Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Θάνατος

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε τα όνειρα με θάνατο ή με πεθαμένο δε θεωρούνται πολύ άσχημα όνειρα ή ιδιαίτερα κακοί οιωνοί. Κι αυτό γιατί το να δούμε θάνατο στον ύπνο μας σημαίνει συνέχιση της ζωής ή αγωνία για κάποιο πρόσωπο που δεν έχουμε δει για καιρό.

Έτσι, οι ανύπαντρες που θα δουν πως κάποιος συγγενής τους πέθανε (ενώ δεν είναι πεθαμένος), γρήγορα θα δεχτούν δαχτυλίδι με πρόταση γάμου την οποία θα δεχτούν. Μάλιστα ο συγγενής αυτός θα ευλογήσει το γάμο τους. 

Επίσης, ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου πως πέθανε κάποιος φίλος σου ή συγγενής σου που λείπει, περίμενε τον να γυρίσει σύντομα. Εξαίρεση: Αν δείτε στο όνειρό σας κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο να πεθαίνει αφού το τσίμπησε κάποιο φίδι είναι κακός οιωνός. Είτε κάτι κακό θα συμβεί στο πρόσωπο αυτό είτε θα αρρωστήσει.

Αν ονειρευτείς ότι πεθαίνεις εσύ από φυσικό θάνατο, περίμενε ευχάριστες ειδήσεις. Αντίθετα, αν δεις να πεθαίνεις μέσα σε αιματοχυσία, τότε θα βιώσεις μια μεγάλη καταστροφή στα επαγγελματικά ή θα χωρίσεις (αν έχεις δεσμό ή γάμο).

Αν δεις όνειρο με κάποιο ζώο να το σφάζουν και το αίμα να σε λερώνει σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις αρρώστιες και προβλήματα πολύ σύντομα.

Αντίθετα, αν δείτε τον Χάρο στο όνειρό σας, δεν είναι καθόλου σημάδι. Είναι πιθανό να σε βρει αρρώστια, να χάσεις λεφτά και γενικά να έχεις μεγάλες στενοχώριες.
 

Σχόλια3

Κώστας

πριν από 1 μήνας 3 εβδομάδες

Είδα ότι πέθανε η γυναίκα μου , ήμουν με τον καλύτερο φίλο μου ,έκλαιγα, πήγαμε στο πατρικό μου ,μπήκε πρώτα αυτός μέσα εγώ περίμενα σε ένα αμάξι και έκλαιγα, μετά μπήκα μέσα είδα τον νεκρό πατέρα μου και την νεκρή γιαγιά μου ,πήγα και αγκάλιασα κλαίγοντας την γιαγιά μου για να με παρηγορίσει ,μου είπε να ηρεμήσω αλλά δεν έδειξε να είναι τόσο λυπημένη όσο ήμουν εγώ

Κωνσταντίνα

πριν από 12 μήνες

Καλησπέρα στον ύπνο μου ότι ετοιμάζαμε το θάνατό μου έχει μαζευτεί αρκετός κόσμος και κάποια στιγμή βλέπω τη μητέρα μου ξαπλωμένη και της λέω μαμά φοβάμαι εκεί που θα με πάνε και εκείνη τη στιγμή η μαμά μου Γυρίζει το κεφάλι και την έβλεπα να κλαίει μετά ξύπνησα ήταν εφικτό

Αρια

πριν από 1 χρόνο 1 μήνας

Στο όνειρο μου είδα ότι έχω μόνο μια μέρα να ζήσω και αποχερετουσα τους συγγενείς μου μάλλον είχα μια αρρώστια