Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Πόρτα

Τα όνειρα με πόρτα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το πως θα δούμε την πόρτα και τι είδους θα είναι. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πόρτες.

Έτσι, όνειρο με ανοιχτή πόρτα σημαίνει ευχάριστες ειδήσεις, χαρά και οικογενειακή ευτυχία. Η κλειστή πόρτα, σημαίνει ότι θα έχουμε εμπόδια, αρρώστιες και δυσκολίες.

Η πόρτα της εκκλησίας σημαίνει προστασία και ευτυχία και πιθανώς γάμο για όσους δεν έχουν παντρευτεί. Η πόρτα της φυλακής, επιτυχίες. Η πόρτα του κήπου σημαίνει ερωτικές περιπέτειες. Αν κρυφακούς, σημαίνει προδοσία και απιστία. Η πόρτα της καλύβας σημαίνει χαρά και γαλήνη.

Αν δείτε ότι μπαίνατε σε οποιαδήποτε πόρτα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως άδικα θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από τους εχθρούς σας. Αν όμως είναι η πόρτα του σπιτιού της παιδικής σας ηλικίας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως οι μέρες σας θα είναι γεμάτες από ευημερία και ευτυχία. Αν δείτε άλλους να μπαίνουν σε πόρτα, σημαίνει ότι θα αποτύχετε σε κάτι που ετοιμάζετε ενώ και οι οικονομικές υποθέσεις σας θα βαλτώσουν.

Επίσης, για τους αγρότες, σημαίνει αλλαγές στην πολιτική.

Για ένα συγγραφέα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως το κοινό δεν θα διαβάσει τα έργα του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για έγγραφες δηλώσεις του.

Το να δείτε ότι προσπαθείτε να κλείσετε μια πόρτα, η οποία τελικά πέφτει και χτυπάει κάποιον, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κάτι κακό θα συμβεί σε φίλο σας λόγω απερίσκεπτης συμβουλής που του δώσατε.

Σχόλια3

Ανώνυμος

πριν από 3 μήνες 3 εβδομάδες

ειμαι στο σπιτι ακουω χτυπο πορτασ προσπαθω να μπω στο δωματιο να δω ποιοσ χτυπαει σπρωχνω να ανοιξω αλλα ο συγκεκριμενοσ που χτυπαει επισησ σπρωχνει προσ το μεροσ μου ωστε να μην μπορω να ανοιξω ο χτυποσ ηταν δυνατοσ ωσπου ξυπνησα αυτοσ που χτυπουσε απωθουσε ωστε να μην μπορω να μπω στο δωματιο μεσα στο σπιτι.

Φωτεινή Λαθούρη

πριν από 2 χρόνια 1 μήνας

Καλημέρα, Είδα στον ύπνο μου να ανοίγω την κυρία πόρτα του διαμερίσματος μου, αλλά άνοιγε από την αντίθετη πλευρά απ' ότι είναι κανονικά (ενώ δηλαδή το πομολο είναι δεξιά, στο όνειρο ήταν αριστερά) και αντί να ανοίγει από έξω προς τα μέσα, άνοιγε από μέσα προς τα έξω. Τι σημαίνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Νίκος Παναγόπουλος

πριν από 2 χρόνια 5 μήνες

Μισή ανοιχτή και μισή κλειστή πόρτα ??