Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Βάψιμο, βαφή, μπογιά

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Ετσι, σύμφωνα με μία ερμηνεία, αν ονειρευτείς ότι βάφεις έναν τοίχο με μπογιά, χρωματίζεις ή ασχολείσαι με χρώματα, μπογιές και βαφές, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι αυτό είναι οιωνός για μια πολύ μεγάλη επιτυχία που θα έρθει στη ζωή σου. Πιθανώς η επιτυχία αυτή να είναι ερωτική, ή επαγγελματική. Αν είσαι έγκυος, το όνειρο αυτό δείχνει ότι το μωρό θα είναι υγιές και τυχερό.

Κατά μία άλλη εξήγηση, αν δείτε ότι βάφετε η ερμηνεία για το ονείρο αυτό εξαρτάται από το χρώμα. Αν δείτε ότι βάφατε με μπλε μπογιά, κόκκινη ή χρυση αυτά τα χρώματα είναι καλά προμηνύματα και θα έχετε ευτυχία και ευημερία. Αν όμως είδατε ότι βάφατε με μαύρη ή άσπρη μπογιά, αυτά τα χρώματα φανερώνουν θλίψη και δυστυχία.

Επίσης παρόμοια είναι η εξήγηση αν στο όνειρό σας είδατε ότι βάφατε ρούχα ή παπούτσια με βαφή. Τα έντονα χρώματα (μπλε, κόκκινο, χρυσό) είναι καλά, αντίθετα το μαύρο και το άσπρο φανερώνουν άσχημα πράματα που έρχονται για εσάς.

Αν είσαι έγκυος και δεις ένα παιδί να βάφει, είναι οιωνός για καλή γέννα.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι βάφεις το σώμα σου, σημαίνει ότι θα έχεις προβλήματα με τη σχέση σου. Αν το χρώμα είναι μαύρο, σημαίνει ότι μπορεί να ντροπιαστείς για κάποια πράξη σου.

 

 

Σχόλια2

Άρτεμης

πριν από 1 χρόνο 11 μήνες

Εγώ είδα στο όνειρο ότι ήμουνα ξαπλωμένη γυμνή και πάνω από το σώμα μου υπήρχαν κάτι μικρά μπαλάκια σαν πλαστελίνη το υλικό και ήτανε άσπρα κόκκινα μπλε και κίτρινα... Και τα έβγαζα από το σώμα μου και φεύγανε σαν πλαστελίνη... Ξέρει κάποιος να μου πει τι σημαίνει ..

Ελευθερία

πριν από 3 χρόνια 4 μήνες

Ειδα στον υπνο μου οτι ειχα μαζευτει σε εναν χωρο χωρις να βλεπω καθαρα και τον χωρο τον οποιο ημουν! Καθισα καπου και ακουμπησα στον τοιχο αλλα ο ιδιοκτητης ειχε βαψει τον τοιχο να γινω χαλια στα μαλλια και την μπλουζα το χρωμα ηταν κιτρινο ανοιχτο οχι το κλασσικο κιτρινο εμεις καπου ηταν να παμε και πθανω τον ιδιοκτητη και του λεω εγω δεν ερχομαι γιατι εγινα και δεν επρεπε να βαψεις τωρα το σπιτι! Μετα βρισκω ενα αλλο ατομο που ηταν κι αυτο χαλια απο την μπογια και μετα προσπαθουσα να βγαλω την μπογια και να ξεμπερδεψω τα μαλλια μου ! Απλα το στελνω γιατι δεν βρισκω ακριβως την ερμηνεια