις ή να ασχολείσαι με χρώματα, μπογιές και βαφές, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι αυτό είναι οιωνός για μια πολύ μεγάλη επιτυχία που θα έρθει στη ζωή σου. Πιθανώς η επιτυχία αυτή να είναι ερωτική, ή επαγγελματική. Αν είσαι έγκυος, το όνειρο αυτό δείχνει ότι το μωρό θα είναι υγιές και τυχερό.

Αν ονειρευτείς εργάτες να μην δουλεύουν γιατί είναι σε απεργία, σημαίνει ότι θα έχεις προβλήματα με τις δουλειές σου. Για τους επιχειρηματίες, το όνειρο με εργάτες σε απεργία ίσως δηλώνει και άγχος για την επιβίωση της επιχείρησης τους. Επίσης, αν στο όνειρό σου δεις εργάτες σε παλιό ή κατεστραμμένο εργοστάσιο να περιμένεις μαύρες μέρες και μεγάλη φτώχεια.

Παρόμοια, αν κάνεις δουλειά γραφείου και στο όνειρο σου δεις ότι κάθεσαι μπροστά σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και χαζεύεις, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσεις εμπόδια στην επαγγελματική ζωή σου που θα σε προβληματίσουν πολύ. Ακόμα χειρότερα, αν δεις ότι έχεις χαλασμένο υπολογιστή, είναι οιωνός ότι κάποια δουλειά που ετοιμάζεις θα πάει στραβά. Αν όμως δεις ότι έφτιαξες τον υπολογιστή, τότε θα ξεπεράσεις το πρόβλημα. Επίσης, αν ονειρευτείς ότι είσαι σε μια αίθουσα με πολλούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σημαίνει ότι θα συναντήσεις άτομα με κύρος κύρος τα οποία θα σε βοηθήσουν στην εργασία σου.

Αν ονειρευτείς ότι κάνεις δουλειά γραφείου και ότι δουλεύεις σε κάποιο έγγραφο, είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα, να περιμένεις καβγάδες και φασαρίες στον εργασιακό τομέα, τον οικογενειακό αλλά και τον αισθηματικό.  

Αν ονειρευτείς ότι η δουλειά σου έχει να κάνει με γράμματα ή ότι γράφεις γράμματα, είναι οιωνός ότι τα αισθήματά σου θα έχουν ανταπόκριση και πως θα έρθουν ευτυχισμένες ημέρες. Αν ονειρευτείς ότι είσαι ποιητής ή λογοτέχνης και γράφεις ποίημα , μυθιστόρημα ή διήγημα, θα προσπαθήσεις πολύ να απομακρύνεις από κοντά σου κάποια ενοχλητικά άτομα χωρίς αποτέλεσμα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως δουλεύεις σε ένα ωραίο γραφείο, σίγουρα  οι ελπίδες και τα όνειρα σου θα πραγματοποιηθούν. Για τους δικηγόρους, τους γιατρούς, τους μηχανικούς και γενικά τους υψηλόμισθους αν δουν στο όνειρό τους ότι αγοράζουν καινούριο και ωραίο γραφείο, θα έχουν επιτυχίες τόσο στον έρωτα όσο και στη δουλειά. Αν όμως δουν χαλασμένο γραφείο, είναι σημάδι για οικογενειακά προβλήματα. 

Αν δεις όνειρο ότι η δουλειά σου είναι να κάνεις πλαστογραφία κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν έχεις καθαρή τη συνείδηση σου. 

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το να δεις ότι δουλεύεις σαν δούλος έχει διπλή ερμηνεία: αν ετοιμάζεις κάποια νέα δουλειά, σημαίνει ότι θα προκόψεις, διαφορετικά αν είσαι μισθωτός είναι προάγγελος προβλημάτων. Επίσης, όταν δεις το αγαπημένο σου πρόσωπο να είναι δούλος ή δούλα, να γνωρίζεις ότι η αγάπη που τρέφει για σένα είναι απέραντη.

Όταν δεις πως στην δουλειά σου χρησιμοποιείς γραφομηχανή, σημαίνει ότι θα κάνεις προόδους στη ζωή σου και μάλιστα τόσο μεγαλύτερες όσο πιο γρήγορα γράφεις. Αν  δεις τη μηχανή να χαλάει, τότε θα ακούσεις δυσάρεστα νέα ή θα περάσεις ταλαιπωρίες στην εργασία σου.

Αν είσαι ανύπαντρη γυναίκα και δεις όνειρο ότι πλέκεις ή ότι κόβεις ύφασμα, σημαίνει ότι θα παντρευτείς γρήγορα. Αν όμως είσαι παντρεμένη, τα όνειρα με τέτοιες δουλειές είναι άσχημα: προμηνύουν καβγάδες και οικογενειακά προβλήματα.

Αν ονειρευτείς ότι κάνεις αγιογραφία θα πρέπει να προσέξεις τις σχέσεις σου. Αν όμως δεις ότι φιλάς αγίους θα ανακουφιστείς από κάτι που σε βασανίζει.

Αν δεν είσαι μαθητής και βλέπεις πως γράφεις έκθεση, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως προσπαθείς με ωραία λόγια να πλησιάσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αν ονειρευτείς ότι εργάζεσαι ως μοντέλο και ο ζωγράφος σου φτιάχνει το πορτραίτο σου, θα πρέπει να προσέξεις πολύ γιατί κινδυνεύεις να γελοιοποιηθείς στα μάτια του ή της αγαπημένης σου. Αν, όμως, δεις άλλον να ζωγραφίζει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα συναντήσεις ένα όμορφο πρόσωπο. 

Αν στο όνειρό σου είσαι ζωγράφος, θα κερδίσεις λίγα χρήματα. Αν η εργασία σου είναι πωλητής και πουλάς έργα και πίνακες ζωγραφικής, θα μπερδευτείς σε μια άσχημη υπόθεση. 

Επίσης, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι ψαράς, σημαίνει θα αποκτήσεις πολλά λεφτά από τις δουλειές σου. Αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη, αυτό το όνειρο σημαίνει επιτυχίες στον ερωτικό τομέα και πιθανώς γάμο.

Αν στο όνειρο σου δεις ότι είσαι ταχυδακτυλουργός ή μάγος και ότι συμμετέχεις σε κάποιο κόλπο  σημαίνει ότι θα μετανιώσεις για κάποια πράξη σου.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι η δουλειά σου είναι να μαζεύεις σκουπίδια, είναι κακό σημάδι: σύντομα θα μάθεις ότι κάποιοι λένε κακόβουλα σχόλια εις βάρος σου.  

Σχόλια1

Ανώνυμος

πριν από 4 χρόνια

Αν όμως δεις ότι σου προσφέρθηκε μια πολύ καλή ευκαιρία για δουλειά τότε τι είναι;