Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Χωρισμός

Τα όνειρα με χωρισμό δεν είναι άσχημα όνειρα, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δεν θα χωρίσετε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί!!!

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να χωρίζεις με κάποιο πρόσωπο (φίλο, εραστή ή συγγενή) τότε θα συνδεθείς στενότερα με αυτόν τον άνθρωπο που αγαπάς.

Αν ονειρευτείς ότι χωρίζεις τον άντρα σου, σημαίνει ότι τον αγαπάς και τον σκέφτεσαι. Ο έρωτάς σου γι' αυτόν θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος και ο γάμος σας θα πετύχει.

Επίσης, αν δεις όνειρο ότι χωρίζεις από την οικογένεια σου σημαίνει ότι θα αισθανθείς μεγαλύτερη στοργή γι αυτούς.

Τέλος, αν δείτε στo όνειρο σας ότι αποχωρίζεστε φίλους σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες στην καθημερινή σας ζωή.

Σχόλια3

Στέλιος

πριν από 4 μήνες 1 εβδομάδα

Εγώ ηδα την μάνα μου να χωρίζει με τον πατέρα μου στο όνειρο τι είναι;; Ενώ στα αλήθεια η μάνα μου είναι στην εντατική

Νατάσα

πριν από 5 μήνες 3 εβδομάδες

Είδα στον ύπνο μου το αγόρι μου να μου λέει να χωρίσουμε πολύ ήρεμα . Είμαστε σε περίεργη φάση τώρα δεν θα έλεγα καλή. Δεν ξέρω νιώθω περίεργα μετά από αυτό δεν ξέρω αν είναι για καλό .

Νικος

πριν από 4 μήνες 1 εβδομάδα

Σε απάντηση του από Νατάσα

Είμαι με την κοπελα μου σχεδόν δύο χρόνια και βλέπω αν όχι κάθε μέρα ανά μια μέρα ότι με χωρίζει και κλαίω.. αυτό με κατεβάζει πολύ ψυχολογικά και δεν ξέρω τι να κάνω..

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση.

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.

Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.

Το άρωμα είναι ένα σύμβολο του θέλητρου, όργανο της αποπλάνησης και του έρωτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι συνώνυμο της μοσχοβολιάς και της ευωδίας.