Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ψυχή

Αν δείτε στo όνειρο σας ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κινδυνεύετε να μπλέξετε σε ανώφελες υποθέσεις, που θα σας καταρρακώσουν ηθικά και πιθανώς να χάσετε και λεφτά.

Αν είστε καλλιτέχνης και ονειρευτείτε πως η ψυχή σας βρίσκεται στο σώμα κάποιου άλλου, θα διακριθεί αρκεί να αφοσιωθεί στη δουλειά του και αφήσει κατά μέρους τους συναισθηματισμούς.

Αν δείτε όνειρο πως μέσα στο σώμα σας βρίσκεται η ψυχή κάποιου άλλου, σημαίνει ότι θα βρείτε παρηγοριά και θα περάσετε, ευτυχισμένες μέρες κοντά σε κάποιον ξένο που πρόκειται να μπει στη ζωή σας.  Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει ότι σύντομα θα γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα.

Αν ονειρευτείτε πως μιλάτε στην ψυχή κάποιου πεθαμένου (ειδικά γονιού, πατέρα ή μητέρας) σημαίνει ότι τον σκέφτεστε ακόμα και θα σας έρθουν όλα δεξιά.

Αν ονειρευτείτε πως συζητούσατε για την ανηθικότητα της ψυχής σας, σημαίνει ότι θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να αποκτήσετε γνώσεις και πως θα απολαύσετε τη συντροφιά μορφωμένων ανθρώπων.

Σχόλια3

Agriculturalist

πριν από 2 χρόνια

Είδα ότι η ψυχή μου ως ζωσα ύλη είχε μετατοπιστεί στην μήτρα μου και ήταν άρρωστη πως μπορεί να ερμηνευθεί αυτό;

Ειρηνη

πριν από 6 χρόνια 5 μήνες

Ειδα οτι ειμουνα σε ενα τραπεζι με γνωστους και αγνωστους και απο μακρια εβλεπα σπιτια και απο μεσα εφευγαν ψυχες μεσα σε ενα μπλε φως απο τον ουρανο..ευχαριστω

Γιαννης

πριν από 6 χρόνια 7 μήνες

Είδα ένα όνειρο οτι πουλούσα την ψυχή μου στον ...... αλλα άρχισα να εχω αμφιβολίες και Ρωτούσα κοσμο γι αυτό. Πηγα επισης να ρωτησω και τους γονείς μου στο όνειρο και τους ειδα ντυμένους γαμπρό και νύφη να περιμένουν να φωτογραφηθούν. Τελικά ξύπνησα πριν βγάλουν φωτογραφια και πριν αποφασίσω τι να κάνω.