Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Μαγαζί

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Γενικά, ένα ανοιχτό μαγαζί ή μαγαζιά κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει επαγγελματικές επιτυχίες και κέρδη.

Επίσης, αν ονειρευτείς ένα καθαρό μαγαζί γεμάτο με εμπορεύματα, αυτό είναι ίσως οιωνός για ευτυχισμένες μέρες και πολλα κέρδη.

Αντίθετα αν δεις κλειστά ή βρώμικα μαγαζιά, να περιμένεις στενοχώριες, αρρώστια και ατυχίες. Επίσης, αν στο όνειρό σου δεις παλιό, βρώμικο ή κατεστραμμένο μαγαζί να περιμένεις μαύρες μέρες και μεγάλη φτώχεια.

Αν ονειρευτείς εργάτες να βρίσκονται μέσα σε μαγαζί και να δουλεύουν, είναι μήνυμα για κάποια δουλειά ή σχέδιο που ετοιμάζεις ότι θα πάει καλά. Αν όμως δεν δουλεύουν αλλά κάθονται, αυτό σημαίνει ότι θα έχεις προβλήματα με τις δουλειές σου. Αν είσαι επιχειρηματίας και ονειρευτείς εργάτες να κάθονται στο μαγαζί σου, ίσως δηλώνει και άγχος για την οικονομική σου επιβίωση.

Αν ονειρευτείς ένα μαγαζί να καταστρέφεται έιτε από έκρηξη είτε από φωτιά, αυτό σημαίνει ότι θα έχεις προβλήματα στην εργασία σου ή στην οικογένειά σου. Αν δεις νεκρούς με αίματα από την έκρηξη, αυτό συνήθως σημαίνει ότι θα βιώσεις μια αποτυχία και ίσως να χάσεις κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

Αν δεις όνειρο με μαγαζί να έχει καθαρό και ξύλινο πάτωμα, σημαίνει ότι κάτι έχεις στο υποσυνείδητό σου που το κρατάς καταπιεσμένο.

Επίσης, αν στο μαγαζί σου δεις ότι το πάτωμα έχει κλίση ή είναι κακοφτιαγμένο,  είναι προμήνυμα ότι έχεις ξεφύγει από τους αρχικούς σου στόχους και μπορεί να χάσεις κάτι.

Αν δεις ένα μαγαζί με  λερωμένο πάτωμα ή γεμάτος με ζωύφια και κατσαρίδες, σημαίνει είτε ότι δεν έχεις προετοιμάσει τις δουλειές σου σωστά είτε ότι έχεις εχθρούς στο περιβάλλον σου ή στη δουλειά σου. Για τις γυναίκες αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει προβλήματα στη σχέση ή στο γάμο τους.

Αν όμως δεις στο όνειρό σου ένα μαγαζί φωτισμένο με ανοιχτή πόρτα, αυτό σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, χαρά και οικογενειακή ευτυχία. Αντίθετα, αν το δεις με κλειστή πόρτα, σημαίνει ότι θα έχεις κάποια εμπόδια ή δυσκολίες.

Αν δεις ένα άγνωστο μαγαζί στο οποίο κάποιοι άγνωστοι μπαίνουν και βγαίνουν από την πόρτα, πιθανώς φοβάσαι ότι θα αποτύχεις σε κάτι ή ότι θα χάσεις κάποια ευκαιρία με αποτέλεσμα να βαλτώσουν οι οικονομικές υποθέσεις σου.

Αν είδες όνειρο με μαγαζι ή καταστημα στο οποίο το ταβάνι ήταν καθαρό, να περιμένεις χαρά και οικογενειακή ευτυχία. Αν επιπλέον ήταν περιποιημένο και ωραίο με ανάγλυφα σχέδια, μπορεί να πάρεις λεφτά.

Αντίθετα, αν δεις στο όνειρό σου ένα μαγαζί με ταβάνι παλιό, διαλυμένο ή βρώμικο, να περιμένεις δυσκολίες και προβλήματα στα οικονομικά σου. Αν όμως δεις ότι επιδιορθώνεις ή βάφεις με μπογιά εσύ το ταβάνι του μαγαζιού, είναι καλό όνειρο και σημαίνει ότι θα κάνεις αλλαγές στη ζωή σου που θα σε ωφελήσουν. Γενικά, αν δεις ότι φτιάχνεις ή βάφεις ένα μαγαζί, αυτό δηλώνει ότι έχεις αποφασίσει να υλοποιήσεις τα σχέδια σου και δεν θα σε σταματήσει τίποτε.

 

 

Σχόλια