Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Χωρισμός

Τα όνειρα με χωρισμό δεν είναι άσχημα όνειρα, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δεν θα χωρίσετε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί!!!

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να χωρίζεις με κάποιο πρόσωπο (φίλο, εραστή ή συγγενή) τότε θα συνδεθείς στενότερα με αυτόν τον άνθρωπο που αγαπάς.

Αν ονειρευτείς ότι χωρίζεις τον άντρα σου, σημαίνει ότι τον αγαπάς και τον σκέφτεσαι. Ο έρωτάς σου γι' αυτόν θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος και ο γάμος σας θα πετύχει.

Επίσης, αν δεις όνειρο ότι χωρίζεις από την οικογένεια σου σημαίνει ότι θα αισθανθείς μεγαλύτερη στοργή γι αυτούς.

Τέλος, αν δείτε στo όνειρο σας ότι αποχωρίζεστε φίλους σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες στην καθημερινή σας ζωή.

Σχόλια3

Κωδα

πριν από 1 χρόνο

Είδα ότι ήμουν στο κρεβάτι με την κοπέλα που μόλις χώρισα από μια μακροχρόνια και περιπετειώδεις σχέση ότι με χώρισε από κοντά αυτήν την φορά λέγοντας μου ότι τα έφτιαξε με έναν κοινό μας ''φιλο'' με τον οποίο όντως κάποια στιγμή είχε κάνει κάτι στο παρελθόν και ότι εμείς οι δυο δεν κάνουμε ο ένας για τον άλλον και δεν ξέρει τι θέλει και ότι δεν νομίζει να θέλει σχέση σε αυτήν την φάση της ζωής της και εκείνη την ώρα εμφανίζονται η μάνα και η αδερφή της και μας παρακολουθούσαν και της λέω άρα θέλεις να γαμι**** ασηστολα χωρίς σχέση και σαν να συμφωνησε και είχα τόσα νεύρα εκείνη την ώρα μαζί της και στο όνειρο αλλά και στην πραγματικότητα που ήθελα να σηκωθώ να ανοίξω τα μάτια μου και να τα σπάσω όλα

Παναγιώτα

πριν από 2 χρόνια 4 μήνες

Καλημέρα σας, Ήθελα να πω.. Το όνειρο που είδε κάποιος που με ενδιαφέρει αλλά δεν είμαστε μαζί,. Είδε εκείνος ότι περπατούσε στον δρόμο κ εγώ ήμουν πίσω του γυμνή και του μιλούσα αλλά εκείνος δεν απαντούσε έμεινα λίγο κ μετά έφυγα. Τι σημαίνει αυτό!??

Joanna g

πριν από 3 χρόνια 1 μήνας

Είδα να αγκαλιάζω την αδερφή μου, η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό, και να μου λέει έλα να σ ' αγκαλιάσω γιατί είναι η τελευταία φορά που σε βλέπω, στην συνέχεια ξύπνησα μέσα στο κλάμα.. Σε λίγο καιρό έρχεται εδώ. Τι σημαίνει?

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Οι γαρδένιες είναι φυτά εξωτερικού χώρου, που προτιμούν τη σκιά, και βγάζουν αυτά τα εκπληκτικά κάτασπρα σαν κρέμα άνθη, που μυρίζουν μεθυστικά και είναι τα αγαπημένα του κήπου μας. Τι σημαίνει όμως αν δεις γαρδένια στο όνειρό σου; Πως την ερμηνεύει ο ονειροκρίτης; 

Αν ονειρευτείς πως ανάβεις αναπτήρα, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει μεγάλη ευτυχία στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα.

Επίσης, αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι δίνει αναπτήρα σε έναν ένα ωραίο άντρα αυτό είναι οιωνός για μια νέα γεμάτη έρωτα σχέση.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Οι σαρδέλες στο όνειρο μπορεί να έχουν ευνοική ερμηνεία, μπορεί όμως να δείχνουν και πίκρες ή δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβούν.