Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Σκορπιός

Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών γεγονότων ή προμηνύματα για ύπουλα σχέδια.

Για τις γυναίκες, ο σκορπιός στο όνειρο μπορεί να σημαίνει και αναπάντεχη προδοσία στη σχέση τους και γενικότερα ερωτική απογοήτευση.

Για τους άνδρες που θα ονειρευτούν σκορπιό, σημαίνει το ίδιο - δηλαδή πιθανότητα ή άγχος για απιστία από τη σύζυγο ή τη σύντροφό τους.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σκορπιό μέσα στο σπίτι σου, τότε κάποιος εχθρός σε απειλεί. Επίσης, αυτό το όνειρο μπορεί να υποδηλώνει ότι φοβάσαι την ύπαρξη κακόβουλων σχεδίων για εσένα από άτομα του περιβάλλοντός σου που μηχανορραφούν  πίσω από την πλάτη σου.

Επιπρόσθετα, αν δεις σκορπιό στο εργασιακό περιβάλλον σου αυτό δείχνει ή προμηνύει προβλήματα στην δουλειά σου.

Ακόμα χειρότερα, αν ονειρευτείς ότι σε δάγκωσε σκορπιός, τότε πρέπει να προσέχεις γιατί μπορεί να πάθεις οικονομική αλλά και ηθική ζημιά.

Αν όμως δεις στο όνειρό σου ότι σκοτώνεις έναν σκορπιό, αυτό ειναι θετικός οιωνός ότι θα κατορθώσεις να ματαιώσεις τα σχέδια των εχθρών σου.

 

Σχόλια1

Rafaela21

πριν από 1 μήνας 3 εβδομάδες

Εγώ απλά είδα ένα μικρό σκορπιό χωρίς να με κάνει κάτι χωρίς να με δαγκώσει η κάτι παρόμοιο απλα ήταν στο παράθυρο μέσα στο σπίτι μου χωρίς να κάνει τίποτα Παρακαλώ μια εξηγήσει...