Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ψέμα, ψέματα

Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα.

Ετσι, αν δούμε στο όνειρό μας πως είπαμε ψέμα για να γλιτώσουμε από κάποια τιμωρία, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα φερθούμε ανέντιμα σε κάποιο αθώο πρόσωπο και θα το πληρώσουμε.

Αν ονειρευτούμε πως είπαμε ψέματα για να προστατέψουμε κάποιο φίλο μας από τιμωρία ή κάτι που δεν έχει κάνει, είναι καλό. Σημαίνει πως θα δεχτούμε αρχικά επικρίσεις, τις οποίες ξεπεράσουμε και τελικα θα κερδίσουμε τη μάχη. Αυτό το όνειρο έχει ιδιαίτερη σημασία για τις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις.

Αν στο όνειρό μας κάποιοι άλλοι είπαν ψέματα, αυτό σημαίνει πως υπάρχουν πρόσωπα γύρω μας που θα προσπαθήσουν να μας απογοητεύσουν.  Ειδικά, όσοι είναι επαγγελματίες θα πρέπει να προσέχουν γιατί κινδυνεύουν να χάσουν λεφτά.

Αν αντίθετα  νομίζαμε ότι κάποιοι μας είπαν ψέματα, σημαίνει ότι θα χάσουμε την πίστη μας για ένα έργο που έχουμε σκοπό να κάνουμε.

Επίσης, αν δουμε ότι κάποιος μας αποκάλεσε ψεύτη, σημαίνει ότι θα ενοχληθούμε από πρόσωπα του περιβάλλοντός μας που διαδίδουν λόγια ή είναι μέσα στην υποκρισία.

Τέλος, αν μια γυναίκα, ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της είναι ψεύτης τότε πρέπει να προσέχει γιατί η ανάρμοστη συμπεριφορά του πιθανόν να της κοστίσει την απώλεια ενός φίλου.

 

Σχόλια3

Ελπινίκη

πριν από 1 χρόνο 6 μήνες

Γεια σας ! Στην πραγματικότητα έχω πει ένα ψέμα στο αγόρι που μου αρέσει για την ηλικία μου . Χθες το βράδυ είδα στο όνειρο μου ότι αυτός έμαθε το ψέμα μου αυτό . Τι ακριβώς σημαίνει όλο αυτό;

Σπυρος

πριν από 4 χρόνια 6 μήνες

Είδα ότι η κοπέλα μου μου είπε ψέματα ότι έχει περιοδο και μετά την είδα με μαγιό και κατάλαβα ότι δεν έχει περιοδο και νευριασα και τσακωθηκαμε.... Τι σημαίνει αυτό?

Αγαπητέ Σπύρος, Το να έχει μια γυναίκα περίοδο δεν αποκλείει την περίπτωση του να λέει στην θάλασσα αλλά άμα εσύ το ξέρεις και στο όνειρο υποκρινοσουν ότι δεν το ξέρεις τότε αλλάζει το πράγμα. Αρχικά για καλύτερη αντιμετώπιση δοκίμασε να ψάξεις στον ονειροκρίτη τις λέξεις : τσακωμός,αίμα, μαγιό. Δεύτερον όλο αυτό το όνειρο δηλώνει μια απιστία συνεπάγεται ότι αφού δέχεσαι ένα ψεμα-απιστια από την σύντροφό σου στην πραγματικότητα φοβάσαι ή ίσως να έχεις κάποιες υποψίες οι οποίες δεν αποκλείεται να είναι και στην πραγματικότητα.