Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Χωρισμός

Τα όνειρα με χωρισμό δεν είναι άσχημα όνειρα, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δε θα χωρίσετε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί!

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να χωρίζεις με κάποιο πρόσωπο (φίλο, εραστή ή συγγενή) τότε θα συνδεθείς στενότερα με αυτόν τον άνθρωπο που αγαπάς.

Αν ονειρευτείς ότι χωρίζεις τον άντρα σου, σημαίνει ότι τον αγαπάς και τον σκέφτεσαι. Ο έρωτάς σου γι' αυτόν θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος και ο γάμος σας θα πετύχει.

Επίσης, αν δεις όνειρο ότι χωρίζεις από την οικογένεια σου σημαίνει ότι θα αισθανθείς μεγαλύτερη στοργή γι αυτούς.

Τέλος, αν δείτε στo όνειρο σας ότι αποχωρίζεστε φίλους σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες στην καθημερινή σας ζωή.

Σχόλια3

Νικος

πριν από 1 χρόνο 5 μήνες

Σε απάντηση του από Νατάσα

Είμαι με την κοπελα μου σχεδόν δύο χρόνια και βλέπω αν όχι κάθε μέρα ανά μια μέρα ότι με χωρίζει και κλαίω.. αυτό με κατεβάζει πολύ ψυχολογικά και δεν ξέρω τι να κάνω..

Κωδα

πριν από 2 χρόνια 11 μήνες

Είδα ότι ήμουν στο κρεβάτι με την κοπέλα που μόλις χώρισα από μια μακροχρόνια και περιπετειώδεις σχέση ότι με χώρισε από κοντά αυτήν την φορά λέγοντας μου ότι τα έφτιαξε με έναν κοινό μας ''φιλο'' με τον οποίο όντως κάποια στιγμή είχε κάνει κάτι στο παρελθόν και ότι εμείς οι δυο δεν κάνουμε ο ένας για τον άλλον και δεν ξέρει τι θέλει και ότι δεν νομίζει να θέλει σχέση σε αυτήν την φάση της ζωής της και εκείνη την ώρα εμφανίζονται η μάνα και η αδερφή της και μας παρακολουθούσαν και της λέω άρα θέλεις να γαμι**** ασηστολα χωρίς σχέση και σαν να συμφωνησε και είχα τόσα νεύρα εκείνη την ώρα μαζί της και στο όνειρο αλλά και στην πραγματικότητα που ήθελα να σηκωθώ να ανοίξω τα μάτια μου και να τα σπάσω όλα

Παναγιώτα

πριν από 4 χρόνια 2 μήνες

Καλημέρα σας, Ήθελα να πω.. Το όνειρο που είδε κάποιος που με ενδιαφέρει αλλά δεν είμαστε μαζί,. Είδε εκείνος ότι περπατούσε στον δρόμο κ εγώ ήμουν πίσω του γυμνή και του μιλούσα αλλά εκείνος δεν απαντούσε έμεινα λίγο κ μετά έφυγα. Τι σημαίνει αυτό!??