Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Πρώην (σχέση, σύζυγος, αρραβωνιαστικός/ιά)

Είδες τον πρώην ή την πρώην σου σε όνειρο; Διάβασε πως εξηγεί ονειροκρίτης το όνειρο αυτό.

Γενικά, αν δεις στο όνειρό σου τον ή την πρώην σου να είναι ζωντανο, σημαίνει ότι τον σκέφτεσαι.  Επίσης, αν δεις τον/την πρώην σύζυγό στο όνειρό σου, πολλές φορές σημαίνει πως βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που δεν επιθυμείς ή ότι η τωρινή σου σχέση σε κάνει να νιώθεις άβολα. Εναλλακτικά, ο πρώην σε όνειρό συμβολίζει τις πτυχές του εαυτού σου που έχεις παραμελήσει.

Αν δεις τον πρώην ή την πρώην σου στο όνειρό σου να είναι νεκρός ή να πεθαίνει, και νιώθεις αγωνία, σημαίνει ότι έχεις ακόμα αισθήματα για το πρόσωπο αυτό.

Αν δεις στο όνειρό σου κάποιο πρόσωπο με το οποίο είχες παλιά σχέση (πρώην σύζυγο, αρραβωνιαστικό ή αρραβωνιαστικιά) και ότι είσαστε μαζί πάλι, αυτό δείχνει ότι κάτι ή κάποιος στην τρέχουσα φάση της ζωής σου ξυπνάει συναισθήματα που αισθανόσουν τότε. Το όνειρο αυτό ίσως είναι μια προειδοποίηση ότι βιώνεις στην τωρινή σου σχέση παρόμοιες καταστάσεις, λάθη ή συμπεριφορές με την παλιά σχέση. Πιθανώς, να πρέπει να εφαρμόσεις πράγματα που έμαθες από τις προηγούμενες σχέσεις, ώστε να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.  Προσπάθησε να μην κάνεις τα ίδια λάθη στη σχέση που έχεις τώρα.

Εναλλακτικά, κατά τον ονειροκρίτη, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι είχες θετικές εμπειρίες με το εν λόγω πρόσωπο τις οποίες αναπολείς. Για τις γυναίκες, αν δεις πρώην σχέση στο όνειρό σου, σημαίνει ότι συγκρίνεις τον νυν με τον πρώην.

Αν ονειρευτείς ότι βλέπεις τον πρώην σου ντυμένο με κουστούμι σημαίνει ότι έχεις συμβιβαστεί με την απώλειά του κι είσαι έτοιμη για νέες περιπέτειες.

 

Σχόλια3

Όμηρος

πριν από 1 χρόνο 4 μήνες

Βλέπω σχεδόν συνέχεια αν όχι πάντα πως είμαιι σε μια γιορτή σχολείου και ξαφνικά εμφανίζεται η πρώην και μου ζητάει να φωτογραφηθούμε..

Αννα

πριν από 1 χρόνο 5 μήνες

Δν ήξερα οτι πρέπει να γράψω κτ αυτο στο προηγούμενο σχόλιο μ παει.. 🤦🏻‍♀️

Αννα

πριν από 1 χρόνο 5 μήνες

Χωρισαμε πριν κτ μερες εχει 1 2 εβδομάδες.. Πριν λιγες μερες ειδα οτι ξανα είμαστε μαζι με τον πρωιν.. και τρ ο φιλος τ λεει οτι ειναι κομπλέ στο να τα ξανα βρουμε να είμαστε μαζι.. και ισως κγω.. και οι 2 μάλλον.. άσχετα τι εχω περάσει..