Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Παντελόνι, παντελόνια

Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Η επικρατέστερη ερμηνεία για τα όνειρα με παντελόνια είναι ότι σχετίζονται με το κύρος και τη γοητεία μας, αλλά και τη θέση μας στον κοινωνικό περίγυρο, τη δουλειά και την οικογένεια.

Έτσι, στις περισσότερες περιπτώσεις, αν δείτε παντελόνια στο όνειρό σας, προσπαθήστε να μείνετε μακριά από περιπέτειες που βγάζουν μάτι ότι είναι επικίνδυνες. Επίσης, αν ονειρευτείτε παντελόνια, σημαίνει πως δεν εμπιστεύεστε κάποια άτομα στο περιβάλλον σας. Θα πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις από αυτά τα άτομα και τα σχέδια που καταστρώνουν, ειδικά αν μιλούν για ανέντιμες ενέργειες.

Αν δείτε παντελόνια σκούρου χρώματος προμηνύονται προβλήματα και ασθένεια. Καθαρά και καινούρια παντελόνια είναι οιωνός για επιτυχίες στα επαγγελματικά και κέρδη σε χρήμα και κύρος.

Αν ονειρευτείτε κουρελιασμένα ή στενά παντελόνια (γενικότερα κουρελιασμένα ή στενά ρούχα), αυτό ερμηνεύεται ως επερχόμενη αποτυχία ή ασθένεια και γενικά στεναχώρια.

Τα παλιά, σκισμένα ή στενά παντελόνια, μπορεί να σημαίνουν και ότι θα αποτύχετε σε κάποια δουλειά που θα σας αναθέσουν πρόσωπα που εκτιμάτε πολύ. Για τους επιχειρηματίες, το στενό παντελόνι σημαίνει να περιμένουν στενοχώριες και αναδουλειές.

Κακό θεωρείται και το όνειρο με σκουρόχρωμα και στενά παντελόνια. Ειδικά για την υγεία σας, το μαύρο παντελόνι στο όνειρο θεωρείται κακό προμήνυμα. Είναι συνήθως οιωνός για κάποια αρρώστια και προβλήματα υγείας που θα έχει το πρόσωπο που είδε το ίδιο το όνειρο.

Αντίθετα, αν δείτε καθαρά και καινούργια παντελόνια, προμηνύονται κέρδη και επιτυχίες στην εργασία και στις δουλειές σας!  

Αν όμως δείτε βρώμικα ή ξεθωριασμένα παντελόνια, θα συμβεί το αντίθετο και πιθανώς να χάσετε κάποια λεφτά από κακούς υπολογισμούς ή γιατί κάποιος θα σας αμαυρώσει τη φήμη.

Επίσης, το καινούριο παντελόνι που θα δεις στο όνειρο κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα πάρεις κάποιο δώρο ενώ το παλιό, ότι θα χάσεις ένα αρκετά σημαντικό ποσό από τις δουλειές σου.

Αν δείτε στο όνειρό σας παντελόνια γεμάτα αίμα, σημαίνει ότι κάποιοι προσπαθούν να σας πληγώσουν και να ματαιώσουν τα σχέδια σας. Για τις ανύπαντρες που σχεδιάζουν γάμο, αυτό το όνειρο ίσως σημαίνει σοβαρά εμπόδια.

Αν ονειρευτείτε ότι προσπαθούσατε να φορέσετε το παντελόνι σας από την ανάποδη, αυτό θεωρείται σημάδι ότι θα καταφέρετε να γοητεύσετε αυτόν ή αυτήν που θέλετε με την παρουσία και τις ενέργειες σας. Το ίδιο όνειρο σημαίνει επίσης υποσυνείδητα ότι είστε ιδιαίτεροι και περίεργοι από τη φύση σας.

Επίσης, τα παντελόνια στο όνειρο υποδηλώνουν πολλές φορές πειρασμό ή σεξουαλικές ορμές. Αν για παράδειγμα βλέπετε να φορά παντελόνια το πρόσωπο που επιθυμείτε σημαίνει ότι θέλετε να προχωρήσετε σε σχέση μαζί του. Για τις γυναίκες που βλέπουν τους άντρες τους να φορούν παντελόνια, είναι οιωνός για καλή ερωτική ζωή.

Αν δείτε στο όνειρό σας κάποιον άλλο να φορά παντελόνια αυτό ερμηνεύεται ότι διακατέχεστε από φόβο πως το άτομο αυτό θα πάρει τη θέση σας και την εξουσία που της αναλογεί. Αν δείτε τον ή την πρώην σύντροφό σας να φορά παντελόνια, είναι δείγμα για ζήλια ή άγχος επιβεβαίωσης ότι κάνατε καλά που χωρίσατε.

Για τους άντρες που βλέπουν γυναίκα να φορά παντελόνια, σημαίνει αμφισβήτηση του ρόλου τους σε μια κατάσταση.

Αν για παράδειγμα, ένας άντρας δει στο όνειρό του τη γυναίκα του να φορά παντελόνια, αυτό είναι οιωνός ότι θα έχουν συζυγικά προβλήματα ή ότι η σύζυγος θα έχει αυξημένο ρόλο στην οικογένεια. Αν όμως τη δει να φορά βελούδινο παντελόνι αυτό δείχνει αισθησιασμό και προμηνύει θετικές εξελίξεις στα ερωτικά.

Επίσης, αν δείτε έναν ή μια συνάδελφο να φορά αντρικά παντελόνια, αυτό είναι επίσης προμήνυμα ότι θα χάσετε τη θέση σας σε κάποια εργασία από αυτό το άτομο. Ή ότι φοβάστε ότι θα σας αφήσει πίσω.

Αν ονειρευτείτε ότι φοράτε κοντά παντελόνια, αυτό το όνειρο σημαίνει συνήθως ότι φοβάστε για την εικόνα που αποπνέετε. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι θα γελοιοποιηθείτε είτε επειδή δε στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων είτε επειδή δεν κρατήσατε κάποια υπόσχεση. Το ίδιο ισχύει αν δείτε στο όνειρό σας ότι βγάζετε το παντελόνι σας, σημάδι ότι νιώθετε “γυμνοί”.

Κατά μία άλλη ερμηνεία, τα παντελόνια συμβολίζουν στο όνειρο τις ανάγκες ή τις επιθυμίες μας. Έτσι αν είσαστε άρρωστοι ή θέλετε κάτι πολύ και δείτε κοντά παντελόνια αυτό σημαίνει ότι ανακτάτε τις δυνάμεις σας ή ότι θα πετύχετε αυτό που θέλετε. Σύμφωνα με αυτήν την ερμηνεία, όσο πιο κοντό είναι το παντελόνι στο όνειρο, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει αυτό που θέλετε (γιατρειά ή επιθυμία).

Τέλος, αν δείτε ότι φοράτε στρατιωτικό παντελόνι αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως κάτι “μυστικό”, δηλαδή κάτι που δε βλέπουμε καθαρά σε μια κατάσταση ή ένα άτομο που δεν είναι αυτό που φαίνεται.

 

 

Σχόλια1

Λένα Μ.

πριν από 3 χρόνια 2 μήνες

Εγω ειδα οτι φορουσα λευκο μακρυ τζιν παντελονι και κοιταζομουν στον καθρεφτη να δω αν μου παει (γιατι ειμαι γεματουλα) Στην αρχη δε μου αρεσε,αλλα οσο περνουσε η ωρα ξεκινησα να νιωθω ανετα! Τι σημαινει αυτο?? Μπορειτε να μου το εξηγησετε?? Καλη κι ευλογημενη χρονια!!