Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κατσαρίδα

Οι κατσαρίδες είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ενοχλητικά έντομα που φέρνουν αηδία και μόνο που τα βλέπουμε. Τις περισσότερες φορές, η συνάντησή μας με μια κατσαρίδα έχει ως αποτέλεσμα να την κυνηγάμε μέσα στο σπίτι. Κάπως αντίστοιχα εξηγούνται και τα όνειρα με κατσαρίδες.

Ετσι, η κατσαρίδα στο όνειρό σημαίνει ότι θα έχεις μικροενόχλήσεις από τους φίλους, τους γονείς ή τα αδέρφια σου ενώ αν εργάζεται τότε στη δουλειά σου θα έχεις κάποιο μικρό επεισόδιο με συναδέλφους.

Όμως, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι σκοτώνεις κατσαρίδα, σημαίνει ότι θα καταφέρεις να συντρίψεις τους εχθρούς σου πολύ σύντομα και μια και έξω. Αν φοβάσαι το αποτέλεσμα, καλό είναι να βρεις περισσότερους συμμάχους στα σχέδια σου.

Για τους επιχειρηματίες που θα δουν όνειρο ότι σκότωσαν κατσαρίδα, σημαίνει ότι θα κερδίσουν τον ανταγωνισμό και θα βγάλουν περισσότερα λεφτά. Για τους εργαζόμενους, το να πατήσουν κατσαρίδα σημαίνει ότι θα τιμωρηθεί αυτός που διέδωσε κακή φήμη για εκείνους.

Αν παντρεμένη γυναίκα δει όνειρο ότι πατάει κατσαρίδα, σημαίνει ότι ο άντρας της που κοίταζε άλλες γυναίκες θα γυρίσει πίσω στην αγκαλιά της.

Σχόλια3

Όνειρα

πριν από 2 χρόνια 4 μήνες

Γειά σας . Μόλις είδα όνειρο με πολλές κατσαρίδες στο σπίτι αλλά κ σε μέρος σαν να είναι της εργασίας μου . Να βγαίνουν από νεροχύτη από νιπτήρες... Κ εγώ βέβαια να πανικοβαλομαι στο όνειρο κ να προσπαθώ να βουλωσω τα ανοίγματα. Κ να σκοτώνω μερικές. Κ σαν να είμαι απελπισμένη. Ένιωθα φόβο σαν αυτή στην πραγματικότητα όταν βλέπω μια . Κ σαν να ήθελα να τις ξεφορτωθώ κ με τον αδερφό μ π ήμουν κ εκείνος με βοηθούσε.. Δε ξέρω ξύπνησα αλήθεια αγχωμένη και δυσαρεστημενη :'( 😢 μπορει κάποιος να μ πει ......

Ανώνυμος

πριν από 3 χρόνια 4 μήνες

Εγω έχω δει δυο φορές μέσα σε μικρο χρονικό διάστημα κατσαρίδες αλλά ποτέ ζωντανές πάντα ήταν ψοφιες