Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Υπολογιστής

Τα όνειρα με υπολογιστές είναι αμφίσημα. Ο ονειροκρίτης αλλιώς τα ερμηνεύει ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπεις.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι κάθεσαι μπροστά σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και χαζεύεις,  θα αντιμετωπίσεις κάποιο εμπόδιο στην επαγγελματική ζωή σου που θα σε προβληματίσει πολύ.

Αν όμως ονειρευτείς ότι είσαι σε μια αίθουσα με πολλούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σημαίνει ότι θα συναντήσεις άτομα με κύρος κύρος τα οποία θα σε βοηθήσουν στην εργασία σου.

Αν δεις όνειρο με χαλασμένο υπολογιστή, σημαίνει ότι κάποια δουλειά που ετοιμάζεις θα πάει στραβά.

Αν ονειρευτείς ότι είσαι στον υπολογιστή του γραφείου σου και δουλεύεις σε κάποιο έγγραφο, να περιμένεις καβγάδες και φασαρίες στον εργασιακό τομέα, τον οικογενειακό αλλά και τον αισθηματικό.  

Σχόλια3

Ηλιας

πριν από 2 χρόνια 1 μήνας

Είδα κάτι να με πιέζει στην αρχή στα πλευρά όταν ήμουν στο κρεβάτι,μετά σηκώθηκα να φύγω και όταν έφτασα στην πόρτα του δωματίου αυτό με σήκωσε στον αέρα και με πήγε στο γραφείο του δωματίου μου όπου έχω και τον υπολογιστή..πείρε τον έλεγχο του υπολογιστή και πήγε στην αναζήτηση πριν προλάβει να γράψει κάτι ξύπνησα. (Ξύπνησα στο ίδιο σημείο του κρεβατιού που ξεκίνησε το όνειρο με πείρε ο ύπνος από την άλλη πλευρά όπως πάντα....)

Παρασκευή

πριν από 2 χρόνια 4 μήνες

Είδα σήμερα ότι δούλευα σε ένα άσπρο hp λάπτοπ δεν θυμάμαι τι ακριβώς έκανα αλλά ήμουν στο γραφείο μου με ένα άσπρο hp λάπτοπ και δούλευα τι είναι?

Φανή

πριν από 4 χρόνια 2 μήνες

Το αγόρι μου κάνει δουλεια και ειναι ολη μερα στον υπολογιστή. Φτιάχνει websites, το τελευταίο διάστημα τον ειχε δυσκολεψει παρα πολύ μια εργασία για ένα web radio, ειδα στο όνειρο ότι το αγορι μου κουβαλαγε ενα παρα πολυ μεγαλο υπολογιστη και επεσε αλλα ο υπολογιστής δεν έσπασε! Έχω χάσει τον ύπνο μου μετά απο αυτό. Τι να κάνω?