Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κούκλα

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς κούκλα είναι οιωνός για την απάτη, το ψέμα και την υποκρισία.

Ειδικότερα, ένα όνειρο με κούκλα, που δεν την έχεις ξαναδει, είναι συνήθως προμήνυμα ότι εξυφαίνονται εις βάρος σου σχέδια που θα σε βλάψουν. Για τις παντρεμένες γυναίκες, το ίδιο όνειρο συχνά συμβολίζει μια ξένη γυναίκα που έχει ρίξει τα δίχτυα της στον σύντροφό της με στόχο το χωρισμό.

Αν η κούκλα που ονειρευτηκες είναι μια δική σου, τότε αυτό το όνειρο υποδηλώνει ότι υπάρχει ψέμα και υποκρισία στο στενό σου περίγυρο. Κάποιος συγγενής δεν είναι απόλυτα ειλικρινής απέναντί σου.

Σχόλια3

Μαγισσα

πριν από 3 χρόνια 5 μήνες

Ηταν βραδυ στο ονειρο μ και ημουν με τον μπαμπα μ στο αυτοκινητο και εικηνος μ ελεγε θα παμ στο νεκραφειο και εγω εκλαιγα και ελεγα οχι αφου φτασαμε οι ταφοι ηταν απο τη αναποδη πλευρα και απο τον ουρανο επεφταν κουκλες με κοκκινα μαλλια σε καθε ταφο και ελεγα στον πατερα μ παμε να φυγουμε και εκεινος μ ειπε μετρα πρτα τους ταφους με τις κουκλες

Χρύσα

πριν από 3 χρόνια 2 μήνες

Σε απάντηση του από Μαγισσα

Το βράδυ είχα δει πως ήμουνα με την φίλη μου σε ένα σαλόνι και μπροστά μας ήταν μια ξανθιά κούκλα τρομακτικη σαν από ταινία τρόμου κ η κούκλα ζωντάνευε κ γελούσε μόνη της κ η φίλη μου την κοιταγε τρομαγμένα τι συμμενη?

Ανώνυμος

πριν από 5 χρόνια 7 μήνες

Είδα στο όνειρο μου ότι στη σοφίτα μου υπήρχαν κούκλες σαν τις ταινίες τρόμου και τετοια και είχε ένα δωμάτιο τέτοιο τι σημαινει